5 yıllık ilişkim bitti. kumar oynuyor ve borcu vardı bu süreçte yanında oldum tefeciyeydi borcu ve çoğunu ödemiş ama tefeci peşini bırakmadığı için bana kadar geldi olay aileme söylemişler ama sevgiilm hakkında yalan yanlış bilgiler söylemişler. evlenme teklifi etmşştş bana evlenicektik yani öyle bir pozisyondaydık aileme söyledikten sonra gereken açıklamaları aileme yaptım ama sevgilimden de ayrıldım ailem karşı çıktı tanışmışlardı zaten bu konuyu bana taşıması dahi kötü ama onu yüzüstü bırakmış gibi de hissediyorum olaylar yaşandı biliyordum zaten ama aileme taşınmaması gerekşyor demiştim öğrendikleri gün ayrıldım korkaklık ettim gibi ama böyle bir olayın yaşanması ne kadar mantıklı kir bana küfür de ediyordu zamanında karakterime edilen küfürler bunlar ayrılmadan kısa süre önce kalbimi de kırdı doğru kişi olmadığımı söylemesi küfür etmesi ve bensiz mutlu olduğunu söylemesi gibi gibi sinirli diye geçiştirip durdum haketme etmeyeyim diyordu ama o kada karmaşık duygular içerisindeyim ki ayrılalı bir kaç gün oldu aileme ulaşmış dün benimle konuşmak istediğini vs söylemiş ama konuşmadım içten içe iyi hissediyorum sanki ama şu an böyle dertlerimizin olması saçma değil mi sizce de ileriye yönelik düşününce kumara tekrar döner veya bana küfür eder gibi şüphelerim de var teselli verin acil geri dönsem de zor gibi zaten ailem karşı çıkar ama ya düzelirse
Sevgilim kumar oynuyor, ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
ailemle konuştuğumda bu olayı çözmüş olsa ne olurdu dediğimde ilerde olmayacağı ne malum böyle bir olayın yaşanması bile kötü diye cevap verdiler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
uzak dur öyle birinden sevgili falan olmaz. sakın sakın görüşme artık.
doğru olanı yaptım dimi
evet kesinlikle. bırak kumar oynayanı sigara içenle bile sevgili olma
Ne yüz üstü ya ne yüz üstü. Tabiki terk edeceksin.
Neyin kafası ya
Uzak dur bulaşma. Saçmalama
doğru olanı yaptım dimi ama şu an çok mutsuzdur eminim ki
Sanane bundan. Sanane
Sanane
Sanane
İşine hayatına bak sen
içimi rahatlattınız az da olsa
Verilmiş sadakan varmış bak ben kumardan dolayı boşandım. Bir ton borçla geldi. Beni ve ailesini dolandirdi. Hırsızlığa kadar gidiyor uzak dur. Şükret
O Sizin sorununz degil
değil evet ama her zaman yanında olacağım demiştim
Bugün oynayan evlenince de oynar
dimi
Bnce yol yakınken vazgeç en yakın arkadaşlarımdan biliyorum bırakma şansı yok
ayrıldık zaten ama içim içimi kemiriyor yıllardır birlikteydik çünkü
Bnce en hayırlısı bu emin ol düğünden snra altınları alıp bile oynar
onun esprisini yapıyordu bu arada gülüp geçiyoduk ama
ayrıl işte kumarı bırakamaz
İyi yapmışsın