Yıllardır bildiğim güvendiğim kişiydi, ailemden de çok güvenirdim ama en büyük kazığı o attı sonra özür bile dilemedi. Sizin böyle yaşadığınız bir olay var mı, nasıl atlattınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayatta hiç bir zaman kimseye güvenemeyeceğimi bilerek yetiştirdim kendimi. Ancak nadir de olsa, çok yakın olduğum insanlar oldu. Ve evet, bu insanlar yine beni haklı çıkardı. Kimi ile çok kötü olaylar yaşandı, kimi ile sorunsuzca uzaklaştık. Yine de can sıkan olaylar ve zarar veren olaylar oldu.
Kimseye zararım dokunsun istemedim, zarar gören hep ben oldum.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa sanırım öyle oluyor ve ummadık taş baş yarıyor, ailem çok sevdiler çok saf dediler ben de ailem de ona hep iyilik yaptık kendisi bana kazık attı ve kendisi gitti
En İyi Cevaplar
+1 yılİllaki herkes kazık yemiştir. Herkes kazık denen o acısı geçmeyen şeyi yemiştir bir kere bile olsa. Bende yedim. 6 senemi verdim. Şimdi yaklaşık 3 senedir de kazığın acısıyla yaşamaya devam ediyorum. İşin ilginç yanı ne azalmak biliyor ne bitiyor. Garip bir acı.
012 Yorumla
Soran+1 yılBende 6 senedir onunlaydım ve benim de korktuğum hep bu şekilde olmak yani nefesim daralıyor 2-3 hafta geçti ama çok kötüyüm çünkü yediğimiz ictigimiz ayrı gitmezdi
- +1 yıl
Bizimde öyleydi valla. Ciddi manada yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu. O kadar uyumluydukki çevremizdekiler bizi hep takdir ederdi. Ama olmadı. Devamı gelmedi. Eften püften sebeplerden dolayı bitti dünyadaki cennetim sona erdi. Ama sen korkma. İnsan bir şekilde alışıyor. Mecbursun yani. Kabullenmek zorundasın. Bu hayatta iyilikte var kötülükte. Mutlulukta var mutsuzlukta. Olmayan tek şey adalet. Bunları kabullen ve payına düşene razı ol. Çünkü elinden başka bişey gelmeyecek emin ol. 3 senede bu kadarını tecrübe edindim. Görüşlerim bu şekilde.
Soran+1 yılBizi de çok takdir ederlerdi ailem de çok sever çok iyi davranırdı ona saf iyi kalpli derdi en büyük kazığı attı ve doğru dürüst özür dilemeden kendi bıraktı beni ben konuşmak istedim beni sallamadı yani
- +1 yıl
Olsun olsun daha iyi. İyiki konuşmamışsın. Ben çok konuşmak istedim hepsinde düşmana söylenmeyecek sözler duydum. Şimdi yazsam konuşsam 2-3 kurşun daha yerim herhalde 😀 her seferinde diyordumki bundan daha fazla acıtamaz canımı, bundan kötüsünü söyleyemez. Ama o başardı vallahi her barışmayı denememde daha çok canımı yaktı. Artık sözleriyle sıktığı kurşunlar sayesinde her yerim delik deşik oldu zaten 😀 bu saatten sonra ne o kadar yara kapanır ne de başka bir kurşun işler. Önemli olan bu durumun farkına varıp kabullenmek.
