mesela altta yorum yapan 24 yaşındaki veya o diğer 25-29 gizli kullanıcı pembeli kız kendilerini değersiz göstermek istemiyor, erkek de yaşlarına yakın olsun eşitlik kafasındalar. Olmaz diyen erkeklerde yaşları küçük 24 yaşındaki kızı niye yaşı büyüke kaptırıyoruz kafasında, herkes kendine konuşuyor aslında.
Alttaki arkadaşa bunu yazmıştım. Ben kendimi 12 yaş büyük biriyle hayal edemiyorum şahsen. Gül gibi kızım gidip de kaç yaş büyük insanla mı evleneyim? Onunla evlenip hayatımı doya doya yaşayamadan, eşimden zevk alamadan hayat sürdüremem ben. Gün gelecek benim gezmek istediğimde o yorgun olacak yatacak. Benim isteklerimi karşılayamayacak. Şu an yanıma yakışsa ileride yanıma yakışmayacak. Benden hızlı yaşlanacak. Arada kuşak farkı var fikir uyuşmazlıkları olacak. Neyden bahsediyorsunuz ya siz?
20 yaştan bahsetmiyoruz neden bu kadar abartıldı anlamadım, 10-12 yaş fark bence çok büyütülecek bi yaş farkı gibi gelmiyor bana yani en azından beni kıymetsiz bi duruma düşürmüş olmuyor bu çok kaba bi tabir
Açıkçası ben de bu tarzda sorulara çok kez cevap yazdım. Hiçbirinden de bu şekilde cevaplar almadım. Mantıklı gelmişti çünkü yazdıklarım. Siz de düşünmüşsünüz ki bir sorun olur mu diye sormuşsunuz değil mi? Normal olsaydı sormazdınız belki de. Neyse fazla gergin oldu buralar:) mutlu olursunuz umarım.
a hayır aksine gayet sakinim saygı çerçevesinde belirtilen fikirlere de eleştirilere de açığım, sormamdaki amaç da daha önce deneyimlemiş olduğum bi şey değil fikir almak istedim olumlu ya da olumsuz bi düşünce yok kafamda nötr yani, teşekkür ederim görüşün için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
o 50 iken sen 38 olucan bence ideal
herkes olumsuz cevap vermiş
bencilliklerinden, kızların işine gelmiyor erkeklerin işine gelmiyor. Uyum varsa devam et, öyle yaş farkı gibi önyargılarla olmaz
neden işlerine gelmiyor
mesela altta yorum yapan 24 yaşındaki veya o diğer 25-29 gizli kullanıcı pembeli kız kendilerini değersiz göstermek istemiyor, erkek de yaşlarına yakın olsun eşitlik kafasındalar. Olmaz diyen erkeklerde yaşları küçük 24 yaşındaki kızı niye yaşı büyüke kaptırıyoruz kafasında, herkes kendine konuşuyor aslında.
ee ben değersiz biri mi oluyorum şimdi?
yoo, o kızlar kendilerini öyle hissediyor, herkesi kendileri gibi ezik sanıyor sen yüksek değer bir kızsın onlar ezik ama direnen
Kesinlikle dön...
diyosun
Çok şey söylerdim de dön demek daha net ve yeterli olacağını düşünüyorum
e söyle madem meraklandırma
Meraklanacak bir şey yok. Azıcık gözünü aç kendin karar ver.
fikir danıştım gözüm zaten açık, nedir bu üslubun
Alttaki arkadaş beni engellemiş. Yorumum hoşuna gitmemiş demek ki:) sen sen ol kendine kıymet ver olur mu?
Alttaki arkadaşa bunu yazmıştım.
Ben kendimi 12 yaş büyük biriyle hayal edemiyorum şahsen. Gül gibi kızım gidip de kaç yaş büyük insanla mı evleneyim? Onunla evlenip hayatımı doya doya yaşayamadan, eşimden zevk alamadan hayat sürdüremem ben. Gün gelecek benim gezmek istediğimde o yorgun olacak yatacak. Benim isteklerimi karşılayamayacak. Şu an yanıma yakışsa ileride yanıma yakışmayacak. Benden hızlı yaşlanacak. Arada kuşak farkı var fikir uyuşmazlıkları olacak. Neyden bahsediyorsunuz ya siz?
Önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Üslubum bu yüzdendi kusura bakmayın yine de
20 yaştan bahsetmiyoruz neden bu kadar abartıldı anlamadım, 10-12 yaş fark bence çok büyütülecek bi yaş farkı gibi gelmiyor bana yani en azından beni kıymetsiz bi duruma düşürmüş olmuyor bu çok kaba bi tabir
Açıkçası ben de bu tarzda sorulara çok kez cevap yazdım. Hiçbirinden de bu şekilde cevaplar almadım. Mantıklı gelmişti çünkü yazdıklarım. Siz de düşünmüşsünüz ki bir sorun olur mu diye sormuşsunuz değil mi? Normal olsaydı sormazdınız belki de. Neyse fazla gergin oldu buralar:) mutlu olursunuz umarım.
a hayır aksine gayet sakinim saygı çerçevesinde belirtilen fikirlere de eleştirilere de açığım, sormamdaki amaç da daha önce deneyimlemiş olduğum bi şey değil fikir almak istedim olumlu ya da olumsuz bi düşünce yok kafamda nötr yani, teşekkür ederim görüşün için
Bana göre 5-6 yaş üzeri yaş farkı fazla. Biraz mantıkçıyım sadece duygusal yönüne bakmıyorum yani. Bu yüzdendi benim tepkim:) rica ederim 😌
Bence sorun
Gibi gibi
gençsin ne işin var abin yaşında biriyle
ilk defa kendimden büyük biriyle konuşuyorum aslında ne bileyim 2 3 günlük bi muhabbet çok olmadı
olsun fikirlerin ilerde değişecektir ona göre düşün derim
Cok ya
gercekten mi
Evet
4 5 sene seks. iyi olur da sonra sikinti
Deilşş
Büyük sorun
Gerek yok