Birde aşırı tatlı çok güzel demiş “Kim bir kavme benzerse oda onlardandır” Hiristyanlara ait olan bir şey nasıl şirin olarak görüyoruz görebiliyoruz? 🤍🌸☺️
Müslümanın böyle eşya reklamı yapması beni niye rahtsız ediyor ya?
Daha beterlerini gördükten sonra normal geliyor bana bu. Sosyal medya da sürekli yabancı hayranlığı ve güzellemesinden midem bulandı. Bir şeyi hoş bulabilirsin yeri gelir sende uygularsın ama bazısı o kadar fazla ki utancımdan geçe geçe bir hal oluyorum
Noel kurtarıcımız rabbimiz İsa Mesih in doğum günüdür İsa Mesih in doğumunu kutlarız Müslümanlar İsa Mesih in doğumunu kutlamazlar seni rahatsız etmesinin nedeni Hristiyan Bayramını Müslümanın paylaşım yaptığı için rahatsız oluyorsun Kur'an ayetlerinde kim onlarla birlikte olduysa onlardandir diye ayetler var ama herkes kendi kafasına göre okuyup eğip büktüğü için ayetleri istediği gibi anlıyorlar bilmeden iman ediyorlar çocuklukta bir kere kulağına söylüyorlar o öyle gidiyor öğrenilmiş çaresizlik başka bir şey değil araştırmiyorlar çünkü dinden dönmekten korkuyorlar
Neresi çirkin geliyor biz Noel kutlamış olmuyoruz yeni bir yıla başlangıcı, güzel günler temennisiyle kutluyoruz göze şirin görünen güzel görünen şeylerin evlerde olması neden sizi rahatsız ediyor çok şirin görünüyor ortada bir katliam yok, İslamiyete küfür yok, saygısızlık yok , terör yok çok şirin görünen ürünler var gerçekten neden rahatsız oldunuz tam olarak onu anlayamadım?
Ahir zamanda insanlar haram helal ayırt etmeksizin sadece para kazanma derdine düşecek demiştir peygamber efendimiz. Bu devirde kimin müslüman olduğunu sadece Allah biliyor. O kadar çok müslüman görünümlü kâfir varki çevremizde.
Mesela Biz müslümanlar kul hakkı yiyor İftira atıyoruz. İnsan katledip yalan konuşuyor Hayvana insana zulüm ediyoruz. Suizan da bulunuyor çocuğa ve yine hayvana tacavüz ediyoruz. Bunların tamamını bizim gibi müslüman ülkeler de hıristiyan ülkelere nazaran kat be kat fazla mevcut Ama Bunlar sorun değil. içki içip yılbaşı kutlayıp Hıristiyanlara benzemeyelim öylemi?
@Bedenimsağ_amaruhum evet örfü adeti dediğin yıl başı kutlamasını dünyadaki tüm ülkeler kutluyor sadece hristiyanlar değil ve senin örf adet olarak gördüğün noel ile yıl başı ayrı şeyler zaten ama bunu idrak edebilseniz keşke!
@Bedenimsağ_amaruhum yıl başı yeni yıl olduğu için kutlanır noel ise hz isa nın doğum günü olarak 26 aralıkta kutlanır zeki şey hadi sen git kutlu duğum haftası diye yıllarca kutladığınız fetönün doğum gününü kutla! 😉
😂 😂 Bizim kafamız basmıyor mu peygamberimizin doğum günü tarihine.. Fetöymüş.. Sen yıl başı ay noel yok olmadı senenin ilk günü şeysi amannn her neyse kutla işte.. Hee bu arada gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallar
@Bedenimsağ_amaruhum ha bu arada gavurun ekmeği diyosun ya yediğin ekmeğin hammaddesi olan buğdayın tohumu bile yasa ile gavurdan geliyo sende gavurun kılıcını sallamış oluyon günaydın :D :D :D
Bu linklerden gelir kazandıklarını yeni öğrendim bence tamamen bundan ve gündemi takip etmem maalesef hiçbiri samimi değil buna prim vermemek gerek diye düşünüyorum
Ne alaka ayrıca herkes aynı dini hassasiyete sahip olmayabilir adı üstünde Noel değil yeni yıl dünyada Hristiyanlık tan başka bütün dinler de de kutlanır