Aile & Toplum Sizin evde bulaşıkları kim yıkar? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kim zimmetledi bulaşıkları bana mk yaaa🙄9 10 yaşından beri evin bulaşıkları ben de 😏 Güncellemeler+1 yıl Kız makinaya kim koyuyor yaaa onuda yazın, bulaşıklar kendi kendine makinaya girmiyor yaa 😅 Sizin evde bulaşıkları kim yıkar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Ben kendi bulağımı yıkarım her zaman.. beni çağır sen yorulma diye evdeki tüm bulaşıklarını yıkarım ben sdfsdf :D 1 22 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Hahshs bu dünkü sorunun ödemesi mi baroo 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Hem öyle hem de içimden geldi ablo 😅 FloraBacchus +1 yıl Barış mutfağa girmişken tatlıda yap 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Pek beceremem ama denerim senin için ya da hazır alayım istersen 😅 FloraBacchus +1 yıl Hazır al ölmeyelim fnfmg u Barış_LonelyForever +1 yıl sdfsdf tamam en güzeli alıyorum sana ✨ FloraBacchus +1 yıl Profiterol ve tiramisu al 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Tamamdır 😅 kendime de triliçe alayım FloraBacchus +1 yıl Ben de yerim 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Hepsi senin olsun ablaa sdfsd 😅 FloraBacchus +1 yıl 😅 Limonatada istiyorum 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😂😂 ne kadar param varsa hepsine istediğini alırım abla sdfsd liste ver FloraBacchus +1 yıl 😅 Sen al Kocamın karttan geçeriz baroo fjjjg.Benim kocam olmanın bir bedeli olmalı fkfkfk u Barış_LonelyForever +1 yıl 😅 olur abloo sdfsd beleşe geçinmek gibi olmasın sen istiyorsun diye yoksa kabul etmem sdffd FloraBacchus +1 yıl Hshshd aman beleşçilik harika 😅Sen de zengin bir eş bul yaşa 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Zengin kadınlar bana bakmaz sdfddfsd 😅 FloraBacchus +1 yıl Büyü yapalım djdjf u Barış_LonelyForever +1 yıl Olur yapalım sdfdf ama önce tatlı yiyelim :D FloraBacchus +1 yıl Gidip cennet hurması yiyim ben 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Afiyet bal şeker olsun 😅 FloraBacchus +1 yıl Tişikkirler 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederimm 😅
Rûz-ü_Şeb Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 82% +1 yıl Bulasik makinesi geri katya, ituyude biri gelip yapio ama adini da bilmiyom haaa.. neydi lo kizin adi... Abovv !!!😱 1 6 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 🤪İsmini ne yapcan işi güzel olsun. Yorumla Rûz-ü_Şeb +1 yıl Utu iste.. derliyo topluyo gidiyo iyi ya temiz yapio.. 👍👍 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Harika.Ben de dip köşe temizlik yaptım bugün çok youuldum isyan ettim hayata.Temizlik mutluluk veriyor ama 😅 Yorumla Rûz-ü_Şeb +1 yıl Terapiste gerek yok kadin dedigin temizlikte hayat bulur... Yorumla FloraBacchus +1 yıl Erkek dediğin...😝 Yorumla Rûz-ü_Şeb +1 yıl Kadinda...💐💐💐💐 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yalnız yaşıyorum dolayısıyla kendim yıkıyorum 😄 1 8 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Kolay gelsin 😅 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Sana da kolay gelsin. Benim bulaşıklar tamamen bana ait olduğu için çok zoruma gitmiyor 😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ben tamami ile bana ait olan bulaşıkta aç kalır yemem 😅😅😅 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Sırf bulaşık çıkmasın diye mi 😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Hıı sırf bulaşık çıkmasın diye 😅Ne kadar az iç o kadar mutlu ben fjfkg Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Seni çok yoruyorlar sanki 😄 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Yok üşengeçim ben 😅 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl O belli zaten 😂 Yorumla
Matmazelsamaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Makineye atardım da su olmadığından ele mahkum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Mskina yıkar ama oni makinayw koymak gerekir 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Benden başka katya yok evde 😅 1 6 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Sen bir graliça😅 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Oyhh 😌 sen de öyle baby Yorumla FloraBacchus +1 yıl Kül kedisi beeeğğğn🤭🥺🥺🥺 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Piremsess ötle deme Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😅 Yiiaaa prensesim deelmi fjfkg Yorumla efulimmm88 +1 yıl Yesss 😌💃 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Benden başka yıkayan yok. 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Sanada zimmetlediler demek guzuum 😅 Interstellar_ +1 yıl Biri olsa kesin ona yaptırırım da tek yaşıyorum.😊
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben ve makine ortaklaşa 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😅 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ah garibim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Makıne yıkıyor Florya kadın 😂 1 9 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Makinaya birinin diziyor olması, yıkanan bulaşıkları çıkarıyor olması gerek Gokan bey 🙄 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tamam o iş bende ama anlık elle yıkadığım zamanlar daha fazla. Tek adamım zaten be bulaşık çıkacak ki Florya hanım 😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Bize de gel bugün üşendim, hepsini çöpe atcam şimdi 😅Senin aylık bulaşığın kadar olabilir ama aile bulaşığı fjfjgMutfak fotosu ekte 😅 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sen şaaap bak hepsını çöpe at 😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Olmaz çoğunu yeni aldım fjfjg.Yıkanması lazım 😅Islak kek yapsam? Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Külçe altın versen olmaz bak ciddiyim olmaz 😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Zaten ıslak kekin bulaşığınıda sana yıkatmayı düşünüyordum akıllı adamsın vesselam 😅Külçe altın vercem ben 😅Hıı olur gram altına kurşun atar kurşun yerim külçeye bulaşık yıkatcakmışım fjfjfj. Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Külçe altın için soykırım yaparsın sen kız 😂😂 Kalk şimdi bulaşıkları yıka 😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Yapmam heralde len fjfjgYıkamayacam 🤪canım çekmiyor, sıkıldım ev işinden bulaşıktan.En iyisi mutfağı yakayım zaten taşınıcam 🤣🤣🤣 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bulaşık Makinesi 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Biz de bulaşık makinesi yıkıyor 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Makine yıkiyrrr 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Maviş yıkayamayacağına göre ben yıkıyorum 🤦🏻♂️ 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. annem <3 ya da bulaşık makinesi 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben yıkıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben kendi bulağımı yıkarım her zaman.. beni çağır sen yorulma diye evdeki tüm bulaşıklarını yıkarım ben sdfsdf :D
Hahshs bu dünkü sorunun ödemesi mi baroo 😅
Hem öyle hem de içimden geldi ablo 😅
Barış mutfağa girmişken tatlıda yap 😅
Pek beceremem ama denerim senin için ya da hazır alayım istersen 😅
Hazır al ölmeyelim fnfmg
sdfsdf tamam en güzeli alıyorum sana ✨
Profiterol ve tiramisu al 😅
Tamamdır 😅 kendime de triliçe alayım
Ben de yerim 😅
Hepsi senin olsun ablaa sdfsd 😅
😅 Limonatada istiyorum 😅
😂😂 ne kadar param varsa hepsine istediğini alırım abla sdfsd liste ver
😅 Sen al Kocamın karttan geçeriz baroo fjjjg.
Benim kocam olmanın bir bedeli olmalı fkfkfk
😅 olur abloo sdfsd beleşe geçinmek gibi olmasın sen istiyorsun diye yoksa kabul etmem sdffd
Hshshd aman beleşçilik harika 😅
Sen de zengin bir eş bul yaşa 😅
Zengin kadınlar bana bakmaz sdfddfsd 😅
Büyü yapalım djdjf
Olur yapalım sdfdf ama önce tatlı yiyelim :D
Gidip cennet hurması yiyim ben 😅
Afiyet bal şeker olsun 😅
Tişikkirler 😅
Rica ederimm 😅
Bulasik makinesi geri katya, ituyude biri gelip yapio ama adini da bilmiyom haaa.. neydi lo kizin adi... Abovv !!!😱
🤪İsmini ne yapcan işi güzel olsun.
