Kardeş düşmanlığı?

Merhaba ben 19 yaşındayım (babam yok) 17 yaşında bir kız kardeşim var cocukluktan beri birbirimizi sevmiyoruz hatta sürekli bana beddua eder anneme beddua eder çirkef bir insandır vücuduma laf eder (bir sıkıntım yok bile) yüzüme çirkinsin der eger sen de ona aynı şeyi söylersen üstüne atlar sana zarar vermeye çalışır ağlar sen ne diyorsun diye yırtınmaya başlar ve bunu anneme de yapıyor hatta çok saygısız ağzından çıkanı kulagı duymuyor anneme karşı olsun teyzeme karşı olsun herkesi bıktırmıştır. kendini haklı çıkarmak öyle bi yırtınır ki sanırsınız gırtlağını kesiyorlar en sonunda yine kabak bana patlar annem bile bana " kardeşini sürekli aşşağışıyorsun" diyor ki ben onun kadar haysiyetsiz saygısız bir insan değilim 19 yaşına gelmişim ve en son ben psikolojisi bozuk şizofren damgası yiyorum sorunlu olan ben oluyorum hani bir insanı öldüresiye nefret edersiniz ya işte gözü kafası bacakları saçları bu kızdan o kadar nefret ediyorum ki nefes alsa öldüresim geliyor terlemeye başlıyorum kalbim kafamda atıyor vücudum alev alıyor gidip bıçagı ensesine saplamam gerekiyormuş gibi hissediyorum o kadar deli oluyorum ki, kendimi öldüresim geliyor bunu yapmayacağım icin inşAllah Allah benim canımı sakince evde alırda bu aptal aileden kurtulurum (tek sıkıntı bu aşşağılama mevzusu bile değil )

Kardeş düşmanlığı?