Görümcem anlayışlı biri değil. Her şeyi batıyor, ne yapsam?

3 yıllık evliyim 2 aylık bir bebeğim var bu sene kayınvalidem ilçede yaşadığı için görümcem bizimle kalıyor ve dershaneye gidiyor. ilk başta bu durumdan memnundum gün içinde yanımda bir arkadaş olur diyordum ama fikrim çok hızlı değişti. görümcem çok hadsiz saygısız biri. ben o rahat etsin ders çalışsın diye yemek odasını boşaltıp ona ayırdım. ama o beni hizmetçi bellemiş bana emirler veriyor yenge odamı temizle, yenge istediğim yemeği yapmazsan yemem, yenge kıyafetlerimi ütüle gibi şeyler söylediğimde sinirleniyorum ben bunları yaparım yapmaktan aciz değilim ama 18 yaşında kocaman kızsın bana yardımcı olabilir geçen gece odamıza dalıp abisine şu soruyu çözmeme yardım eder misin dedi şok oldum saati dikkate almayışına mı yoksa evli bir çiftin odasına dalmasına mı şaşıram bilemedim eşim de tepki gösterdi kapıyı çalmadan girmeyi nerden öğrendin diye.. yani bilmiyorum böyle yaza kadar nasıl dayanacağım 3 aydır bizimle kalıyor lohusayken bile yardımcı olmadı dikişlerimle kalktım evimin sildim süpürdüm ben böyle davranacağını bilmiyordum biraz daha anlayışlı olsa yıllarca kalmasını bile sorun etmezdim ama şimdi istemiyorum her şeyi batıyor.
Görümcem anlayışlı biri değil. Her şeyi batıyor, ne yapsam?