Aile & Toplum Neden uyumadınız lo? Küfürbazhaydooo Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Malum regl😏 Güncellemeler+1 yıl Neyse hem uyuyayım yoksa patlicam birine. İyi geceler üyeler! Neden uyumadınız lo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. uyuyorum şimdi sjsj 0 1 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Uyurken nasıl yazdin kfjnkcf
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hastayım uyuyamadım ama birazdan sızacak gibiyim 🤤🤤🤤😲 0 1 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Sız😅 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Galiba yeşil çay ve kahveden. 1 0 Yorumla
nygma_Asmodemos Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Komutanımız maalesef uyutmuyor 1 4 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl He bu sefer doğru anladım geçen yanlış anlamıştım öhöm öhöm Yorumla nygma_Asmodemos +1 yıl Yok öyle şeyler Korkmana gerek yok Yorumla nygma_Asmodemos +1 yıl Var ama Korkmana gerek yok Allah korusun Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Korkmam yavrum Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Sen regl oluyon mu ki 0 1 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl O ne demek be Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Çok geçmiş olsun :( işe gideceğim yeni uyandım 0 1 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Saol kolay gelsin Yorumla
Ulaşılamıyorr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 73% +1 yıl Geçmiş olsun le 0 2 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Sağol le Yorumla Ulaşılamıyorr +1 yıl Rica ederim le Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok uykum var , ayakta uyuyorum. 0 1 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Uyu kiz
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yemegimi bitirmedim cunku hala sjajsjs 0 2 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Afiyet Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Sağol xd Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende bir gün olacak mıyım 0 1 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Kutup ayısı ve boz ayı yer değiştirirse o da mümkün Yorumla
Ⲣⲉⲅsoⲛa_ⲛⲟⲛ_gⲅаⲧа Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İşlerim var 0 2 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Kolay gelsin Yorumla Ⲣⲉⲅsoⲛa_ⲛⲟⲛ_gⲅаⲧа +1 yıl Teşekkürler Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çalışmam gerek. 😂 0 12 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Arabalar ve kizlar için. Mi Yorumla carsngirls +1 yıl Yok sadece okul için bu. 😂 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl İyi Yorumla carsngirls +1 yıl Sen de uyu. 😴 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Esniyorum ama uyumam uyuyamıyorum değil uyumuyom rahatsız hissediyorum reglden sen uyu Yorumla carsngirls +1 yıl Geçmiş olsun, ne zaman geçecek? Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl 4 güne Yorumla carsngirls +1 yıl Bol şans. 😂 Yorumla carsngirls +1 yıl Hayırdır ne yaşadın bir anda? Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Beni sana her kötu davrandığım da şikayet etmeyi birak. Bi daha muhattap olma da Yorumla carsngirls +1 yıl Şikayet mi, daha neler.Sana ne oldu birdenbire anlamadım ama, bol şans. Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Ben napicağımı biliyorum sana merak etme bb Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Regl neden uyutmuyo 0 3 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Rahatsız hissediyorum Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Kapak fotoğrafın iyi kapak yapmiş he😅 Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Anlayana bebekim 😌 adı üstünde kapak ahah Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uyudum. kocum 0 0 Yorumla
kulanıcıııııııı Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Ne reglmış aq 0 7 Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Sen ne anlarsın Yorumla kulanıcıııııııı +1 yıl Anlat bi bakalım Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Bir varmış bir yokmuş... Yorumla kulanıcıııııııı +1 yıl Eee sonra Yorumla Küfürbazhaydooo +1 yıl Masal anlatıyorum önce sütünü iç Yorumla kulanıcıııııııı +1 yıl Sana da içiriyim mi süt Yorumla kulanıcıııııııı +1 yıl Ama önce bi işçilik yapman lazım malum kolay bulunmuyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
uyuyorum şimdi sjsj
Uyurken nasıl yazdin kfjnkcf
Hastayım uyuyamadım ama birazdan sızacak gibiyim 🤤🤤🤤😲
Sız😅
Galiba yeşil çay ve kahveden.
Komutanımız maalesef uyutmuyor
He bu sefer doğru anladım geçen yanlış anlamıştım öhöm öhöm
Yok öyle şeyler Korkmana gerek yok
Var ama Korkmana gerek yok Allah korusun
Korkmam yavrum
kıyamam bebeğim ya hem acılı sancılı hem alev alev uyutmuyor :*
Sen regl oluyon mu ki
O ne demek be
Çok geçmiş olsun :( işe gideceğim yeni uyandım
Saol kolay gelsin
Geçmiş olsun le
Sağol le
Rica ederim le
Çok uykum var , ayakta uyuyorum.
Uyu kiz
Yemegimi bitirmedim cunku hala sjajsjs
Afiyet
Sağol xd
Bende bir gün olacak mıyım
Kutup ayısı ve boz ayı yer değiştirirse o da mümkün
İşlerim var
Kolay gelsin
Teşekkürler
Çalışmam gerek. 😂
Arabalar ve kizlar için. Mi
Yok sadece okul için bu. 😂
İyi
Sen de uyu. 😴
Esniyorum ama uyumam uyuyamıyorum değil uyumuyom rahatsız hissediyorum reglden sen uyu
Geçmiş olsun, ne zaman geçecek?
4 güne
Bol şans. 😂
Hayırdır ne yaşadın bir anda?
Beni sana her kötu davrandığım da şikayet etmeyi birak. Bi daha muhattap olma da
Şikayet mi, daha neler.
Sana ne oldu birdenbire anlamadım ama, bol şans.
Ben napicağımı biliyorum sana merak etme bb
Regl neden uyutmuyo
Rahatsız hissediyorum
Kapak fotoğrafın iyi kapak yapmiş he😅
Anlayana bebekim 😌 adı üstünde kapak ahah
Tekrar mı oldun
Uyudum. kocum
Ne bilelim le
Erken daha
İsteyiz
1 xper Olunca olmakta farksız
Libido