Abimin sırlarını versem babam kızarmı?

Sürekli benim abim benim dedikodumu yapıyordu babanneme ne kötü hallerim varsa babanneme anlatiyordu geçen seneden belli bu sene yine anlattı üç gün önce yine anlattı babanneme moralim bozuldu bende onun kötü tarafını babanneme anlattım olay çıktı ve abime dedim ki bir daha beni kötüle dedim seni babama şikayet edecem dedim kapiyi çektim başka odaya gittim oturdum o anda ben sürekli babannemin dedikodusunu yapıyordum abime usanmış mı neyse babanneme anlatmış ben odadayken bu torunun sürekli seni kesip duruyor babanne demiş kimse senin dedikodunu yapmıyor sürekli bu yapıyor demiş sende değişik bir şey yok niye yapıyorsa demiş beni babanneme dedikodu yaptığımı anlatmış bir gün sonra babannem bana anlattı sen sürekli benim dedikodumu yapıyormuşsun dedi abin anlattı dedi ama benim kötü niyetim yoktu ki ben sadece abimle konuşmak için babannemin dedikodusunu yapıyordum kötülemek için yapmıyordum bildiğim bir konu var ki o yüzden yapıyordum ben babama şikayet etmeyecektim ama babanneme anlattığı için intikam amacıyla babama anlatacam abimde sürekli babamın dedikodusunu yapıyordu geçen senelerden belli bende diyecem ki sende sürekli babamın dedikodusunu yapıyordun abi diyecem abim hakkında ne bilgim varsa anlatacağım gözümü kapatacağım ağzımı açacağım intikam amacıyla benim sırrımı babanneme anlatmayacaktı demeyecekti babama anlatacam da babam tarafından yanlış anlaşılırmıyım babam bana kızar mı abimden korkmuyorum ister dövsün öldürsün yine uğrumda değil ben babamdan korktuğum için anlatayım mı anlatmayayım mı diye yazayım dedim ama babam çok kötü birisi değil halbuki babam melek gibi heleki bana karşı çok melek sizce babam bana kizarmi abimin sırlarını verdigim icin.

Abimin sırlarını versem babam kızarmı?