Kuzenim kız kardeşim ile sevgili olmuş, böyle bir şey yaptığına hala inanamıyorum. Çok zoruma gitti, ne yapmalıyım?

Erkek kuzenim kız kardeşim ile sevgili olmuş kuzenim ile aynı sofraya oturup yemek yedik aynı evde yatıp kalktık nasıl böyle bir K. hpelik yapar hâlen inanamıyorum 7/24 saat yan yanaydık böyle olacağı aklımın ucundan geçmiyor du çünkü ben onun kardeşini kardeşim biliyorum ona da söyledim oda bana aynısını dedi 2,3 ay olmuş yeni öğrendim oturduk konuştuk kuzenim ile ben ne yaptım sana da bana böyle bi khplk yaptın dedim bişey demedi sustu kardeşimi heryerden engelle bir daha da muhattap olma gel eskisi gibi olalım dedim tm dedi yemin etti eve gidince hallederim dedi eve gittiğinde ayrıldık dedi sordum bak ayrılmadıysan söyle eğer ki sonra öğrenirsem senin için kötü olur dedim bitti dedi konu orada kapandı 1 ay üstünden geçti ve şimdi sevgili olduklarını hiç ayrilmadiklarini öğrendim kardeşim ile el ele tutuşup sarıldiklarini öğrendim daha çok zoruma gitti onunla karşılaştık ağzını yüzünü dağıtacaktım ablamlar felan araya girdi uzaklaştırdılar ama yakaladığım zaman ağzını burnunu kıracağım sizce yaptığı bu khpeliğe ne yapayım

Kuzenim kız kardeşim ile sevgili olmuş, böyle bir şey yaptığına hala inanamıyorum. Çok zoruma gitti, ne yapmalıyım?