Evliliği kafamdan atıyorum yavaş yavaş yaş 25 i geçiyor son 1 yılda sayamam kaç boşanma ve kaç aldatma olayı duydum 3 çocuklu kadın eski sevgilisine kaçtı çocuklarını bırakarak karısını başka erkekle yakalayan mı dersin adamın karısını aldatmasını mı dersin ne sayarsan var normal şartlardada ben kimseye güvenmeyen biriyim bu durumda olan çoğu kişi vardır belkide bilemiyorum ama doğru kişiyi bulmak çok zor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik bir tarım toplumu mevhumudur. Biz de o toplumun uzantısı olduğumuz için kalkıp evlilik tedavülden kalksın demek saçmadır.
Ancak siberuzayın ve tekno kapitalist sistemin bireyi yok etmeye başladığı bir çağda, özellikle ekonominin iyice zora girme eğiliminde olduğu bir çağda şehirde yaşayan modern insanların evlenmek için motivasyonu düşük
Çünkü riskleri çok. Genç bir erkeksen özellikle içinde bulunduğumuz sosyo kültürel ortamda kadın-erkek ilişkilerinde dezavantajlısın. Hala tarım toplumu mevhumları üzerine kurulu bir evlilik fikri var. Erkekten finansal yönden güçlü olması, kadına mevcut hayatından daha iyi bir hayat sunabilmesi beklenmekle kalmıyor, artık kadın sosyal ve ekonomik hayatın çok içinde olduğu için, bu geleneksel yapıyla uyuşmayan çatışmalara zemin hazırlıyor.
Özellikle beyaz yakalı kesimin evliliği sağlıklı biçimde yürütmesi çok zor, çünkü tedrisat, kültür, hayattan beklentiler evliliğin çiftlerin sırtına yük haline geldiği bir yapıya dönüşmesine neden oluyor.
Günün 10 saatini para kazanmak için harcayan bir adam, evine gittiğinde kavga, tartışma, gerginlik yahut bitmeyen beklentilerin altında ezileceği bir hayat istemiyor, kadın da haklı, onca eğitim, çalışma, kadın olarak dezavantajlı konuma düşmelere karşı sabır, en az erkekler kadar başarma ve hayatı yaşama isteği var
02 Yorumla- +1 yıl
Bu tür çiflerin evliliği çok sakin geçenleri de var di mi? Heh işte onların da ayrı tür sorunları var. Genelde bu tür bir hayat tarzı ve sosyo ekonomik yapıda görece bibiriyle geçinen insanlar, birbirinin alanına fazla bulaşmadan, köle gibi çalışıp yazın tatil yapmaktan ibaret, ruhsuz bir hayat yaşıyorlar.
Birbirinden zihnen kopuklaşmalar aldatmaları getiriyor.
Ekonomik baskı artınca en iyi aile bile kavga dövüşe başlıyor, ülkenin kültürü alelerin her bokta birbirinin tepesine binmesi üzerine kurulu, o yüzden aileler de çiftlerin arasını açabiliyor.
Üstüne bizde herkes çok kibirli, kadını erkeği egomanyak, bencil ve umarsız. - +1 yıl
Ve kadınları bekleyen başka bir tehlike var, aslında bu toplum yapısı gayet yeni. Şunun şurasında corporate capitalism denen şey kadınların hayatına 70'lerden sonra girmeye başladı.
O ilk ''Özgür, bağımsız, feminist kadın'' nesli 50'sine yeni yeni giriyor ve o aşamada da ciddi sıkıntı yaşayanları var. Eskiden erkeklerin yalnız kalması, yalnız ölmesi meseleydi. Kadın nasılsa birini bulur fikri hakimdi bütün dünyada, ama durumun öyle olmadığını, erkeklerin 50'sine kadar para kazanıp kendini geçindirebileceği müddetçe kadın-erkek ilişkilerinde aktif olabildiğini
Hatta yaşı ilerleyince belli bir sosyal kapital kazanınca kadınların kendisine olan ilgisinin azalmak yerine arttığını, kadınlarda ise bunun tam tersi olduğunu gözlemliyoruz
Haliyle, bir geçiş dönemindeyiz evlilik kurumu da bundan feci etkileniyor
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilik konusundaki endişelerinizi anlıyorum. Günümüzde haberlerde veya çevremizde sıkça duyduğumuz kötü ilişki hikayeleri, evliliğe güvenmeyi zorlaştırabilir. Ancak, her zaman negatif örnekleri gördüğümüz için evliliği tamamen reddetmek yerine, doğru ilişkiyi bulma ve sağlıklı bir evliliği sürdürme konusunda odaklanmak daha faydalı olabilir.
