Erkekler ile kadınların fiziki olarak ortak noktası yok ama neyse 😃

Erkekler ile kadınların fiziki olarak ortak noktası yok ama neyse 😃
Yani kız arkadaşının sütyenini alıp da kendini Spiderman yapıyorsa sapıktır zaten.. olmasınlar arkadaş bir zahmet.. sdfsd
ama güven olduğu sürece kadınla erkek tabi ki de mesafeli arkadaş olabilirler
😅😅
😂😂
Sevgilimin/eşimin sadece benimle olmasını isterim ve tercih ederim her türlü arkadaş ve dost. Ben de hiçbir erkoya yakınlık taslamam arkadaşlık frekansında bile. İki yaklaşım da beni üzüyor, ilki, arkadaş gibi yakın ve sıcak muhatap olurken bir yandan mesafeyi koyup sevgili olamamak, ikincisi, herkesle normal arkadaş diye gülüp eğlenirken duyguların normalize edilmesi ve aşkın artık hiç hissedilmiyor oluşu.. Bu bir "duyguları hadım etmektir". Bugünkü tavırların samimiyetin onda biri bile samimi değil herkes aşka hasret ve tüm duygular normalize.. Bu benlik değil hiçbir zaman..
Teşekkürler eyywallah ❤️🗝️
Belli çizgileri koruduğu sürece evet. Aşılmaması gereken ince çizgilere dikkat etmek gerek. Benim kız arkadaşlarım var mesela.. Bu konuda çok iyi mesafe koyarım. 😅
Benim olduklarım var, ama biraz da zaman gerek tanımak için ve güven de öyle bugün bir arkadaşımdan ayrıldım zaten ama üzülmedim hak etti değerimi o da çöpe attı
Cevap
37Cevap
Belli sure evet arkadas olabilirler ama samimiyet ve iletişim surekli hal alması duygu ve hormonların devreye girmesine neden olabilir. Kadin erkek yakin arkadasligina inanmıyorum.
Tabiki olabilir ama burada bunu suistimal eden yürüyen penis ler çok
Bende genel olarak cevap verdim ablacım 🤣🤣
Neden olmasinki, öcümüyüz 2 medini insan gibi arkadaşlığımızı sürdürülebiliriz
@27esmerim Bilmeyenleri ayıklamak , bilenlerede şans vermek lazım
Ortak noktalari beyinleridir, dolu kadin arkadasim var.
Olabilirler , ama bokunu çıkarmasınlar izin veriyorum şimdilik 😂
Var var izin veriyorum ben 😂
Bak yine uyuzluk yaptın tamam izin vermiyorum 😂
Ne demek her zaman 😎😂
Sutyeni gözlük yapmam, kafama külot geçirmem. Çay kahve içer sarılır uyurum:)
Mevsim kış olmasa onu da yapmam. Isınmak için:)
Hasta olursa vicdan yaparım yoksa:)
Sen haklısın mı diyeyim, benden sadece arkadaş olmaz:) İlla yaparım bir şeyler:)
Sarılıp uyumakta çok normal değil gibi
@Neyimvarbnm kızlar çok seviyor.
Is arkadasi olur mahalle arkadasi olur okul arkadasi olur ama bence bir kadin ile bir erkek arkadas olamaz.
Olabileceğini sanıyordum ama öyle olmuyormuş. İllaki bir yerde birinden biri patlak veriyor. Artık olamaz diyorum.
olabilir bu arada niye olmasın diye dusunuyorum ama ınsallah benim manitin olmaz ikimize de kafayi yedirtiririm elimde degil
Kadın kendini ateş, erkek kendini barut olarak görmezse tabii ki olabilir. Kendi düşüncelerini hayata yansıtıp sonra suçu cinsiyete atıyorlar.
Bu ilişkilerde evrimi tekrar tekrar yaşıyoruz.
Kadınla erkek normal arkadaş olabilir fakat çok yakın arkadaş olamazlar.
Olamaz, fitrata aykiri. Bunu medeniyete baglayan da zir cahildir.
Ikisininde ilişkisi yoksa neden olmasın. Olunca da olur ama çok kavga çıkar xjxnns
Çok samimi olmadıkları sürece olabilirler, fazla samimiyet işlerin gidişatını değiştiriyor...
Olabilir neden olmasın ama tamamen karakter meselesi herkes beceremiyor arkadaş kalmayı
Olabilir ama ayda, yılda bir görüşülürse.. sürekli görüştüğü biriyle arkadaş olamaz.
Karşılıklı olarak herkes kendi yerini ve haddini bildiği sürece olabilir sorun olmaz
Olur nie olmasin ya benim bir sürü arkadaslarim var mesela
Her karşı cinsi potansiyel sevgili adayı olarak görmek sapkınca bir düşüncedir.. Kadın ve erkeğin arkadaş olabilmesi gayet normal bir durumdur..
Ya kız ya erkek aşık oluyo işin sonunda yoo biz öyle değiliz diyen online arkadaşım lise kankisi ile sevgili şu an evlilik düşünüyorlar xD
Olamaz senin annenin erkek ya da babanın kız arkadaşı var mı?
Olabiliyoruz. ✅
Senin gözünde neyim ben? 😂
Ama çok kaliteli arkadaşlıklarım var. 😂
Bi taraf çirkinse kalabilir
Görseldeki çocuğun niyeti farklı yalnız
+18
Günümüz kadın erkek arkadaşlıkları işte kimin eli kimin neresinde belli değil
Ortak olmayan noktalar birleşirse tehlike
Benim çok yakın bayan arkadaşlarım var ama ben de erkek sayılmam zaten abla 😏
Hiç erkek olarak hissetmedim kendimi , hep kız gibiydim öyle hissettim ve öyle yaşamak istiyorum her ne kadar gizlesemde 😔
Onlar yapmasa makyaj bile yapamıyorum ama böyle kusurlarımda var işte 😔
bak biz senle arkadaşız mesela..
Arkadaş olabilirler ama yakın arkadaş olamazlar. Sınırlar bilinmeli.
Bana göre olmaz ya çünkü en yakın arkadaşım vardı sonra bana açıldı ya çok samimi olmicaksn ya da mesafeni her türlü koricaksn
arkadaş olabilir belki ama kanka olamazlar
Olabilir, normal arkadaşlarım var.
Olmaz bence illaki yatak dee biri
Olabilir ama bu kadar laubali değil
Olamazlar ben inanmıyorum.
Yatakta arkadaş sohbeti olur işte
Evet bal gibide oluyorum cok var
Olabilir ama erkek kadınlardan iğrenen bir geyse
Düşük ihtimal ama olabilir
Foto çok iyi
Cvp : olamaz
Ancak bir gayla mümkün
Ciddenmi
Kız erkek arkadaş olamaz kanki falan olamaz
Olabilir ama etkilenme ihtimali her zaman vardır.
Normal arkadaşlarım var
Karşılıklı saygı varsa olur
Evet olabilir
İki tarafın bakışı aynıysa evet
Olamaz
Maalesef knk :d
Elbette olur.
Olmasi imkansız
Olur
Olabilir
hikaye bunlar
Olabilir.