Elazığ doğumlu. Elazığlı sanırım kendisi.
Arkadaşa Canan Karatay Kürde benzemiyor dedim. O ise Kürde benziyor dedi.
Sizce Canan Karatay Kürde benziyor mu?
Elazığ doğumlu. Elazığlı sanırım kendisi.
Arkadaşa Canan Karatay Kürde benzemiyor dedim. O ise Kürde benziyor dedi.
Sizce Canan Karatay Kürde benziyor mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaw tengri askina bir su dag cingenelerine bak birde canan karataya, yani kac yasinda kadin "would bang" dememde hic yoksa eli yuzu duzgun yasina gore. Birde kurtlere bak insan degil mahlukat anasini satim
Abi akşam akşam nerden geliyor aklınıza elma yerken boğuluyordum 😂
Neden. Sence benziyor mu Kürde?
Andırıyor
Benziyor, benzemiyor. Ne degisti?
Kürt olmadığını düşündüm ben.
Tipe göre yorumlama
Tiple alaka yok, neden benzeyince ne oluyor benzemeyince neoluyor? Bu benim kastettigim
Benziyor mu Kürde? Arkadaş benziyor diyor. Ben Kürde benzetemedim.
Tiple nasıl alaka yok. Kürt ırk sonuçta.
Allah allaah yahu ben diyorum ki neden soruyorsun yani kurte benziyor diyince ne gececek eline ya da ne olacak
Ayrica benziyor
Sorsan Kürt olmadığını söyler ama. Kürtçe bilmiyordur ailesi falan.
Asimile olmuş Kürtler mi yani Elazı
Elazığ merkezde kendine Türk diyenler :D
Irkci msn mk ne anlatiyon ya
Sorsan Kürt olmadığını söyler ama diyorum. Elazığ merkezde kendine Türk diyen kesim yaşıyor ya. Kürtçe bilmiyorlarmış.
Elazığ nın ilçeleri ise Kürt ve Zaza geçiyor komple.
Bu kadında Elazığ merkez doğum yeri. Ondan dedim.
Tamam👍
Ailesi Kürtçe bilmeyenlerdendir diyom ben de. Kürde benziyor ise o zaman asimile olmuş Kürt oluyor bunlar, Kürtçe bilmeyen.
Tamam dedik
Elazığ merkezde böyle kesim varmış işte.
Kürtçe bilmemeleri Kürt olmadıklarına anlamına gelmiyor. Asimile olmuşlardır diyorsun.
Sen neyi bilmek istiyorsun ki anlamadum.
Her Doğulu Kürt değil olayı palavra o zaman. Hepsi Kürt. Sorsan kendisine Kürt olmdığını söyler. O tiplerden görünüşü.
Gerçi Doğuda Kürt olup Kürt olduğunu inkar edip ülkücü olanları var gerçi. Onlar çok tehlikeli.
Ne anlatiyon sen kdkdkkxkx
Zaza olabilir
Elazığ zazadır. Fenotip kürde pek uymaz zazaların.
Elazığ merkez doğumlu
Zazalar kafkas halkıdır. Fenotipleri farklıdır
Elazığ merkezde Kürt ya da Zaza olmayanlar da var diyorlardı. Kendilerine Türk diyorlar Zazaca ya da Kürtçe bilmiyorlarmış.
Heryer de türk var. Bilip bilmemesi önemli değil. İşin aslı türkiye mezopotamyada ki en büyük gen havuzudur. Gelecekte gen testi zorunlu ırkçılık hastalığını aşacağız ama şu an batı devletlerinin ırkçılık hastalığını kullanmaya çok ihtiyacı var. Atatürkün yıllar önce hayata geçirmeye çalıştığı ulus devlet projesini onlar uygulayıp hitler devlet anlayışını ki ne kadar hatalı bir uygulama olduğunu tüm dünya gördü. Bizimle hayatta tutup bizi yönetiyorlar. Bunu aşamazsak ezilmeye devam edeceğiz
Canan Karatay Zaza mı sence?
İnan ki bilmiyorum ama benziyor
olabilir