Evlilik, iki kişinin birlikte büyüdüğü, desteklediği ve birbirine bağlı olduğu özel bir birlikteliktir. Doğru kişiyi bulmak gerçekten zor olabilir, ancak bu, imkansız anlamına gelmez. Kendinize ve ilişkilere olan güveninizi artırmak için bazı adımlar atabilirsiniz:
İlişki beklentilerinizi gözden geçirin: Kendinize, bir ilişkide aradığınız özellikler, değerler ve beklentiler konusunda net olun. Anlaşılabilir sınırlar koymak, sağlıklı bir ilişkiye başlamanıza ve yanlış kişileri daha erken tanımanıza yardımcı olabilir.
Kendinizi tanıyın: Kendinizi ve ihtiyaçlarınızı iyi anlamak, doğru kişiyi bulmanıza yardımcı olabilir. Kendinizi sevmeniz ve değer vermeniz, doğru kişiyle karşılaştığınızda daha sağlıklı bir ilişki geliştirmenize yardımcı olur.
İlişkilerdeki örnekleri çevrenizde aramak yerine, olumlu örnekleri de göz önünde bulundurun. Sağlıklı ve mutlu evlilikler, etrafınızdaki insanlar arasında da mevcuttur. Bu örnekleri gözlemleyerek, olumlu ilişki dinamiklerini anlamak ve bu örneklerden ilham almak faydalı olabilir.
Son olarak, ilişkilerde güven sorunu yaşamak oldukça yaygındır. Ancak, doğru kişiyle karşılaştığınızda, duygusal güveni geliştirmek ve beslemek için zaman ve emek harcamanın değer olduğunu unutmayın. Başka insanların yaşadığı kötü deneyimler, sizin de mutlu bir ilişki yaşamamanızı engellememeli. Herkesin kendisine uygun bir eş bulma şansı vardır, bu süreçte kendinize pozitif olun ve umudunuzu kaybetmeyin. ☺️ 🤗00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldin olmayan yerde sağlıklı evlilik mi olur awk. kafayı yemiş olmak lazım. millet olarak kendimize çeki düzen vermedikçe bu saçma hikayeleri boşanmaları hep duyacaz. bazı ahmaklar da halen evlen baskılarına devam ediyor bekarlara karşı. evlensen ne yazar hayır yok ki evlenmekte. papagan gibi bellemişler evlilik sünnettir olayını. sanki çok diğer sünnetlere uyuyorlar ya cımbızla çekip alıyolar sadece evlenme olayını
18 Yorumla- +1 yıl
Dinin olduğu yerden iyi bir şey çıkmaz beyler bırakın bu din işlerini
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok yav s. git yahudi kripto her bkun altından sen çıkıyon bu sitede engelliyorum.
- +1 yıl
Adam hem Yahudilerin içinde bulunduğu sami kültürüne bağlı bir dinin propagandasını yapıyor, hem de kabul etmeyene yahudi diyor
Yahudilere benzeyen sensin mk bana ne laf atıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok beyinsiz herif yahudilerin en parlak dönemi süleyman davut as zamanıydı. sonradan gelen nesillerin hepsi aynı senin din budur şudur dediğin müslümanlar gibi yaşadı dejenere etti Allahın emirlerini. kendilerinden çıkan isayı öldürmeye kalktılar sonrasında islam geldi. bunu yapmasalar düzgün ilerleselerdi zaten yeni bir din gelmeyecekti. tüm dinlerin özü esasen tevhiddir. aradaki farkı ayırt edemiycek kadar ahmak oldugun için bunu propaganda sanman normal. bunun adı kültür değil. kafana göre Allahın kurallarını hiçe sayıp kendine göre yeni bi din oluşturmandır haliyle bunu da din yerine kültür diye tanımlarsın.
- +1 yıl
Yok öyle bir şey. Bu tamamen kendini Kitab-ı Mukaddes geleneğine bağlamaya çalışan peygamberinizin uydurması.
Yahudiliğin tarihi, yapısı belli, sarih olarak sizin bu dediğinizin gerçekle alakasız olduğunu biliyoruz biz bugün. Yok arkadşaım öyle bir şey
Ve evet, yaptığın şey propaganda. Allah'ın kurallarını bütün dünya hiçe sayıyor çünkü 21. yüzyılda Allah'ın kuralları dediğiniz şeyin karşılığı bir hiç
16. yüzyılda da pek karşılğı yoktu zaten.
