Gitmeli miyim artık?

Arkadaşlar babamın rahatsızlığı sebebiyle memleketime geldim tayinle devlet memuruyum, bi iki ay sonra vefat etti.

annem ve kız kardeşim var. Evimiz o kadar eski ki insanlardan utanıyorum. Eve nerdeyse 50 bin para giriyor kardeşim de çalışıyor diyorum kiraya çıkalım annem istemiyor cidden ben utanıyorum insanlardan bu çağda tuvaletimiz bile dışarda annemin biraz psikolojisi bozuk takıntılı kardeşim de pek normal değil ciddi anlamda bunaldım.
annem sürekli laf sokuyor psikolojiöi bozuyo.

Ben 5 senelik memurum arkadaşlar büyük şehirde param hep kiraya gitti annem bi ev alamadın diye başımın etini yiyor ben nasıl ev alabilirim Allah aşkına yarın öbür gün evlenicez bişey olacak ben cidden utanıyorum bu evden sobalı tek oda mutfak camımız yok poşet çaktık ya bu çağda böyle bir şey olamaz maaşom var. Cidden bu kadın psikolojimi bozdu asla kiraya çıkmıyor elalemin evine oara veremezmiş ben ev alacakmışım orada ömür boyu yaşıycakmışız yarın öbğr gün evlensem birileriyle tanışmak için sokamam bu eve gerçekten bunaldım odam yok 29 yaşındayım bu rezilliğe tahammül edemiyorum bıktım gerçekten artık.

Annem afganlı bi aileye takıntılı sürekli Afganlılar şöyle Afganlılar böyle sürekli bunu anlatıyor bi saniye susmuyor

yeter ben de insanım yaşadığım şehirde işim iyi ayrı eve çıksam hoş karşılanmaz tek yaşamam, annesi soğukta sobalı evde o öyle diye farklı düşünürler.

gerçekten bıktım

önerileriniz nedir iş yerimi de seviyorum başka şehirde nasıl olur bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum artık

Gitmeli miyim artık?