Bilmiyorum ne yapmalıyım?

Yakın arkadaşım yalan söyledi. sevgilim var falan dedi ama yok gibi duruyor gösterdiği fotoğraflar gerçek değil gibi gözüküyor şop gibi çok efekt var resimlerde. direkt yargılamak da istemiyorum ama. kaç defa evine gittim kız tatlı yemek çay yaptı önüme koydu. dışarıda buluştuk eğlendik tatlı da bi kız.4 5 senedir de arkadaşız. belki başlarda sevgilisi vardı ama kötü bi şey yaşadı söyleyemedi. ya da psikolojik olarak o çocuk ayrılırken kötü bi şey söyledi o da bunu bize söyleyemedi. ortada kimseye zarar veren bi durum yok ben yalan söylediğini düşünüp direkt arkadaşlık bitirmek istemiyorum. her gün defalarca kez yalan söylüyoruz sonuçta. ya da fotoğraflar şop değil yanılıyoruz çok efekt olduğu için. bi yazışmanı gösterir misin dedim o zaman inanmış olmazsın bilmiş olursun ve delile dayalı arkadaşlık arkadaşlık da değildir dedi. eğer gerçekten beni tanısaydın ne yapıp yapmayacağımı bilirdin, benim ailem de görüyor attığım resimleri hiç de bana öyle bişeyle gelmedi falan dedi ama bence kesinlikle şop yani..

Bilmiyorum ne yapmalıyım?