Evli erkeklerdeki kadın merakı nedir ya?

İşyerinde farklı departmandan benim abi diyeceğim yaşta bir adamla bir kaç kez konuşmuştum. Son konuşmamda adam zaten terden sırılsıklam olmuştu, beden hareketlerinden de hafif gergin olduğu belliydi. Ben kariyer yolculuğunu vb. merak ederken adamin derdine bakın. Şimdi de beni görünce sen geleceksin diye bekliyorum, belki seni görürüm diye fazla mesai yapıyorum vb. diyor. Çok sinir bozucu, parmağında yüzüğünü göstererek konuşmuştu bir de. Bu tarz adamların amacı bak yuzuk de burada seninle sadece yatmayı düşünüyorum demek midir? Çok sinirlerim bozuk, sanki ben dedim bekle beni diye.. Gidip konuşmadım bile zaten, sadece geçerken kolay gelsin dedim. Evli erkeklerdeki hem kur yapıp hem yüzük göstererek konuşma davranışını bir kaç kez gördüm... Nedir bu evli erkeklerin amacı? Çok kötüsün.

Güncellemeler
+1 yıl
bir de servis şoförü var, her akşam benim rahatsız olduğumu bile bile serviste muzik açık şekilde oluyor. sirf ben kapatir misin diyim diye abartmıyorum. serviste tek ben varım mesela sacma sapan muhabbet açıyor. ben seninle muhabbet mi etmek zorundayim. iki guleryuz ve insanlık gorunce yanlis anlamak mi zorundasınız? bundan sonra iki karış suratimla servise binip ineceğim. herhangi bir hamle yapsin hemen şikayet edeceğim kendini ne sanıyor...
Evli erkeklerdeki kadın merakı nedir ya?