Üni ye daha yeni başladım 4 Ay filan oldu.
Kızlar sanki 40 yıllık dostmuş gibi birbirlerine sarılıp annemmmm diyo anasını satıyım. Uzun uzun sarılıyolar birbirlerine kanka filan diyolar adfgjkl
Üni ye daha yeni başladım 4 Ay filan oldu.
Kızlar sanki 40 yıllık dostmuş gibi birbirlerine sarılıp annemmmm diyo anasını satıyım. Uzun uzun sarılıyolar birbirlerine kanka filan diyolar adfgjkl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sahte olabilir evet
sahde kişilikler işte ya bir birilerinin arkasindan o**ruspu diyip de diyer gün hikaye paylaşıp bebeğim diye altına yazıp story de atiyolar
Ahahhahahah aynennn
Mecbur sohbete dahil olmaya çalışıyorum ama kusacam bi gün. Mallar ya. Uzun uzun sarılmaları yok mu? Ne bu anasını satayım lezbiyen misin.
tabiki ben de o sahde ortamlardan rahatsız oluyorum ama yine kavga ederler bir birilerinin arkasindan ne dedikleri çıkar ya o yüzden eyleniyorum
Ahhahahah kesinlikle o eğlenceli oluyo :)) doğal kızlara hastayım bende. Tertemiz kalpli kardeşleriz💗
Sende dahil yani.
aaayyy cidden böyle kişilerkisilere hasret kalıyorum
💗😽😽
Hehhehe😻🌺bende bee
Ben de sarılmayı çok seviyorum. İnsan iyi hissediyor. Samimi kızları severim enerjimi yükseltiyor biz de öyleyiz
Samimi mi? 🤢🤮 Samimi görmesek.
Öyle olunmaz samimi daha 4 Ay önce tanıştığına kanka demezsin sarılmazsın.
Onların iletişimi nasıl bilemem ama biz seviyeli ve destekleyici bir arkadaşlık kurduk. Diğerleri cıvık ve seviyesizse itici görünür tabiii
Itici olan kankaaaa demeleri ve uzun uzun sarılmaları. Yürürken bile sarılarak yürüyorlar ne bu lan 4 Ay önceydi tanışmanız. Ben onu kastettim.
elbette sahte
Dimi? Bencede ya yani hemen kanka demek uzun uzun sarılmak ne biliyim...
Ya lezdir ya da yalandır knkas
Bu konuda fikrin doğru mu yoksa şakasına mı diyosun?
Ben şakasına pek demem knka genelde
Haa anladım tamam.
Peki sence erkekler sahte mi? Sen daha iyi bilirsin :)) onlar da çabuk kaynaşıyo gibi...
Erkeklerin sarılması pek sahte olmaz sevmedikleri kişiye yaklaşmadıkları için. Ama kadınlarla sarılıyorsa olay farklı tabi
Hıııı anladım... Peki çabuk kaynaşıp sevgi gösterisi yapmak sahte mi sence? Hshdnnfm çok soru sordum. Nsnd
Sabaha kadar sorabilirsin sorun yok sdfsdfds :D Direk kaynaşıp öyle yapmak sahte elbette
Tamamdır :D aghdjdjdkdd
Erkekler yapar mı aralarında çok sahtelik? Pek olmaz mı yoksa
Pek olmaz ya erkekler sahteciliği kendi aralarında sevmezler :D Kadınlara karşı oluyor ama onda yalan yok
Hmmm. Böyle olmanız çok güzel ya kendi aranızda. Bizde o yok. Hep bi kıskançlık ayak kaydırma. Birlik yok. Doğal mert samimi kızlar azzzz. onlarda ortamlarda pek görünmezler sahtelikten hoşlanmadıkları için. sndnnf
Hahhaha onu biliyorum :))))
Erkekler pek sevmez öyle şeyleri ya hatta kız ayarlayacağın da destek bile atarlar bir kızla baş başa eve gitceksindir ev yoktur ev ayarlarlar çok fedakarız sorma :D
Ahahhahsgdfhbfj
Ne güzel işte... Mutlu olmanızın sebeplerinden biri.
Bak şimdi yanlis anlama ama sözüm meclisten dışarı bir kiz erkeklerle arkadaşlık yapıyorsa seks yapmayı da göze alacak çünkü erkekler bunu hep düşünür arkadaşlarına bile erkekler zaten birbirlerine yukselmedikleri için çok bağlılar birbirine 🤣🤣
Ahhahahhsgsgdjtjgjjgjfjgjf
Anlıyorum :) yo bunu kızlar da düşünüyo. Herkese değilama çoğu erkeğe diyelim.
Kızlar da epey istekli desene 🤣 boyle konuşmadan sohbet etmeden seks olmasın ya azıcık sohbet olsun seks het zaman olur
Evet tabiiki ama erkekler üstlerine çullanmasın diye göstermiyorlar kandnfjfkf
Evet tabiiki
Bizim seninle özelden konuşmamız lazım 🤣🤣🤣