Aile & Toplum Kız isteme nasıl olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kahve içince altın yerine gümüş set koyacağım daha önce hep altın aldım hediye olarak şu an maddi durum gereği gümüş koyacam kızlar sizce nasıl olur Kız isteme nasıl olur? Cevapla Hediye Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Eliff009 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Karşındaki insan anlayışla karşılıyorsa sorun yoktur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gümüş renginden nefret eder altıncıdır ama mutlu olacaktır eminim sonuçta hediye Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Problem degil ürünü begendim hayırlı olsun allah daima mutlu etsin inşallah☺ 0 0 Yorumla
FirariKeçi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Mehir olarak altın veya değeri kadar para isterler. Fazlası da suyunu çıkartır 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kız istemede takı mı takılıyordu nerenin adeti bu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Knk hediye vercem Yorumla Soran +1 yıl Fotodaki set artı yüzük Yorumla İrrae +1 yıl Soyup soğana çeviriyolar hayret bişisinizVer gümüş nolcak Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Altın olmadığı için bozulur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne bozulur knk gümüş koyan görmedim hiç ondan soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Altın ister kız aileleri onu diyorum kanka Yorumla Soran +1 yıl Hediye koycam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Karşındaki insan anlayışla karşılıyorsa sorun yoktur
Gümüş renginden nefret eder altıncıdır ama mutlu olacaktır eminim sonuçta hediye
Problem degil ürünü begendim hayırlı olsun allah daima mutlu etsin inşallah☺
Mehir olarak altın veya değeri kadar para isterler. Fazlası da suyunu çıkartır
Kız istemede takı mı takılıyordu nerenin adeti bu
Knk hediye vercem
Fotodaki set artı yüzük
Soyup soğana çeviriyolar hayret bişisiniz
Ver gümüş nolcak
Altın olmadığı için bozulur
Ne bozulur knk gümüş koyan görmedim hiç ondan soruyorum
Altın ister kız aileleri onu diyorum kanka
Hediye koycam
Hayırlı olsun