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok istediğin kadar çemkir parçala kendini. 1400 yıl evvel nasıl sizi ağlattıysa o peygamber, yine benzeri yşaanacak kıyametten evvel. şeytanlarınız kudursa da çıldırsa da hakimiyetini kaybedecek.
- +1 yıl
Beni ağlattığı falan yok, kendiniz dünyaya değer yargılarınızın para etmediğini kanıtlamaya adanmış olduğunuzdan, herkesi kendiniz gibi aşağılık kompleksli zannediyorsunuz.
Peygamber beni değil de, seni bayağı ağatıyor yani
Kıyamet diye bir şey yok, şeytan diye bir şey yok, bütün bunlar insanları tarım toplumunda hiyerarşik bir meşruiyet etrafında toplamak için uydurulmuş örgütlü mitolojiden ibaret.
Hayatınızı böyle boş martavallara harcamayın
Cevap sahibi+1 yıl@Ragnar_Lodbrok sen kendini öyle avutmaya devam et
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bahsettiklerinin 10 katına şahit oldum. Fakat başkaları yanlış yapıyor diye herkesi aynı kefeye koymamak lazım. İlişkide güven önemli elbette ama o ilişkiyi sürekli canlı tutmak en önemlisi. İnsanlar elde ettikten sonra çabuk sıkılıyorlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
20Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenilmez
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi herkesin iliṣkisi baṣka senin yaṣayacağın iliṣki baṣka.
Bide boṣanabilir insanlar bu o kadarda kötü bir ṣey değil anlaṣamıyorsan artık ne yapacaksın?
benim ailede boṣanan çok oldu bazisi geri barıṣtı bazısı yeniden evlendi ve herkes hayatından memnun. Dedem bile 3. evliliğini yaptı 😃
Doğru kiṣi yok ki bulasın. Herkes birbirine katlanabildiği kadar yaṣıyor. Yani karṣılıklı alttan alma, naz çekme, olayları sakince çözme gibi gibi zaten boṣanmaların çoğu hep bi tarafın gereğinden fazla alttan alması yüzünden oluyor bi zaman sonra eh yeter be diyor ve büyük kavga çıkıyor maalesef. Denge önemli sen dengeyi kurabileceğin birini bulman lazım.11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel konuştun teşekkür ederim
Erkeklerin prime dönemleri 18-26 yaş arası. Sonrası çok sıkıntı oluyor. Çoğu erkek evde kalıyor evlenemiyor hele ki 30 yaşına geldiyse. Esnekliklerini kaybetmeleri sonucu kızlara çekici gelmiyorlar. 30 yaş üstü bekar çok adam var evlenemezler artık o saatten sonra bunu orta halli ve düşük gelirli +30 yaş erkekler için söylüyorum. Ne yazık ki çekicilikleri 26dan sonra gidiyor.
23 Yorumla
Soran+1 yılYanlışın var erkeklerin olgun olma yüzü fiziği oturma yaşı 25 26 dır kişiden kişiye değişiyor ben 20 yaşında bile göstermiyorum boylu poslu olmama rağmen milet askerliği yaptığıma inanmıyor 5 yıl oldu bitireli ama yavaş yavaş hissediyorum fiziken büyüdüğümü
- +1 yıl
Ben olgun olma yüzü oturma kalkma demiyorum ki. Erkeklerin prime dönemleri diyorum. Yani yakışıklı enerjik ve esnek olduğu donemler dış
Erkeklerin vücudu yaş aldıkça agirlaşıyor esnekliklerini kaybediyorlar ağır hareket ediyorlar artık. Hiç 20 yaşındaki genç yakışıklı erkekle 35 yaşındaki erkek bir olur mu. Fizik yavaş yavaş çöküyor yer çekimi yüzünden ki erkeklerin vücudu daha ağır daha çok çöker. Fiziken büyümek erkeğin artık eski enerjisini kaybettiği anlamına gelir. Erkeklerin yaş aldıkça parası artmiyorsa çöptür. Hiçbir kadın bakmaz zamanla yüzüne artık.
Soran+1 yılKitab gibi konuşuyorsun be kadın... Çok doğru
+1 yılZamanını bekle hocam herşeyin bı zamanı vardır günü gelir karşına öyle biri cikarki herseyine sukredersin ve temiz kalmaya bak yaradan sana senin gibisini verecek
16 Yorumla
Soran+1 yılBabamın bi sözü vardır bu zamanda temiz kız bulmak denize bi iğneyi atıp o iğneyi aramak gibidir mantıklı düşünürsek öyledir %90 kız kesiminin dokunulmamış yeri kalmamıştır diye düşünüyorum :)
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyordum sonra bı hatunla tanıştım hocam 2-3 ay flortlestik ne görüştük ne buluştuk Yaradan ayağına taş degdirmesin o kızın 2 sene okuyor bitireli konusmayi benim bı hatamdan ötürü bitti ama onu tanidiktan sonra hala varmış böyle kızlarda dedim onun kaleminde bı insan arıyorum şimdi ha yokmu var çevremde temiz kalmış kizlar ama sadece temizliğe bakmıyorum temiz ahlaklı egitimli tipler bakıyorum hocam emin omun var temiz kalan kizlarda ama insan önce kendi temizliğine bakmalı
Soran+1 yılDerin mevzular...
- +1 yıl
Öyle hocam bı rakı açıp konuşmak lazım bu konuları
Hayatına bak gez toz eğlen eğitim al kendini gelistir senin kalemine gorede biri çıkar el et karsina
Soran+1 yıl6.7 sene önce içerdimde şu an aile kurmayı düşündüğüm için bu tür işlerden uzak durmayı tercih ediyorum :)
- +1 yıl
Aynı yaslardayiz hocam daha çok erken hata yapma aşık olmadan sevmeden saygı duyan birini bulmadan evlenme
+1 yılGerçekten sevseydin böyle düşünmezdin.. bende artık kriterimi değiştirdim
124 Yorumla
Soran+1 yılGerçek seven güvenir yanlışını görse bile güvenmek ister bunu uygular bu duyguyu biliyorum ama şu an bilmiyorum
- +1 yıl
bende sevdim hemde yıllarca ama o ne yaptı? Hep bel altı için yazdı ve reel melek gibi göründü hep
- +1 yıl
Bende saf gibi olacak sandım.. ama Allah kurtardı beni ve allahtan ileriye gitmedim
- +1 yıl
Ben onu severken de hiç yoktu. O yüzden ondan vazgeçtim!
Soran+1 yılAh be ablam Allah yardımcın olsun boş ver üzülmeye bile değmez
- +1 yıl
Yok ya ne üzülcem
- +1 yıl
Hepside bir erkek
- +1 yıl
İyikide olmamış
- +1 yıl
Ben ne yangınlar gördüm ama o hiç gelmedi
- +1 yıl
Onsuz hep başa çıktım her şey ile.. ve artık daha güçlü oldum. Ve kriterim de artık adam gibi mert bir adam yatıyor
Soran+1 yılUmarım mutlu olursunuz :)
- +1 yıl
Babam milyoner benim. İstesem elimi sallasam ellisi
- +1 yıl
Ama yemin ederim onunla olmicam
Soran+1 yılKafan güzelse neden burada kafanı yaşıyon anlamadım 😅
- +1 yıl
Ben onu herşeye rağmen baş 👑 taçı yapmıştım. Sokaklara bile düştüm ama Allah kurtardı beni. Ben onu ölesiye sevmiştim ve bu aşk bana hep zarar verdi
- +1 yıl
Ben onu bu dünyada kimsenin seçemeyeceği kadar çok sevdim
- +1 yıl
Sevemeyeceği..
- +1 yıl
Neee kafası ya
Soran+1 yılKafamı kaldı desene
- +1 yıl
Hayatımı bilmiyorsun nasıl sevdiğimi de
- +1 yıl
Lafta herkes aşık
- +1 yıl
Ben kendimi Mehdi vs sandım dilenci olamama milim kalmıştı , aç kaldım kadın komşum patates vermeseydi ölecektim.. vs Hülya Avşar ı annem sandım evden kaçtım gittim! Neden? Çünkü beni darmadağın etti
- +1 yıl
boş ver değmiyor yazmaya.
Sorudan çıkıyorum
Soran+1 yılHayırlı geceler
+1 yılSevgilin olmadığı için öyle geliyo birisini sevsen düşüncen değişir
15 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay önce sevgilim vardı hayatımı değiştirdi bi anda her şey çok hızlı oldu sanalda tanıştık tabiki benimle erotik konuşmaya başladıktan sonra soğumaya başladım sadece oda değil çok ağır duyguları vardı tuhafıma giti soğudum hayatımda sadece bir kıza güvendim oda benden sonra hemen bi manita yapmıştı yanlış insanlarla tanışmışsın dersiniz şimdi hayır ilk başta kendini melek gibi gösteren insanlarla tanıştım. Karakterim bozuk olsaydı yarın bi sevgili yapabilirdim istediğim herşeyi yapabilirdim obje gibi anlatırken bile utanıyorum bende öyle bi karakter yok maalesef yanlızlık iyi mi değil mi bilemiyorum ama bi yanın sevilmeye muhtaç bi yanında korkuyor.
