Anneniz nasil yetistiriyo sizi cok merak ediyorum
İstediginle sevis oglum biz torun isteyince evlenirsin mi?
Anneniz sevistiginiz kizlar gibi oldugu icin mi evlilik dışını normal rahat bi sekilde yasiyosunuz
Babaniz annenizin kacinci sevistigiymis
Anneniz nasil yetistiriyo sizi cok merak ediyorum
İstediginle sevis oglum biz torun isteyince evlenirsin mi?
Anneniz sevistiginiz kizlar gibi oldugu icin mi evlilik dışını normal rahat bi sekilde yasiyosunuz
Babaniz annenizin kacinci sevistigiymis
Psikolojini düzelt , yoruyorsun !.. bu sorunların cevabı ahir-zaman ve bozulmalar , bozuk sistem bozuk ülke bozuk insanlar bozukluk yoldan çıkmışlık , modern medeni kapitalist din-siz şehir hayatının etkileri.. ve son olarak ekonominin bozuk olması. Ekonominin çökmesinin Türkiyede aile hayatına darbe ve balta vuracağı hesabı muhasebesi KÜRESELCİLER tarafından yapılmıştır ve KÜRESELCİLERE uşaklık eden milli yerlilerde onların projelerini bu ülkede çok güzel işletip uyguluyorlar ki halk savaşmadan ekonomik olarak çoksün esir olsun.
Küreselcilerin Yeni dünya düzeni için söylenen = kimse hiçbirşeye sahip olamayacak ama herşeyi kiralayıp mutlu olacaklar.. 2030'da sistme oturmuş insanlar fakir kölelere dönmüş ve *yeni* bir dünya düzeni başlamış olacak öngörülere göre ve insan nüfusuda azaltılacak (Küreselcileri insanları savaşlarla hastalıklarla ve farklı çeşitli olaylarlar öldürecekler ve nüfus tırpanlanacak)
Sen şu an kendi açından herkesin eski zamanlarda yaptıkları şeyi eski aile hayatı kurma mutlu bir aile olma hayallerini istiyorsan , herkes istiyor ama ZOR gerçekten. Ekonomik sorunlar ve ülkenini durumu artık erkekleri düşündürüyor ama kadınların derdi değil bu tabii , kadınla rmoda magazin eğlence muzikler şarkılar filmler laylaylom takılıyorlar ve gerçekleri duymak istemiyorlar , derçekleri konuşana söyleyenede deli gözüle bakıyorlar.. çok uzun bir zaman yok herkes görecek ! 3. Dünya Savaşıda Küreselcilerin yol haritasında olan bir proje.. insan nüfusunu insanları birbirlerine öldüreterekte azaltacaklar. Buarada ülkemizde silahlandıkça silahlanıyor ve eskiden mühendislerimizi öldüren Ammerika İssrail Avrupa vs şimdi susuyor sadece seyrediyorlar ve kimse karışmıyor Türkiyeye :-) neden biliyormusunuz? Türkiye şuanda 2. dünya savaşından önce almanyanın durumu gibi , bakın TVde orada burada sürekli sihalar bombalar roketler savaş uçakları tankla rtoplar yaptık milli vs vs sayıp duruyorlar övünüyorlar :-) iyide arkadaş neden sivil bir otobüs sivil bi ruçak ucuz milletin alableceği bir araba vs yapmıyorsunda sürekli silah tank top tüfek yapıyorsun? demekki bir hazırlık var , beyni olanlar bunu görebiliyorlar. Neys ekonu dağılıyor ve seni sorunu bayaa bi dışına taşıyoruz..
Sen ise halaaa erkekler neden evlenmiyorlar , neden ben bekarım neden erkek kötü vs vs sorularla kendi kendini boğup , kendi moralini bozup erkeklere sayıp sövüyyorsun :-)
Dünyada Türkyiede siyasi ekonomik vs olan bitenlerden habersiz olursan insanların çektikleri zorlukları görmezden gelip her şey mükemmelde insanlar keyiflerinden evlenmiyorlar zannediyorsan HATAA sende :-)
.. psikoojini düzelt yoruyorsun cidden :-)) ve hayatın gerçeklerine bak sabret , nasipse olur ve çabanda olsun tabii tanışmaya vs , dışarı sokağa çık gez dolaş canlı ol vs vs.. bukadar
Günaydın...
Sabah sabah nereden bulup soruyorsunuz bu tip soruları anlamış değilim...
Duygusuz mu dediniz? O duygusuzluk erkek / kadın diye değil kişiliğin verdiği bozukluk sistemidir... Ben tüm erkeklere yaptığınız bu genellemeyi kabul etmiyorum ve sizin bu genellemeyi duzeltmenizi rica ediyorum...
Bende duygusuz bir kadın ile evlenmisim ayrıldım tüm kadınlara sizler neden DUYGUSUZ sunuz dedim mi? Der miyim? Demeli miyim?
Kocaman bir HAYIR...
Ne bana bu söylem yakışır ne de size bu tür söylemler yakışıyor... Tüm erkekler ya da kadınlar dediğiniz gibi olsun 1 tanesi öyle değilse o kişinin günahını alırsınız...
O yüzden bu tür genelleme yapmaktan kaçınmalısınız...
Günaydınlar hayırlı işler diliyorum:)
birileri istemedi diye evlilik olmayacak mı ben 34 yaşıma kadar kaçtım istemedim şimdi 11 yaşında oğlum var hayat böyle neticede herkes bir gün gelecek evlenecek zaten toplum yapısı mecbur bırakıyor önemli olan evlendikten sonra huzurlu mutlu olabilmek ha kadını meta obje gibi görmek başka bir mesele bir çeşit insanlık suçudur
Evlenmek isteyenin karşısına düzgün biri çıkmıyor.
Cevap
49Cevap
Ben evliliği çok istiyorum ama maalesef sevdiğim kadın yok
Sebepler
1- Aldatılma durumu
2- Boşanınca eşinin donuna kadar alıp ortadan kaybolması (mal rejimi anlaşması yapılmadığı sürece)
3- Güvenememek
4- Kadınların seni değil ona sunduğun şeyleri sevmesi.
5- Eşinin, senin arkandan gizlice işler çevirmesi
6- Sadakatsizlik.
Ben evlilik isteyen bir erkeğim mesela. Ama hayat şartları buna izin vermiyor. Zaten kadınlar da zengin olmayan erkekle evlenmek istemiyorlar. Yani kısacası erkeklere böyle bir soru soracağına kadınlara sor "neden evlilik için mutlaka zengin bir erkek istiyorsunuz toplumda her erkek zengin olamaz ki" diye sorabilirsin kendine ve hemcinslerine bu soruyu
Ha bir de erkekler neden evlilik istemez bir genelleme olmuş benim gibi zina değil evlilik isteyen erkekler de var sonuçta. Bu genellemeyi de yapmayı bırak bence
Diğerlerini bilmem ama Annem beni gayet düzgün yetiştirdi.
Ama siz kadınlar bu düzgünlüğü hakketmiyorsunuz.
Neden evlenmek istemiyoruma gelince İnanmıyorum kadınlara güvenmiyorum sevmiyorum...
Bak işte gene sana iyi saatler olsunlar gelmiş neden istemez ekonomik pahalılık dünyanın masrafı en ucuzundan evlenmenin maliyeti 700 bin TL ye dayanmış hala neden evlilik istemez diye bize laf atılıyor gene suçlu olduk durup dururken 😂
Kim demiş erkekler duygusuz diye erkek evlilik istiyor ama günümüz öyle bir hale döndü ki kadınların beklentileri o kadar yükseğe koymaları ekonomik koşullar ve bir de yeni nesilin sorumluluk almamak istemesi hepsi böyle bir harman gibi
İlla böyle manyak, manyak sorular sormak zorundamısın. Terbiyesizlik yapma Evde kalmanın nedeni belli Şu ekonomik ortamda kimse artık kolay kolay evlenemez.
Duygulu erkekleri de olduğu gibi kabıl etmeyen dünya düzeninde öyle olup sonra bozulanlar oluyor bu dünya düzenini suçlamak lazım
belli bir yaşa kadar erkekler evlilikten baglanmaktan kacınıyor eme evlendikten sonrada hepsi benimolsun mantıgıyla yaşıyor birazda sorumluluk tam korkuyorlar ondan
Erkekler evllik ister. Yuva kurmak çoluk çocuğa karışmak ister. Ama kadınlar onları soğutur evlilikten
Bence artık kızlar da evlilik istemiyor çünkü memnun kalmazsa ayrılırım biter diyor erkek olarak bizde bunda şikayetçiyiz mesela
Erkekler mi evlilik istemiyor? 😂 Evet son yıllarda kadınlar yüzünden evlilikten korktuğumuz doğrudur.
Evlilik istediğim tüm kızlar evlilik lafını duyar duymaz benden uzaklaştı önce kendinizi sorgulayın.
Evlilik ister neden istemesin erkek uyum ve kafa dengi olursa evlilik iyidir
Bu pahalılıkta evlenip milyonlarca borç yapıp ömür boyu bu parayimi ödeyeceğim böyle bir hayat istemiyorum evlilik gereksiz
duz nikah diye bisey var
Ne kadar düşüncesizce bi cümle biz nasil evlendik denekkki doğru insanı bulamamisiniz sevismek için arasan onu bulursun evlenmek için ararsan onu bulursun
Erkekler duygusuz değil. Senin gibilerine karşı duygusuzlar sana öyle geliyo yani
Bir erkek kadında bakirelik ararken kızlar genelde bunu farketmez diyor yani kendiniz bu hale getiriyorsunuz
Bunu diyen hiç hal hatır sormayan msjlara bile bakmayan insan mı?
Evlilik gayet istiyorum evlenmek isteyen ciddi temiz ve yuvasına sahip çıkabilecek biri olmadı daha
Ne alakası var Ben evlilik isterim ama iki tarafında hazır olması lazım maddi ve manevi
Sen evlilik istiyorsun diye erkekler de evlilik isteyecek diye bir şey yok
Eski devirde kaldı sen eski kafalısın yeni nesil anne babalarıyla alakaları yok teknoloji internet devrindeyiz anne babalar farklı çocuklardan
Her erkek öyle değildir
Evlenmek istiyorum var mı isteyen , yok
evlilik istiyorum
Tövbe estagfurullah
Nafaka tazmiant var neden istesin
Hazır hissetmedigimiz icin
Evlenmeyi istememekle duygusuzluk ne alaka mk
Yanlış düşünceyle üretilen bir soru
Çünkü güvenmek zor ekonomik yönden de kolay değil
Ne alaka yaa boş soru
Yo kim istemiyormuş
Geçim derdi yüzünden evlenemiyoruz.