Utu iste.. derliyo topluyo gidiyo iyi ya temiz yapio.. 👍👍
Harika.
Ben de dip köşe temizlik yaptım bugün çok youuldum isyan ettim hayata.
Temizlik mutluluk veriyor ama 😅
Terapiste gerek yok kadin dedigin temizlikte hayat bulur...
Erkek dediğin...
😝
Kadinda...💐💐💐💐
Yalnız yaşıyorum dolayısıyla kendim yıkıyorum 😄
Kolay gelsin 😅
Sana da kolay gelsin. Benim bulaşıklar tamamen bana ait olduğu için çok zoruma gitmiyor 😂
Ben tamami ile bana ait olan bulaşıkta aç kalır yemem 😅😅😅
Sırf bulaşık çıkmasın diye mi 😂
Hıı sırf bulaşık çıkmasın diye 😅
Ne kadar az iç o kadar mutlu ben fjfkg
Seni çok yoruyorlar sanki 😄
Yok üşengeçim ben 😅
O belli zaten 😂
Makineye atardım da su olmadığından ele mahkum
Mskina yıkar ama oni makinayw koymak gerekir
Benden başka katya yok evde 😅
Sen bir graliça😅
Oyhh 😌 sen de öyle baby
Kül kedisi beeeğğğn🤭🥺🥺🥺
Piremsess ötle deme
😅 Yiiaaa prensesim deelmi fjfkg
Yesss 😌💃
Benden başka yıkayan yok.
Sanada zimmetlediler demek guzuum 😅
Biri olsa kesin ona yaptırırım da tek yaşıyorum.😊
Ben ve makine ortaklaşa
😅
Ah garibim
Makıne yıkıyor Florya kadın 😂
Makinaya birinin diziyor olması, yıkanan bulaşıkları çıkarıyor olması gerek Gokan bey 🙄
Tamam o iş bende ama anlık elle yıkadığım zamanlar daha fazla. Tek adamım zaten be bulaşık çıkacak ki Florya hanım 😂
Bize de gel bugün üşendim, hepsini çöpe atcam şimdi 😅
Senin aylık bulaşığın kadar olabilir ama aile bulaşığı fjfjg
Mutfak fotosu ekte 😅
Sen şaaap bak hepsını çöpe at 😂
Olmaz çoğunu yeni aldım fjfjg.
Yıkanması lazım 😅
Islak kek yapsam?
Külçe altın versen olmaz bak ciddiyim olmaz 😂
Zaten ıslak kekin bulaşığınıda sana yıkatmayı düşünüyordum akıllı adamsın vesselam 😅
Külçe altın vercem ben 😅
Hıı olur gram altına kurşun atar kurşun yerim külçeye bulaşık yıkatcakmışım fjfjfj.
Külçe altın için soykırım yaparsın sen kız 😂😂
Kalk şimdi bulaşıkları yıka 😂
Yapmam heralde len fjfjg
Yıkamayacam 🤪canım çekmiyor, sıkıldım ev işinden bulaşıktan.
En iyisi mutfağı yakayım zaten taşınıcam 🤣🤣🤣
Bulaşık Makinesi
Biz de bulaşık makinesi yıkıyor
Makine yıkiyrrr
Annem, kardeşim ya da makina..
Maviş yıkayamayacağına göre ben yıkıyorum 🤦🏻♂️
Ben yıkıyorum maalesef
annem <3 ya da bulaşık makinesi
Ben yıkıyorum
Ben yıkamam
Ben,
Ben yıkıyorum