- +1 yıl
sen biraz seçicisin ama bu işler böyle olmuyo ya birisini gerçekten sevsen hiçbişeyi seni soğutmaz bence daha öyle biri bulamamışsın
Soran+1 yılÇalıştığım yerde bi kızdan hoşlandım giyiminden dolayı beğenmiştim onu sonra kızı dikkat etmeye başladım onunla oturuyor kalkıp başka birinin yanına oturuyor her iş çıkışı başka biriyle çıkıyor onu aklımdan atmam 1 dk sürdü sadece çeşit çeşit insan var seçici değilim biraz eski kafalıyım giyim tarzım bu devirle aynı ama düşüncelerim fikirlerim değil hatırlıyorum orta okuldayken kızlar erkeklerle konuşmaya utanırdı erkeklerde kızlarla konuşmaya utanırdı öğretmen bizi kızların yanına otururdu konuşmayalım diye 😅
- +1 yıl
Kardeşim kocaman adam olmuşsun kızlarla flörtleşmeyi öğrenemezsen çok beklersin daha düzgün birini
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz hayırlı geceler
+1 yılHayata da gelmeyelim ne dersin? Ben de son yıllarda yaşanan kaç ölüm haberi duydum. Araba da almayalım kaza olur Ev de almayalım deprem olur. Şu mantığı anlayamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir şey ihaneten daha ağır olamaz namuslu bir adam aldatıldı mı kafasına sıkar geçer
Deli gibi aşık olsan da evlenilmez bu dönemde ne yasayacaksan icinde yaşayacaksın. Cunku insanlarin mayasi bozuldu iyice. Kötünün iyisini secer hale geldik
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevdiğin bir kişiyle evlenmek mükemmel bir şey olmalı kesin ama şu ekonomik şartlarda gerçekten çok zorlayıcı Allah herkesin yardımcısı olsun kolay degil.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten seni seven senden başkasına gitmez kuruntu bu ya. O insanı illaki bulursun illaki seni mutlu eden çıkar. Umarim mutlu olur tüm isteyenler.
10 Yorumla
+1 yılEvlenirilir niye evlenilmesin maddiyat falan filan yalan gönlüne göre birini bulursan evlenecen her şey para değil para herzmaan olur ama sevgi herzmaan bulunmaz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı. Fazla tv programları izleme. Güvenilir birini bulursun eminim
11 Yorumla
Soran+1 yılEn son ne zaman tv izlediğimi hatırlamıyorum ama aldatanları ordan burdan dışardan her türlü görüyorum dayı
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet cidden bende çok korkuyorum yaşim daha genç ve ilerde evlilik falan düşünmüyorum. Çok yakın çevremden biri eşi tarafından aldatıldı. 2 çocuk var bide. Üstelik adam pişman bile değil. Gerçekten berbat bir durum.
10 YorumlaHerkes aynı değil ama dediğiniz gibi doğru insanı bulmak çok zor bende kolay kolay güvenemiyorum kimseye çok zor ya
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Medeni kanun erkeğin alehine, kadının lehine. Bu şartlarda evlenmek, erkekler için köleliğe adım atmak gibi olur.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğru kişi olsa da erkekler birden fazla kadınla seks yapmak istedikleri için ve sosyal medya sayesinde bolluk olduğu için evlilik istemiyorlar
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@aerolite ben de onu diyorum mk
Soran+1 yılAerolite sq kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru kişi olmaya bak.
karşndakini kraliçe yaparsan kral muamelesi görürsün…17 Yorumla- +1 yıl
Ya da köle...
- +1 yıl
@ScistianodomaldoO7 aynen kadınlar onları yücelten erkeği sevmez aslında
Cevap sahibi+1 yılKarşınızdaki kişi değer görmemiş düşük bi tipse öyle olabilir…
- +1 yıl
herkes böyle söyler ama kadın içgüdüsü bu
Cevap sahibi+1 yılBana değer vermediğini, saygı duymadığını farkettiğim her erkeği terslerim, isterse başta hoşlandığım biri olsun. Saygı önemli. Çevremde de en çok saygı duyulan insanlardan oldum. Bu biraz da sizin kendinizi nereye koyup, neleri tolere etmenizden doğan dırumlar…
- +1 yıl
değer vermeyen saygı duymayan zaten seninle ilişki yaşamayı kabul etmez sonradan da böyle yapıyorsa ayrılmaya çalışıyordur benim dediğim bu değil zaten
Cevap sahibi+1 yılSenin değer ve saygıyı nasış anladığınla alakalı bir durum bu. Ben çok çift gördüm seviyorum adı altında birbirlerine yapmadıkları kalmayan.
Daha yolun başında bile espr adı altında kendisiyle alay eden erkeğe ihihhi gülüp “sadece şaka yapıyor “‘diyen.
Bazı insanlar gizli değersizleştirmeyi farketmiyor maalesef…
+1 yılKişiye karaktere bağlı herkes bir değil önyargılı olmamak gerek. :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek için evlilik kumar gibi bir şey. Yazı tura resmen.
10 Yorumla
+1 yılDevr değilde yaş 30u geçmişse ve maddi sıkıntılar hala varsa o adamın işi zor (erkekler için)
14 Yorumla- +1 yıl
Aksine 23-24 yaşındaki birine göre çok daha kolay. Maddi sıkıntın varsa her şey zor zaten.
Erkekler prime dönemine 33-42 yaş arasında çıkıyor arkadaşlar, o yaşlardayken 25-26 yaşında bir kadınla ilişki yaşayabiliyorsunuz, kadın mısınız da 30'unuzdan sonra işiniz zor olacak saçmalamayın allaseniz - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Erkeğim, ve bir kişi 30 yaşına kadar bir şey yapamamışsa (başaramamışsa) dediklerim doğru sayılır tabi anlıyorum yaşınızdan dolayı böyle söylüyorsunuz umudunuz kırmak istemem saygı duyarım sadece gördüklerim ve edindiğim tecrübelere göre bu yorumu yapmayı uygun gördüm ✨
- +1 yıl
Yaşın 23 arkadaşım, hayat hakkında bildiğini düşündüğün her şey on yıl sonra başkalaşmış olacak.
Ayrıca şu niyet okumacılığı bir gün diktatör olursam yasaklayacağım. Bir insanın söylediği şeyi bağlamıyla değil, ısrarlı biçimde alakasız yerlerle algılayan olursa, asacağım bitecek
Benim umudum olduğunu veya beklentilerim olduğunu nereden çıkarıyorsun ben zaten evlenmem - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok görüşlerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim saygı duyarım 🙂
Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Ne benimle biri evlenir ne de ben biriyle evlenirim, imkansız gibi bir şey yani.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbu devirde evlenmek kolay değil. evlenecek birini bulmak kolay değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl11 sene önce eşim çıkmasaydı karşıma evli olmasaydım, bu dönemde güven ve insanların ahlaksız düşünceleri yüzünden kesinlikle evlenmeyi düşünmezdim..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet çok zor öyle şeyler duyuyorum ki böyle dediğin olaylar ve hayatın zorluğundan hep erteledim
10 YorumlaBu devirde evlenmek zor ama bir gün doğru insanı bulma ihtimalimiz daima var. O gün geldiğinde evliliğe karşıyım demek pek mantıklı olmaz gibi
00 Yorumla
+1 yılHicbi devirde evlenilmez.
20 YorumlaKardeşim 5 dk önce aynı soruyu sordum😂
10 Yorumla
+1 yılEvlenilmez. Boşananların sayısı günden güne artıyor
10 YorumlaDemekki sen kendine guvenmiyorsan biraz derinlere in bakalım.
10 YorumlaEvlenecek düzgün birini bulursan evlen
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılevlenilmez, boşa zaman kaybı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAma baba olmak🥺
21 Yorumla
Soran+1 yılO duyguyu yaşamak istiyorum doğru kişi ile
- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılAklını peynir ekmekle yediyse evet.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. Doğru kişi olursa evlenilir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. hayır, malum ekonomi...
10 Yorumla
+1 yılaklı olan bulaşmaz
10 Yorumla
+1 yılEvlenilmez
00 Yorumla
+1 yılFinansal şartlar pek uygun değil
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılNasip bu işler
10 Yorumla Evlenilmez sanırım
00 Yorumla
+1 yılwayy babo wayy
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirini gerçekten seversen böyle dusunmezsin
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi