Olayı anlatm 50 bin TL borcum var cumartesi pazar çalışmıyorum yetmiyor para borcumu bitiremiyorum evide geçindiriyorum çalışmama izin vermiyor kendi kendime bitirmem imkansız kardeşime artık harçlık vermemeye başldm param yoktu bunda düğün salonunda iş buldum bilindk bir yer yakın arkadaşımın kardeşleride orada dedim cumartesi pazar gitsn harçlığını çıkarsn baktm ablalğımı sorguladı ne biçim ablasn kardeşinin geç gelmsine için rahat ama gerçekten yetişemiyorum izinde vermiyor başka yerde çalışım ben ne yapim şimdi ya en son söyleyeceği şeyi söyledi ben kardeşim için okuldab çıktm onu okutmak için 18 yaşından çalışyrm fabrikada yani ben ne yapim yol gösterin gündüz olan işlerde çok az veriyor kardeşim dedim bari harçlığını çıkarsn okul masrafları bende ben kötü bir ablamıyım sırf harçlığını çıkarsn dedim diye
Güncellemeler
+1 yıl
Kötü bir ablamı oluyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Offf neden kimse görüş paylaşmıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bişey dicem? Senin borcun var senin çalışmana mi izin vermiyor
Ayrıl
Gerçekten mi
Sen çok fedakar birisin kardeşin için çabalıyorsun ve borcum var diyorsun mecbur çalışacaksın sevgilin ne bekliyor senin görevin bu ve sana kırıcı şeyler diyor düşün böyle biriyle evlilik olur mu
Hiç olmaz biliyorum ama be bu halimle kabul eden tek kişi o benim geçmişim çok kötü oda tabi yüzüme vurdu ben kandırılıp zorla konsomatris olarak çalıştım küçük yaşta öz abim tarafından ben le kardeşim tacize uğradım abim olacak iti bıçakladm kardeşime de yaklaştığını gördüğüm an buna rağmen bana kötü dedi düşüncesiz dedi o kadar çok zoruma gitti ki o kadar şey yaşadım insan bunu bide bana demez ya neyse senide derdimle boğdum kusura bakma
Canım benim inan varken sana kötü davranıyor yüzüne vuruyor olmasın daha iyi İllaki karşına dahi iyileri çıkacak bu senin suçun değil kim olsa aynısını yapar konsomatris ne demek
Pavyonda çalıştım 2 hafta onlardan aldığım parayı verip iki tane abi beni ordan çıkardı kurtardı beni
Kaç yaşındasın ailen nasıl izin verdi
Babam o ara terketi bizi eve bakan yoktu o ara 50 tl günlük veriyordular kira elektrik ev masrafı birşeye yetmedi garson olarak çağırdılar gittim sonradan ordaki kadınları gördüm ki aklım başıma geldi ama artık çok geçti gitmek istediğimde dövdüler beni öyle işte yaşım 21 üö yıl önce bunlar başıma geldi
Yaaa kıyamam inşallah mutlu huzurlu bir yaşantın olur en önemlisi sensin senin değerini bilmeyenleri çıkar hayatından
Abla fal bakmayı biliyor musun
Yok da bildiğim hocalar var diyim sana
Ayy çok merak ediyorum ama nasıl olucak
Hangi şehirde yaşıyorsun
İstanbul sen
Şanlıurfa çok uzak
Ben gıtım bu çocuk için herşeyi söyledi bana ve dedi hayırlı olduğunu yani kadın çok iyi
burada olsaydın götürdüm seni
Ayy evet el falı falan kısmetini söyledi mi sana biliyorlar çünkü
Evet bu çocugu söyledi ama bunla olacak dedi o karşısına aldı beni arapça harfli bi kitap açtı söyledi herşeyi ona bakarak
Biliyorlar her şeyi ama ben hiç profesyonel bi falcıdan baktırmadım çok merak ediyorum kısmetimi kim diye
Çok esrarengiz ne kadarsa baktı sana
200 verdim ben herşeyi gördü söyledi çok korktum zaten bunlar için kızacak diye
Herşeyi söylüyorlar çünkü bende kendim için çok merak ediyorum hayırlısı
Hakkında hayırlısı olsun bir gün buraya yolun düşerse götürüm se ben
Amin inşallah seninde gelirsem neden olmasın