Olmasını çok istediğim bir şey var ama elimden geleni yaptım ve çaresizim…Sizin yılbaşı dilekleriniz gerçekleşiyor mu?

Tabii
Bence şans
Saçmalık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olmasını çok istediğim bir şey var ama elimden geleni yaptım ve çaresizim…Sizin yılbaşı dilekleriniz gerçekleşiyor mu?

Yani insanın bir dileği varsa onun uğrunda çalışmıyorsa ve çabalamıyorsa Noel Baba ona hava gazı bile getirmez bir emek harcamazsam burnundan içeri oksijen bile girmiyor insanın içinize doğru çekmeniz lazım yani Emeksiz zahmetsiz dilekle olmuyor bu işler
Dileğinin ne olduğunu bilmem ama bazı şeyler emek ister onu hakkıyla veren de sahip olur olmazsa da ya bir hayır vardır derim ya da yapacak bir şey yok derim
Cevap
25Cevap
Hayır Gerçekleşmez
Ne dilek gercekleşmesi bee yıldızlar kayıyor der dilek dilerdirk taşmış kabul olmadı noelde kayan taşta yok maksat bahanemiz olsun. saçmalık yani
Bence şans işi. Benim dileklerim gerçekleşmedi
Şansın varsa güzel şeyler olur yoksa burnun yerden hiç kalkmaz...
Dilek dilemek hedef koymaktır bu yüzden saçmalık değil
Sen yine umudunu kaybetme dileğini noel babadan deyil Allahtan işte gerçekleşir işallah
Bir kere ben. İslam. Dinine. Mensubum, yılbaşında. Dilek. Tutmak. Hıristiyanların. İnanışına. Göre. Bir dini ritüeldir... dilek. .. dilemek. İstemek. Arzu. Etmek. Dilekler. Yaratıcı. Olan. Alemlerin rabbine. Yönelip ondan. İstemek. Gerekiyor
Saçma dilek dileyeceğinize namaz kılın dua edin daha çok kabul olur
Allah'tan dilenen dilekler gerçekleşir
İyi düşünüp iyi enerji yollamak lazım
Temennidir gerçekleşir diye bir kural yuk.
Denemeden bilinmez 🙃
Tutabilir çünkü kendinj inandirirsan gerçekleşir
Hayır gerçekleşmez saçma
Adet yerini bulsun diyelim
Şans belki gerçekleşir İnanmana bağlı :))
Öyle şeyler e inanmam
Sence Hulk gerçek olabilir mi?
Yani
Şansı olursan dilek dilemek aklıma gelmez
Saçmalık
Bence şans
Tamamen şans işi.
Saçmalık
Şans bence
Saçmalık
Şans Hocam
Bence anlamsız