Soran+1 yılBen kabullenemedim başta çünkü herkese iyilik yapan insan bana bunu yapmaz dedim ama beni kaybedeceğini bile bile gidip hatalar yapmış arkamdan ve zoruma giden de şu an arkamdan sanki ben her şeyi bozdum gibi konuşması, pişman olacak mı diye düşünüyorum hep
- +1 yıl
Ya 2-3 haftalık bir mevzu demesen yemin ediyorum kendi sevgilim sanardım seni 😂 çünkü ona sorsan o haklı. Hem bırakan o hem haklı olan o. Neyse şimdi yaşa acını. Bir an önce yaşa yoğun yoğun. Sonra birgün zaten kabulleneceksin. Oturup hayatı sorgulayacaksın. Diyeceksin şu kişiler mutlu da ben niye değilim. Ben onlardan daha fazla hak etmiyor muyum niye benim başıma böyle bir felaket geldi gibi sorular soracaksın. Sonra kendi sorunun cevabını kendin bulacaksın. Adalet. Bütün olay bu. Hayat maalesef adil değil. Herkese eşit değil. Senin iyi olmanın kötü olmanın hayat için hiçbir önemi yok. Şansına bahtına ne çıkarsa o. İstediğin kadar iyi ol istediğin kadar güzel şeyler yapmak için çabala. Hayat sana gülmedikten sonra sıfırsın.
Soran+1 yılBen adaleti bekliyorum da sanırım dediğin gibi olacak inşallah bende bu olayı senin gibi 3 sene 4 sene sonra anlatırım normal bir şey gibi
- +1 yıl
Adaleti bekleme boşuna. Bu dünyada adalet olsa herkes eşit şartlarda doğar dünyaya gelir. O yüzden 3 sene 4 sene beklemene gerek yok şimdiden normal bişey gibi anlatabilirsin.
Soran+1 yılYa doğru da işte tuhaf geliyor hep birlikte iken şimdi o insan yok ve çıkarmak zorunda kalıyorsun hayatından attığı kaziktan ötürü
- +1 yıl
Evet seni anlıyorum. Sen bana bakma 😀 benim kabullenmem 2.5 sene falan sürdü. 2.5 sene full içtim gündüz gece. Sonra kabullendim artık. Dedim tamam ben mutsuzum. Tamam kötü şeyler yaşadım. Evet geçmeyecek dedim. Ama bunun için sürekli içmenin sürekli bunları düşünmenin bir anlamı yok dedim. Şimdi ne yapıyorsun mutlumusun iyimisin diye sorarsan iyi değilim mutsuzum. İşe başladım kendimi daha da geliştirmeye çalışıyorum. Kendimi oyalamaya çalışıyorum. Bu hayat bir şekilde geçip bitmeli çünkü. Full içerek geçmiyor. Sen kendini hızlı toparla motive ol diye sana basit gibi anlatıyorum ne yapim. Sende benim gibi olma diye diyorum. Bir insan günde 16-17 bira içermi ya? Ben içtim 2.5 sene. Bütün paramı alkole yatırdım. Full kafam güzel gezdim. Şimdi sanki 2.5 senedir ölüymüşüm yokmuşumda tekrar hayata geri dönmüşüm kaldığım yerden devam ediyorum gibiyim. O 2.5 sene ne acılarımı dindirdi ne gideni geri getirdi ne beni mutlu etti. Sağlığımdan da oldum az buçuk. Baktım böyle olmuyor şimdi hem sağlığımı düzeltmeye hem daha güzel işler yapmaya kendimi geliştirmeye çabalıyorum. Sebep ne? Mutlu olmak için mi? Hayır. Asla mutlu olamayacam. Tek amacım sürekli bişeylerle meşgul olayım işle güçle uğraşayım hayatın nasıl geçip bittiğini anlamayayım diye. Anlatsam daha çoook şey çıkar da işte sen dediğim gibi yap. Benim gibi olma. Bir an önce toparlan. Mutsuz da olsan hayata adapte ol.
Soran+1 yılBenim hayat şartlarım müsade ediyor başka şeylere adapte olmaya yani güzel bir bölüm okuyorum en başında ama içim öyle kötü ki bu olaydan sonra bu şok ne zaman geçecek bilmiyorum
- +1 yıl
Yaşayacaksın ve bitecek elbet o şok. Acı kişiden kişiye değişir bende bitmedi ama bitende var. İnşallah sende de biter birgün. Sana hayatta başarılar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni aldattı aldattığını dememek için ben farklı Biriyim dedi Ablamla Tanıştırdım seni dedi Ayrıldı sonra öğrendim ki platonik olduğu çocukla sevgili olmuş sözlenmiş
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende aldatıldım ve sonra pişman bile olmadı sanırım adalet yok
Cevap sahibi+1 yılAllah büyük görüyor biliyor
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yılBiz terbiyemizi çizgimizi bozmayalım benim hiç sevgilimin olmadı ondan önce 24 Yaşında tanıdım onu 25 Yaşındayım şu an ne bir kız eli tuttum ne de bir kızı öptüm nede üzdüm
İnanıyorum ki Allah koruyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
21Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılevet oldu maalesef bu yüzdende kimseye güvenmiyorum ben
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl atlattın peki ben çok kötüyüm ya 1 ay geçse bile
- +1 yıl
umursamadım.. kendi kaybeder.
Ooooo alasını yedim daha kendime gelemedim en guvendigim dağ başıma yakıldı
33 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı durumdayım, ailemden de çok güvenirdim ya
Soran+1 yılEvet ya ve ben çok kötüyüm yani yedigim içtiğim ayrı gitmezdi senelerdir ve şimdi yok
+1 yılBu dolandırıcılıkta teknik konular anlayamazsın, sektörün müşterileri iyi niyetli insanlar, kaç kişi evine ekmek götürüyor bu sayede
13 Yorumla
Soran+1 yılYa kim görse çok iyi çok saf dedi neler neler yaşadık seneler geçti birlikte bana kazık attı üzdüğünü biliyor ama özür dilemeden çıktı gitti hayatımdan ilk kendisi sildi, herkese iyi olan bana nasıl böyle olabildi anlamiyorum
- +1 yıl
Çok rahat çok profesyonelmiş demek ki
Soran+1 yılDemek ki
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayatımın en büyük kazığını dedemden yedim, en büyük darbesini ise babamdan yedim.
13 Yorumla
Soran+1 yılHep yakinlardan geliyor galiba
- +1 yıl
Anne tarafındaki dedem yıllar önce vefat etti, onun yerine baba tarafındaki dedemin ölmesini isterdim.
Babaannem bundan 2 ay önce ölümün eşiğine geldi ve hastaneye yatırıldı, mutlu haberin gelmesini beklerken üzücü haber geldi ve hayata döndürüldü maalesef.
Babaaannem ile en son konuştuğumda Bahçeli ile beraber ölümsüzlük iksirini paylaşımlı içtiklerini söylemişti. - +1 yıl
Evet
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO kazık daha sonra kendilerine girdi o yüzden bana kazık atılmış sayılmadı 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılYa herkes yaşattığını yaşar diyolar da bilmiyorum
Oldu 10 yıllık dostum sattı beni ailemden çok sevdiğim dostum
11 Yorumla
Soran+1 yılBende 7 senedir tanıyordum her şeyinde yanındaydım, ailem de çok seviyordu onu saf temiz diyordu ama bana çok büyük kazık attı
Anlatmaya başlasam 1 ay konuşuruz seninle şimdi cösçxmsşcmşs
15 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya jsgskala
Soran+1 yılSanırım hep en güvendiğin insandan darbe yiyorsun,1 günün ayrı geçmez iken kendi kendine hayatından çıkıyor attığı kazıkla
Soran+1 yıljsgshslsl bahsettigim güvenme çok güvenmek ama
16 yılık çocukluk arkadaşımdan okalı bir kazık yedim.
Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama tamda ondan büyük bir kazık yedim.
Acısı bir ayri oluyor arkadaşlar.119 Yorumla
Soran+1 yılBenim de 7 senelik arkadaşımdı en kötü zamanında ben vardım ailem vardı sonra o bana çok büyük kazık attı ne ailesi yanımda durdu ne de o adam akıllı özür diledi ama öyle gözüküyordu ki yani herkes bana ne kadar saf temiz insana denk gelmişsin derdi nasıl iyi bir insan böyle büyük kazık atar
Soran+1 yılya da zamanla değiştiler bilmiyorum
Soran+1 yılmaalesef, saf iyi dedik ailem bile onun için ne iyilikler yaptı da kendisi kazık attı ve gitti
Soran+1 yıl2-3 hafta falan oldu
Soran+1 yılUmarım öyle olur bana da
Soran+1 yılBen kabul etmeye kadar gittim maalesef
Soran+1 yılAynen öyle, zaten o beni istemedi üstünde ağzımın payını aldım 😅
Soran+1 yılyani herkese iyi olan bana nasıl böyle kötü oldu anlamıyorum
Soran+1 yılAzaltacak bir şey yapmadım da beni cepte gördü herhalde bu ne yapsam yanımda diye düşünüp kuyumu kazdı
+1 yılEn yakın arkadaşım sevdiğim çocuğa aşık olmuştu sayılır mı?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEn çok anama güvenirim kazık atmaz bana😘 oyş anam😘
10 Yorumla Olmaz olur mu aa oldu tabi o kazigin tadi da cok guzeldir bilenler bilir senelerce gitmez tadi
13 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum üstünden 1 ay geçti ama hala nefesim sıkışıyor çünkü kazık attığı yetmedi bir de ben suçluymuşum gibi herkese beni kötülüyor
Soran+1 yılAmin sağolasın
- Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılKazık yemek değil de kimi tanısam sadece işi düşünce benimle iletişime geçiyor bu yüzden kimseye güvenemiyorum
00 Yorumla
+1 yılTam olarak kime güvendiğimi bile hatırlamuyoum. Ama vefsızlık kazık sayılırsa, eski dostlar
00 Yorumla
+1 yılEn yakınım dediğim kişiden yemişliğim var daha da olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemeyen yoktur canım ya ama intikamını alacaksın yok öyle kaçıp gitmek
14 Yorumla
Soran+1 yılİntikam almaya kalmadan kendisi hatasını yapıp gitti özür bile dilemedi ve beni suçladı yani sen düşün
Cevap sahibi+1 yılHepsi öyle yapıyor çiğ süt emmiş itler. Sen yolunu bul canını yak anca öyle rahatlarsın
Soran+1 yılBana kazık attı da onun çevresi de seveni de çok ne yapsam ona destek olanı var
Cevap sahibi+1 yılOnun korktuğu birini bul zayıf karnı elbet vardır
Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Üstüne suçlu ben oldum
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle oluyor? Bende de öyle oldu
Soran+1 yılMaalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılzamanla geçen bir şey her şeyi geriden bırak ve o insanları hayatindan cikart affetme
13 Yorumla
Soran+1 yılhayatimdan çıkartmak istemedim elimden geleni yaptım ama yine beni suçlamaya devam etti hata yaptığı halde normalde çok iyi biriydi nasıl böyle oluyor anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılsana bunu nasıl anlatirim bilmiyorhm ama eskiden ben de senin gibiydim inanamazdim böyle ama çoğu insanın maskeleri var gün içinde gördüğümüz insanlarin çoğu rol yapıyor artık sağlam karakterli insan bulmak çok zor kesinlikle şans işi haline geldi. herkesi kendin gibi sanmamalisin zamanla kazık yersen surekli bir şekilde bir zamandan sonra benim dediğim gibi bakiyorsun olaylara ve iyice içine kapaniyosun maalesef herkes boyle değil tabi ama çoğunluk böyle
Soran+1 yılya demek ki nasıl oynamış ise herkes bana çok saf çok iyi bir insan derdi onun için ama bana kazık attığı yetmedi bir de haklı gibi üste çıktı hayatımdan çıkarmak istemedim ona rağmen ama o beni sildi yani çok enteresan
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnnem sırf babam istemiyor diye 17 yaşıma girer girmez kapı dışarı etti :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya bu çok kötü olmuş
+1 yılGenelde en güvendiklerimiz zarar verir
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yemeyen insan yoktur
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı. Sattı beni Pic nişanına çağırmadi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Sırtımda çok bıçak yaram var
10 Yorumla
+1 yılOldu da kendisi mezarda şu an
10 Yorumla
+1 yılYemedim diyen yalan söyler
25 Yorumla
Soran+1 yılNasıl iyi oluyorsun sonra
- +1 yıl
Valla daha da hırs yaparım unuturum silerim hayatımdan
Soran+1 yılYa ben yapamadim senelerimi verdim çünkü ve o çok mutlu ben mutsuzum şu an nasıl adalet anlamadım
- +1 yıl
Bende aynıyım senin gibi bekliyorum sadece Allah büyük
Soran+1 yılAynen öyle
Oldu
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl iyi oldun sonra
+1 yılBir kez oldu.
15 Yorumla
Soran+1 yılSonra nasıl iyi oldun
- +1 yıl
Ben hep iyiyim. Benim ruhumu toparlamam çok kısa sürüyor. Gamsız olmamdan ötürü.
Kendimi düşünüyorum ilk başta.
“ bana ne “ diyebiliyorum. O iradeyi gösterebiliyorum.
Tamamen mantık ve irade işi.
Kendine öncelik verirsen, kimsenin ne yaptığı seni ilgilendirmez.
Tabi bundan 8 sene önce aldatılmayı saymazsak 😅 O 2 ay sürmüştü. Aslında dönüm noktam orasıydı diyebilirim.
Soran+1 yılEvet bende aldatıldım ve sanırım dönüm noktam olacak
- +1 yıl
Geçmiş olsun.
Umarım olur.
Olması da gerek , emin ol faydası çok.
Soran+1 yılUmarım faydası olur ben kendimi bitmiş hissediyorum
+1 yılOldu olmaz mı hangimiz kazık yemiyoruz ki hayatta
19 Yorumla
Soran+1 yılAma en yakınınızdan
- +1 yıl
En yakın arkadaşımdan yemiştim bide sevgilim aldatmişti ama şu an iyi ki hayatımda değiller diyorum
Soran+1 yılBenim ailem bile çok saf iyi kalpli biri derdi bana kazık atan kişi için nasıl değişti bana bunu yaptı anlamadım ben
- +1 yıl
İnsanlar gerçek yüzlerini bazen gizlerler menfaatleri bittiğinde ortaya çıkar gercek kişilikleri ama herkes kendine yakışini yapar unutma sen onu kaybetmedin sen ondan kurtuldun
Soran+1 yılÇok doğru söyledin aramızdaki arkadaşlık bittiği gibi hem suçlu hem güçlü gibi bir de beni suçladı
- +1 yıl
Aranızda ne yaşandi bilmiyorum ama bende böyle senin gibi çok çırpındım aramızdaki arkadaşlik bitmesin diye ama her seferinde daha da kötü şeyler yaptı her gün bir kez daha soğudum yani aslında sen ne kadar gitmek istesende Allah sana o kişinin gerçek yüzünü gösteriyor ve sen her gün bir kez dhaa soğursun
Soran+1 yılAynen öyle sen de benim gibi hatasına rağmen devam etmek istemissin ve orada reddedilmek çok kötü hissettiriyor
- +1 yıl
Bence boş ver hiç uğraşma uzaklaştir kendinden en iyisi o kim ki yani kimse için uğraşmaya değmez
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılYemeyen yoktur
01 Yorumla
Soran+1 yılSonra nasıl toparladin
+1 yılÜfff hemde ne biçim jfjfjfjf
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl atlattın peki
- +1 yıl
Atlatamadim
+1 yılEvet hemde çokk
00 YorumlaEvet oldu ve hepsini çıkardım hayatımdan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz olur mu 🙃
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl iyi oldun sonra, özür falan diledi mj
Cevap sahibi+1 yılArtık İki düşmanız
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet oldu
16 Yorumla
Soran+1 yılAynısını yaşadığını gördün mü onun da
Cevap sahibi+1 yılşöyle seni yaşadıklarının aynısını yaşadım ailemden bile Üstün tuttum en büyük kazığı da o attı şu an bence çok pişman çünkü tek yanında kalabilecek kişi biz oluyoruz
Soran+1 yılherkesle anlasabilen bir insan o ve çok temiz kalpli olduğuna inandım ama o kadar büyük kazık attı ki umarım dediğin gibi olur ve değerimi anlar orada burada hakkımda kötü konuşuyor şimdi
Cevap sahibi+1 yılbiz temiz kalpli olduğuna inanıyoruz ama öyle olmuyor bize sadece öyle gösteriyor ve biz de buna inanıyoruz benim de arkamdan kötü kötü konuşauyo artık umurumda bile değil
Cevap sahibi+1 yılseninki de mi narsist bir insandı
Soran+1 yılNarsist mi çözemedim etrafımdaki herkes çok iyi bir insan tanımışsın ne saf derdi ama attığı kazıkla senelerce yalan söylemiş onu gördüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKazık yemediğm kimse kalmadı
01 Yorumla
Soran+1 yılYa doğru da en yakınından olması çok kötü
Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Zamanla
10 Yorumla
+1 yılOlmadi cok sukur
10 Yorumla
+1 yılOlmadi
10 Yorumla
+1 yılzamanla geciyor
10 YorumlaOldu
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl iyi oldun sonra
Soran+1 yılYok yani sen nasıl iyi oldun mutlu oldun
Soran+1 yılSana kazık atan kişinin dimi
Evet
11 Yorumla
Soran+1 yılSonra nasıl iyi oldun
+1 yılOldu
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl atlattın
- +1 yıl
Atlatamadım. Sadece zamanla alıştım
Soran+1 yılPeki ne kadar geçti üstünden
Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı. oldu
023 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman pişman oldu? Üstünden 1 ay geçti ama hala suçlu benmişim gibi arkamdan konuşuyor
Soran+1 yılNe güzel bende öyle olmadı maalesef
Soran+1 yılSeviyordum da hata yapmasına rağmen kendisi uzaklaştı ve konuşmaya çalışsam da tersledi işte noldu benden iyisini bulamadın mi dedi bende bıraktım
Soran+1 yılKazık attıktan sonra böyle oldu zaten
Soran+1 yıl6 senelik ilişkim sevgili +nişan, ilişkiye ara veriyordu bazen bende kendimden ötürü sanıyordum, kızlarla ilişki yaşayıp bana geri dönüyormuş sürekli bunu öğrendim ayrıldım ve ayrıldığım için beni suçladı sevseydin beni bırakmazdın diye
Soran+1 yılCinsel ilişki yaşamış mi bilmiyorum da benimle ayrılır ayrılmaz üstüne 1 gün bile geçmeden kızın yanına gitmiş numara Instagram ne varsa almış kız evine davet etmiş de gitmedim diyor inanmadım
Soran+1 yılSonra diyor ki ayrılmıştık ve bunları benden saklıyor bende bilmiyorum ve nisanlaniyorum onunla düşün yani
Soran+1 yılVallaha öyle bir duruma geldim ki canımı bırak def etmeyi o beni istemedi, hata yapan bir insan nasıl böyle olur anlamıyorum
Soran+1 yılDoğru hataydı ama sevdiğimden yaptım zaten sonra o halini görünce komple her yerden engelledim canım acıya acıya
Soran+1 yılUmarım öyle olur teşekkür ederim konuşma için
Soran+1 yılEvet sanırım öyle ve herkese beni terk eden sevmeyen kız gibi anlatması.. Öyle bir durum ki aileme anlatmadan önce annemi aramış ve demiş ki anlatacakları doğru değil siz inanmayın sinirle söylüyor falan
Oldu
01 Yorumla
+1 yılOldu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayy şükür yaşamadık.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılçook
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılSonra nasil iyi oldun
Soran+1 yılVallaha ben ona yazmadan o gitti, hata yapan gider mi bir özür diler ama ben anlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar...
00 YorumlaTabikide kacarmi
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri