Ya arkadaş bazı insanlar vat 22 23 yaşında ayrı eve çıkmış arabasıyla başka şehre gidiyo sevgilisiyle uyuyo ben daha arkadaşlarımla zor buluşuyorum yaşıma göre geride hissediyorum kendimi tamam ailem sevdiği için koruyo ama çok fazla kısıtlanıyorum çok kafaya takmaya başladım 30 40 yaşında isim arabam olursa evlenmezsem özgür olur muyum ailem yaşlanmış olur bazısı var çok cok aşırı nadir 24 25 yasinda evden cikamiyor ya çok üzülüyorum böyle hayat gecmez ki napicaz illaki Bi gün özgür olur muyuz çok yokluk çekiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMinik minik başla özgürlüğe aynı şeyi ben de yaşıyorum ve seni anlıyorum ama adım adım ilerlersen hata yapma riskin azalır sudan çıkmış balığa dönmezsin hem de daha az hasarla kimseyi kırmadan dökmeden yaparsın ve hepsinden önce ina bunları yapabileceğine
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEn basit kurtulusun senin ruhunu anlayan ve çok sevdiğin bir erkek ile evlilik. Yoksa o aile yapısı içinde. özgür olmak adina. bir mesleğe atılıp.. arzu ettiğim başarı ve ekonomik zenginliğe ulaşmam zor. Ki.. meziniyetini. mesleki yeterlilik durumunu.. deneyimlerini.. para kazanmak için neler kedine göre neler yapmayı panladiginida bilmiyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl2 alternatif var. Okuyarak iş sahibi olup ekonomik özgürlüğü elde etmek. akabinde yolunuzu çizmek. ya da çalışma hayatına başlayıp kendi evinize destek olmak. evleneceğiniz adayı beklemek. Bu 2 side olması gereken bir yol. 3. seçenek, tamamen aileye bağlı yaşıyorsanız, anne baba ne derse o olur.
00 Yorumla
Ailen seni düşündüğü için söylüyor evet ama bir insan genç yaşlarını da evde tıkılı kalarak geçirmemeli. Yavaş yavaş ailene büyüdüğünü göstermelisin. Zaten zamanla alışırlar:)
01 Yorumla
Soran+1 yılYok aşırı inatlat tek umudum 30 40 yaşında mesleği arabası olan biri olmak ve beklemek inşallah o zaman özgür olurum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
24Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılOlursunuz vaz geçmeyin hiç bir şekilde...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılOlursun zamanı geldiği zaman gadası
00 Yorumla Benimki de oyleydi, evimin yuz metre yakinindaki markete yollamazlardi ama yillardir tek yasiyorum. Bir kere cesaret etsen bir daha bir sey demezler ki seni etkileyebildiklerini bildikleri icin ustune geliyorlar. Kararli olduhunu gostermelisin. Her seyin altinda da iyilik aramana gerek yok. Emin ol bircok seyi seni dusundukleri icin degil, sirf el alemi dusunduklerinden yapiyorlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılSelam ayrı eve nasıl çıktın peki
Soran+1 yılÜniyi farklı şehirde mi okudun
O özgürlük falan değil kanka dünya tutsaklığı. İmrenilecek tarafı da yok. Asıl özgürlük ruhsaldır. Kimseye bağımlı olmadan kendi hür iradenle hayatın hakimiyekini başarıyla eline alan insan asıl özgür olandır. Zengin olupta parası olan, veyahut dünyayı 90 günde turlayan değil. Bu algımızı değiştirelim. Başkaları ne der diye düşünmeyip kendi fikirlerini rahatça ifade edebiliyorsan özgürsün demektir
02 Yorumla- +1 yıl
Sayende her anlamda özgür olduğumu anladım, teşekkürler görüşün için
- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılO imrendiklerin zengin aile çocukları. Hiç imrenme. Hepsi show. Çok özgür olanlar ya seks bağımlısı, ya uyuşturucu bağımlısı oluyor.
Kendi hayatının ailenin kıymetini bil. Kısıtlanmak sapıtmaktan daha iyidir. En azından aklını kaybetmezsin.
Benim yaşlarında evlenmezsen herşeyin olur. Özgür olursun. Ama ben sana 25 yaşında evlenmeni tavsiye ederim. 40 yaş sonrası yalnızlık güzel değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Hay mk ya, fukara mahallelerinde bonzaiden çocuk ölür, umurlarında olmaz, zenginler ise gözlerinde seks ve uyuşturucu bağımlısıdır
Bir toplum neden her şeyi popon anlar, çok merak ediyorum.
Ben de seninle aynı durumu yaşıyorum maalesef yani bir gün Özgür olacağız ama o gün ne zaman bilmiyorum o zamana kadar evde delirmezsek ayrı eve çıkabiliriz bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılüniversiteye gittiğim gibi tek eve çıktım. aile evinde asla rahat edemedim ne küçükken nede şimdi. ailelerin korumacı yapısı gençlerin hayata hazırlanmasını engelliyor.
00 Yorumla
+1 yılHamile geliyorlar, dışarı da da her pislik var
En iyisini yapıyorsun:) çok gezen papuç …getirir;)00 Yorumla
+1 yılBen de çok imreniyorum o insanlara ve aile evi bana da batmaya başladı
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim kadar değilsindir ya
- +1 yıl
değilim ama yine de evde kendime ait kişisel alanım yok denecek kadar az
Soran+1 yılMesela örnek verir misin
- +1 yıl
Odama dingonun ahırıymış gibi dan diye girilmesi mesela
Soran+1 yılHmm baska
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFazlı özgürlük iyi bir şey değil bir de o senin özgür dediğin insanlarla bir otur konuş yaşantılarını bir izle bak bakalım özgürler mi ya da ne kadar özgürler onu da bir öğren ondan sonra İmren
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgür olup her çağırılan yere gitsen ya tacize ya tacavüze uprayacaksın. Başına ne geleceği belli olmayan yerlere gitmeye meraklısın çünkü her şeyi güllük gülistanlık sanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılO dönemde doğal böyle olması kafanıza takmayın zamanla olacaktır aceleye gerek yok.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. bu da bi çeşit bağımlılık işte hayatımızı kazanmaya çalışıyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılNey bağımlılık
+1 yılKaçıncı yüzyıldayız hala bu hayatı yaşayan kızlar var üzülüyorum. 35 40 yaşında ozgur olmayı planlıyorsan geçmiş olsun. Ailen sen evlenene kadar rahat bırakmaz seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf bu yüzden ailemden ayrıldım. Yurt dışına yerleştim
00 YorumlaOnların aileleri müsade ediyor çünkü mesela benim birlikte yaşamam için evlenmem lazım ama şu an param yok
016 Yorumla
Soran+1 yıl30 40 yaşında isim arabam olsa özgür olur muyum
Soran+1 yılPeki 30 40 yasinda ayrı eve çıkabilir miyim
Soran+1 yılMesleğim devlette yok ama 30 40 yaşındayım ya isim arabam var o zama da mı salmazlaf
Soran+1 yılÖyle derler de hani yaşım 30 larda olsa gidemez miyim acaba
Soran+1 yılBaskı olmaz kıskanırlar zaten evliliği de kafamdan sildim attım ımkansiz denecek kadar uzak bana özgürlüğümü almadan olmaz
Soran+1 yılYa hadi herseu tamam şehir disinda iş bulduk arabamız var yasımız 30 gidebilir miyiz ya hadi gittim rahat bırakırlatmi
Soran+1 yılNasil yani anlamdım
- +1 yıl
Kız başına nereye napicaksin olmaz öyle şey mi derler aileni sen daha iyi tanıyorsun abartirlar mi öyle aileler var çünkü bunun için konuyu açman lazım onlara maddi imkanım olsa ben giderim beni kimse tutamaz mesela ailemde buna tamam diyor kardeşim şehir dışında çünkü onunla kal diyorlar ama kötü durumunda aile evine dönmek söz konusu anlasabilmen lazım
Soran+1 yılAynen gerici oldukları için kız başına nereye falan derler ama 30 yaşındaysam arabam falan varsa giderim belkide belli miolur bende bilmiyorum inşallah salarlar ya
Bir gün?
sana bağlı kişisel donanımın çok iyi olursa olabilir. Kişisel donanımdan ne anlağınıza da bağlı geçi00 YorumlaAile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı. Özgürlük zihinde başlar
00 Yorumla
+1 yılBu gorseldeki filmi izledin mi?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO kızların ailesi sevmiyor mu yani onları?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Aradığının özgürlük olduğunu düşünmüyorum açıkçası
00 Yorumla
+1 yılÖzgürlük yolları herkesin kendine özgüdür.
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm haline cidden peki sen kaçamaklar yap
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin de bir gün olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo da ailesinin tanıdığı imkanlarla oluyor malasef
122 Yorumla
Soran+1 yılBen napcam 30 40 yasinda isim arabam olursa özgür olur muyum şu an 30 u 40 i beklemekten başka çarem yok
Cevap sahibi+1 yılBen de aynı durumdayım yaşayıp göreceğiz
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl27
Soran+1 yılOha nasıl özgür değilsin ya neye karışıyorlar mesela
Cevap sahibi+1 yılYa şöyle ben şehir dışında çalıştım falan ama asgari ücretle dönmüyor yani geçinemiyorum mecbur geri döndüm eve şu an işte bulamıyorum e evdeyim haliyle ve evin kurallarına uyuyorum misal kendime ait alanım yok kardeşimle aynı odadayız evde hiç yalnız kalamiyorum e Bi yere çıksam en azından sorgulayıcı bakışlar falan maddiyat olmadan özgürlükte olmuyor malasef para her şey ya her şey yani paran yoksa ailen bile adam yerine koymuyor
Soran+1 yılYani en azından şehir disinda çalışmissin oda bisey
Cevap sahibi+1 yılkız iki dk huzur vermediler sürekli aramalar falan birde görüntülü ya
Soran+1 yılNapcaz ya 30 40 yaşında isim arabam olsa özgür olur muyum
Cevap sahibi+1 yılYa şöyle Bi yerden sonra saliyolar zaten iste birde paran varsa farklı oluyor karışmoyorlar zaten
Soran+1 yılEmin misin cidden salarlarmi
Cevap sahibi+1 yılevet bir zaman sonra öyle oluyor
Soran+1 yılNerden biliyosun peki yanlış anlama cidden emin olmak için merak ediyorum nsjs
Cevap sahibi+1 yılBenimkiler çok baskıciydi aşırı yani eve 1 saat geç kaldım babamla yolda karşılaştık bağırıp çağırdı annen evde bayıldı ben karakola gidiyordum falan dedi dkshs oyleydiler düşün babam üniversiteyi dışarıda okumama izin vermedi inat ettim gittim zorla sonra Kıbrısa gidecem iş buldum dedim yok gidemezsin gonderemeyiz uçak paramız yok vs dediler bastım çıktım baktım kartıma para atmışlar ben öyle yaptıkça saldılar iste eskisi gibi değil yani
Soran+1 yılNasil bastın çıktın ya öyle Bi aile nasıl bu hale geldi
Cevap sahibi+1 yılbelli bir yaştan sonra gevsiyolar 22 23 ten sonra
Soran+1 yılKorkuyorum ya benim meslek devlette yok özelde onu açık ama başka Bi şehirde bulsam gidebilir miyim acaba yaşım 30 falan olsa
Cevap sahibi+1 yılyaşadığımız yerde iş yok diyeceksin ben öyle demiştim senin mesleğin ne
Soran+1 yılGrafik tasarım da ben İstanbul'da yaşıyorum bu meslekte işler hep İstanbul'da
Soran+1 yılBen farklı şehirde iş bulurumda yemezler yani. 30 lü yasalarda salarlarsa giderim
Cevap sahibi+1 yılBen de grafik tasarım mezunuyum
Soran+1 yılÖzelden konuşabilir miyiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarim ama õzgur degilim ailenle ilgileniom
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlamazsın çünkü sen ev kezbanısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParası oldukları için öyleler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzel anlamda da mı?
00 Yorumla
+1 yılOkuyup çalışmak tek çözüm
01 Yorumla
Soran+1 yıl30 40 yaşında işim arabam olursa özgür olur muyum
Okursan olursun
01 Yorumla
Soran+1 yıl30 40 yasinda isim arabam olursa olur muyum
+1 yılolursun. ama başarılı olman gerek
015 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef başarılı değilim ama meslegimin onu açık kendimi gecindircek kadar kazanırım
- +1 yıl
ne mesleğiniz?
Soran+1 yılBilgi veremem maalesef
- +1 yıl
peki. bakımlı bir kız mısın? çekici?
Soran+1 yılİyi olduğumu söylerler neden
- +1 yıl
özgürlük özgüvenle başlar
Soran+1 yılBenimki ailesel
- +1 yıl
belli bir yaşa gelince ailen illaki yakanı bırakacak.. yaşın kaç?
Soran+1 yıl20 cidden birakir mi ya
Soran+1 yılYa öyle başarılı biri değilim dediğim gibi kendimi gecindirim zamam geçtikçe isimde Bi tık daha iyi hale gelebilirim arabam olabilir öyle. Bu arada ne anlaticaksin
- +1 yıl
çok akıl verecek şey
- +1 yıl
yazdın mı istek mi?
- +1 yıl
cevap
Soran+1 yılYazdim
- +1 yıl
bende yazdım
+1 yılOlursun
015 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin ailem çok kıskanç ve koruyucu
- +1 yıl
Evlindiğinde olabilir ama özgürlüğü çok abartmışlar ya
Soran+1 yılEvlilik bana aşırı uzak çünkü daha hicbisey yapamadim özgür olmadan evlenmem net abarti anlamadım
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
Soran+1 yıl30 40 yaşında isim arabam olsa ozgur olur muyum
- +1 yıl
Elbette hepimizin derdi şu an iş bende iş düşünüyorum kariyer
Soran+1 yılDediğim gibi olsa özgür olur muyum
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılEmin misin
- +1 yıl
Ölmezsek 😂
Soran+1 yılÖlmem ya
- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yılGülme ya okula bile gitmiyorum rahatsız ettikleri icin
- +1 yıl
Kendine gel ya okul başka
Soran+1 yılOrası öyle de zehir ettiler artik
Yaş kaç
01 Yorumla
Soran+1 yıl20
Ozgur degil misin zaten anlamadim
00 Yorumla
+1 yılIstersen olur tabii ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılOlursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKader arkadaşım
217 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl23
Soran+1 yılSende nasıl durumlar peki
Cevap sahibi+1 yılAz çok senin gibi, tek fark arabam olması
Soran+1 yılOha araban varsa niye özgür degilsinki
Cevap sahibi+1 yılİstediğim yere gidebiliyorum tabi ama sürekli sorular soruyorlar vs. Hem başka bir şehirde tek başıma kalmama izin vermiyorlar, arkadaşımda bile değil
Soran+1 yılArabanı kendin mi aldın peki mesleğin var mı çalışıyor musun
Cevap sahibi+1 yılKendim aldım, part-time çalışıyorum öğrenciyim hala
Soran+1 yılNe iş yapıyrosun
Cevap sahibi+1 yılMağazada çalışıyorum
Soran+1 yılKac yıldır caliyosun masil aldın benimde 5 6 sene içinde almam lazim
Cevap sahibi+1 yılÇocukluğumdan beri birikim yapıyorum, 2017den beri çalışıyorum
Soran+1 yılVay be ne güzel araban olup özgür olmaman üzücü ya
Cevap sahibi+1 yılAileme yalan söyleyip özgür oldum aslında bir kaç günlüğüne, hayatımın en güzel günleriydi ama yalan söylemek gizli iş çevirmek çok kötü hissettirdi
Soran+1 yılNe yalanı soyledin nasıl oldu
Cevap sahibi+1 yılBurada anlatmak istemem aslında..
Soran+1 yılAttim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın kaç en gğzeli seninkisi
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzeli sırf bu yüzden okula gitmiyorum devamsizliktan kalcam
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlursun
00 Yorumla
+1 yılOlursun kuzum
017 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
- +1 yıl
Ben de tutucu ailedeyim ama öZgüvenim var yani bi gün temiz bi iş çikarabikecek şekilde kendine bak hayatını yaşa ben de ayrı eve çıkmak isterim ama önce bi iş bakip yani kendi ayakların üstünde durmak istiyorsan özgüvenli ol ve cesaretli ol:)
Soran+1 yılÖzgüvensiz mi duruyorum
- +1 yıl
Bi gün anlarsın ne demek istediğimi iyi geceler
Soran+1 yılHicbisey anlamadim anlatır misin lütfen
- +1 yıl
Negatif şeyler düşünme sadece pozitif şeyler yap hiç olmazsa düşün. Mesela işe girebilirsen gir ya da bi bahaneyle evden uzaklaş böyle. Kayboldum de gerekirse ve özgürce yaşa korkusuzca ve bunlar cesaretle mümkün
Soran+1 yılO işten hayir gelmez önce sabırlı olup beklemem lazım ha sabırlı oldum zaman gekdi yaşım 30 40 oldu o zaman yapabilirim anca
- +1 yıl
Sen bilirsin hayat senin hayatın tabiki en iyisini sen bilirsin hayırlısı olsun hakkında
Soran+1 yılÖyle deme ya kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum sadece
- +1 yıl
Canım gerçekler öyle anlıyorum diyorum ya ben de öyle temiz iş çıkarmak önemli ben de senin gibiyim ailemi ben tanırım başkası onu bunu önerir uyar uymaz ben de önerdim dedim 30-40 yaşında olur işte bu yüzden sen bilirsin nasıl yön vereceğini. Ben sadece kabul edersen fikirlerimi uygularsan önayak olmuş olacağim işte o zaman ama senin hayat sen bilirsin en iyi
Soran+1 yılSende durumlar nasıl peki
- +1 yıl
Benimkilerde en azgını anneannem 😅 çok korkuyor mantıksızca davranıyor aklı başında gidiyor konu kız olunca o yüzden buna veriyorum mantıksızlığına ysni korkusuna. Ama dişarı çıkabiliyorum istediğimde sadecd bizde akşam çıkma yoktur bunu da aşacağım bi gün. Böyle zorda değilim çok yani istemediğim durumdaysam bununla başa çıkmayı da biliyorum sen de bil güçlü ol yeter
Soran+1 yılAnneanneyi boş ver karisamaz o aileden degil
- +1 yıl
Benim yaşadığım evdeki kişiler anneanne dede
Soran+1 yılAnne baba niye yok
- +1 yıl
Orasını boş ver ben diyeceklerimi dedim yine fikirlerimi merak ediyorsan uğrarim
Soran+1 yılPeki
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Özgür insanlara aşırı derecede imreniyorum, takıntı oldu. Bir gün özgür olur muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler