Aile & Toplum Otobüste çok güzel bi kız var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Az önce otobüse bindim otobüste aşırı güzel bi kız var ama otobüse binmeden önce bi erkekle konuştu vedalaştı öyle bindii 😔Dayanılırmı bee Otobüste çok güzel bi kız var? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pembebonibonşeker Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Neyse ki sadece yakışıklı diye kimseden etkilenmiyorum 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Allah Allah ben haftada 1 2 kere oluyo Yorumla Pembebonibonşeker +1 yıl Terazi burcusundur 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayır değilm bi tahmin daha Yorumla Pembebonibonşeker +1 yıl Burçlara inanmam dalga geçiyordum 😂 Yorumla Pembebonibonşeker +1 yıl Hava grubu olabilirsin ama İkizler kova ya da terazi işte Yorumla Soran +1 yıl Bende inanmam öğlesine uğraştırayım seni dedim Yorumla Pembebonibonşeker +1 yıl Ne kadar düşüncelisin Yorumla Pembebonibonşeker +1 yıl Ne kadarda zarif bi herifsin Yorumla Soran +1 yıl Otobüste zaöan geçmiyo napayım 😅 Yorumla Pembebonibonşeker +1 yıl Felsefi şeyler falan düşün Sanane milletin karısından kızından Yorumla Soran +1 yıl Aksi gibi bide kulaklığımı kaybetmişim kulaklığım da yok 😒 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok güzel görsen lez. Olurusn Yorumla Pembebonibonşeker +1 yıl Bende 2. Kulaklığımı bozdum 5 ay içinde Şimdi yine aldım kargoda bekliyorum Yorumla Pembebonibonşeker +1 yıl Yok kanka ben düşündüm lez olabilir miyim diye Değilim Yorumla Soran +1 yıl Daha bu kızı görmedin ondan Yorumla Soran +1 yıl Kız knklarıma yollasam direk lez olmaya karar verdim diye yanıt alırım djsjsjs Yorumla Pembebonibonşeker +1 yıl Kime göre neye göre güzel Ben her kızı beğenmem öyle Yorumla Pembebonibonşeker +1 yıl Kız kankaların var ya Bişi sorcam Sadece kanka gözüyle mi bakıyorsun yoksa Öpse karşılık verir misin Yorumla Soran +1 yıl Anlatayım da özelden mi anlatsam Yorumla Pembebonibonşeker +1 yıl Kafana göre Yorumla Soran +1 yıl Takip attım yazamıyom ben Yorumla Soran +1 yıl Dm bakarmısn Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin bakip ic gecirdigin kizi baskasi kikiyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Başkasının iç geçirdiği kızlarıda ben 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 aynn kanka aras kargo Yorumla Soran +1 yıl Yalan borcum yok knk Yorumla Pembebonibonşeker +1 yıl Çok iyi muhabbet devam edin okuyum Yorumla
tillyougetsore Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl ahbe 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah be geçermi doktor Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Manyakmksın🤣🤣🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet başka soru Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kötü olmuş 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tek binse konuşacaktım molada vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir çok kişi böyle durumları eleştirir ama ben seni anlıyorum bunlar iç duyguların Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla Soran +1 yıl Of gidip konuşmaya çalışmazsaam içimde kalır belki abisi veya arkadaşı falandır yanındaki en fazla red yerim otururm yerime Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl gçmş olsn 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Saoll bişey olmaz haftada 1 2 defa böyle birilerine aşk oluyom zaten Cevap sahibi +1 yıl Öyle mii Soran +1 yıl Evet maalesef 😅 Cevap sahibi +1 yıl Hahah anlıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neyse ki sadece yakışıklı diye kimseden etkilenmiyorum
Allah Allah ben haftada 1 2 kere oluyo
Terazi burcusundur 😂
Hayır değilm bi tahmin daha
Burçlara inanmam dalga geçiyordum 😂
Hava grubu olabilirsin ama
İkizler kova ya da terazi işte
Bende inanmam öğlesine uğraştırayım seni dedim
Ne kadar düşüncelisin
Ne kadarda zarif bi herifsin
Otobüste zaöan geçmiyo napayım 😅
Felsefi şeyler falan düşün
Sanane milletin karısından kızından
Aksi gibi bide kulaklığımı kaybetmişim kulaklığım da yok 😒
Ama çok güzel görsen lez. Olurusn
Bende 2. Kulaklığımı bozdum 5 ay içinde
Şimdi yine aldım kargoda bekliyorum
Yok kanka ben düşündüm lez olabilir miyim diye
Değilim
Daha bu kızı görmedin ondan
Kız knklarıma yollasam direk lez olmaya karar verdim diye yanıt alırım djsjsjs
Kime göre neye göre güzel
Ben her kızı beğenmem öyle
Kız kankaların var ya
Bişi sorcam
Sadece kanka gözüyle mi bakıyorsun yoksa
Öpse karşılık verir misin
Anlatayım da özelden mi anlatsam
Kafana göre
Takip attım yazamıyom ben
Dm bakarmısn
Senin bakip ic gecirdigin kizi baskasi kikiyor
Başkasının iç geçirdiği kızlarıda ben 😉
😂 aynn kanka aras kargo
Yalan borcum yok knk
Çok iyi muhabbet devam edin okuyum
ahbe
Ah be geçermi doktor
Manyakmksın🤣🤣🤣
Evet başka soru
Kötü olmuş
Tek binse konuşacaktım molada vs
Bir çok kişi böyle durumları eleştirir ama ben seni anlıyorum bunlar iç duyguların
Teşekkür ederim
Rica ederim
Of gidip konuşmaya çalışmazsaam içimde kalır belki abisi veya arkadaşı falandır yanındaki en fazla red yerim otururm yerime
gçmş olsn
Saoll bişey olmaz haftada 1 2 defa böyle birilerine aşk oluyom zaten
Öyle mii
Evet maalesef 😅
Hahah anlıyorum