En sevdiğim akrabam ablam :d Onunla da doğum gününden doğum gününe konuşuruz doğum günlerimizi de sosyal medyadan öğreniriz ajsjs
Yalnız şu bir gerçek ki kız kardeş ev de ikinci annedir. 😃

En sevdiğim akrabam ablam :d Onunla da doğum gününden doğum gününe konuşuruz doğum günlerimizi de sosyal medyadan öğreniriz ajsjs
Yalnız şu bir gerçek ki kız kardeş ev de ikinci annedir. 😃

Evet aile ilişkilerimiz de akraba ilişkilerimiz de hamdolsun güçlüdür..
Bir haftada en az iki kez kardeşimi, onun ufak yavrusunu görmezsek olmuyor..
Oturduğumuz apartman zaten aile apartmanı. Amcam, babaannem vs aynı binada oturuyoruz. Komşularımız da çok eski, akraba olduk nerdeyse.. Çocukları elimizde büyüdü, şimdi onların da çocuklarını sever olduk..
Ben çocukluğumdan beri kalabalık ailede büyüdüm.. Az sayı hoşuma gitmiyor..
Bende de karışık durum ama hep bir ablam olsun isterdim ablanın olması ço güzel bir şey Anne yarısı çünkü Abla sevgisi bambaşka bir şey yaa tabi bunu bilmek yasamak gerekiyor öbür türlüsünde olmasa da olur
Evet fazlasıyla güçlü, her gün konusuruz görüntülü arayıp muhabbet ederiz. Ve haftada en az iki üç kez buluşuruz. Zaten ararım onları özledim gelin veya geliyorum derim. Şükür birbirimize çok bağlıyız.
Pek güçlü değil galiba ya kardeşimin kaç yaşında olduğunu düşündüm mesela şu anda aklıma gelmedi yani kestiremedim o kadar ki tanımıyorum düşün 😂😂😂😂.
Cevap
26Cevap
Kız kardeşim var arada anlaşamasak da evet iyi anlaşırız genel olarak.. ama sürekli vakit geçirmeyiz hatta en son ne zaman bir şey yaptık hatırlamıyorum.. zaten akrabalarla da pek görüşmüyorum bu sıralar.. ama ablam olsun isterdim kesinlikle
Ben kardeṣlerime yakinim ama kardeṣlerim bana maalesef yakın değil
biri gider dıdısının dıdısına bile güvenir bana güvenmez üstelik ortada bi haltda yok
diğeri zaten ful düṣman yani sürekli keṣke ölsen diyor
üzüldüğüm nokta kimseye biṣey yapmadım abla olduğum için kardeṣlerimin bazı ṣeylerine karıṣırım ṣunla görüṣme, ṣuna dikkat et, anneme babama böyle deme vs. diye ama bunlar kötülüklerini istediklerimden değil bigün ya piṣman olacaklar, ya anlayacaklar ama geç olacak ya da böyle yaṣayıp ölecek hesabını ahirette verecekler.
Aile ilişkilerim ve arkadaşlık ilişkilerim güçlü değil içe dönük bir insanımdır.
Kardeşim bile beni mutlu etmez onun hayatımda bir yeri ve değeri olduğunu bana hissettirmiyor.
Tam tersi kendinden soğutmaya uğraşıyor.
Hiçbir beğendiğimi beğenmese de canım ciğerimdir ne diyim…. Bizim aç muhabbet bu kadar
Bağlarımız oldukça güçlüdür onlarsız bir hayat düşünemiyorum. Biz de yan odalardan bile mesajlaşırız 😄
İkisi de fb de ekli değil. Biri Instagram da var mı pnu da bilmşyorum. ikisi de wp durumlarımı görmez.
Kardeşim yok abim yok ablam yok evin tek bebişiyim😂😂😂
Sayilmaz pek hitap etmiolar bana onlar menfaatine duskundur ben ise farkliyim..
Orta diyelim. Çok mıç mıç değiliz ama yeri geldiğinde birbirimizi kollarız.
Evet 👍 kedi& köpek gibiyiz ama sıkı dostumdur kendisi😂😬❤️
Aşırı güçlü kız kardeşim her şeyden herkesten önce gelir en güzel iyi ki 🥰
Sevdiğinz şeyler çok farklı sanırım birbirinizin
Dışa yansıtmasak da bir şey olduğunda bağ gücünü gösteriyor.
Evet benim de ablam var ve annemden babamdan daha çok severim kendisini.
Yüzüne ilgi göstermem ama onun için dünyayı yakarım
Birbirimiz için kurşun atar kurşun yeriz. Arada birbirimizede sıkıyoruz tabi djbdjs
Güçlü, her gün görmem ve konuşmam lazım. Özlediğim birisi.
Hiç iyi değil şu an şu sohbetiniz dahi bana acayip değişik geldi hatta.
Evet güçlüdür kör düğüm gibi bağlıyızdır...😄
Ben mükemmel bi ablayım ama benim kardeşim çok gıcık koç burcu ondan heralde anlaşamıyoruz
Birbirimiz için canımızı veririz, bağımız çok güçlü
Para isteyecekleri zaman ararlar genelde 😂 ama bu ara iyi gibiyiz niye bende bilmiyorum 😅
Kuzenimin doğum gününü kutlamayı unuttuğumu farkettim soruyu okurken🤦🏻♀️
Kardeşimle iyiyiz, senede bir konuşmak nedir yahu😃
Erkek kardeşim piremses gibi hissettiriyor sağ olsun
Aile bağlarımız oldukça güçlüdür bizim.. Gerek kardeş gerekse anne babayla..
Evet gayet güçlü kardeşlik bağlarımız hepte öyle olur inşallah
Güçlü fakat kardeşimle aramız açık , gece PC le oyun oynuyor diye kafa attım MK yalan değil gerçek şimdi askere gidecek ayın 7 sinde belki barisiriz
kardesımden nefret edıyorum şahsen zorunlu sevgi bağı bi b0ka yaramıyor yokluğunu gormek nasıp olur inşşş
işimi çaldı kariyerimi çaldı herşeyimi çaldı özenti paçoz
Abim var iyi ki diyorum
Evet baglarimiz güçlüdür
Fazlasıyla hergün mutlaka konuşurum.
İyi ya. Sadece birbirimizden çok uzağız
Güçlüdür tabikii...
Kardeşlerim için kurşun yerim
Evet güçlüdür..
Bu güne kadar 1 defa bile tartışmadık
En yakın arkadaşım 😌🙏
Herşeyden çok
İnsallah hep böyle devam eder