Odamda ne zaman aldığımı bilmediğim bi şey vardı baktımm ki elektronik sigaraymış 😆 yanlışlıkla sigara sahibi olmusum ya ElfBar Sakura 🌸 kokusu güzel ama içmedim henüz. Şarj yeri var ama şarjı yok sşxödknsde nasıl çalışır bilmiyorum
Hayır Elektronik sigara kullanmam... normal sigara içiyorum ama elektronik sigara içmek denemek isterdim.. zaten puro birde sigara denedim şimdiye kadar.. ama puro ciğerlere çekilmediği için pek alışamadım.. bunu da 1 hafta boyunca ciğere çektikten sonra öğrendim sdfsd
Bir kere yunanistana gitmiştim gelirken kapıda 4 tane aldım, ananas, kavun, cola ve mangolu ama beni normal sigara gibi kesmediği için böyle çoooooookk peeeeekkk nadir kahveyle falan 2 3 fırt çekip atıyorum köşeye :D
Babam bundan içince tümör türü tanimlanamayan akciğer kanseri oldu ve vefat etti. Trump da tanimlanamayan akciger hastaligi yapiyor diye yasaklamak istiyordu ama linç yedi yapamadi.
Yani evet devamlı müşterileri var aylık düzenli alan arada başka yerlerden isteyenlerde var çok uçuk rakamlar değil ama ekstra kazanç ikimizinde kendi işi var zaten