Eşimin kardeşi sürekli onun kıyafetleri ve ayakkabılarını kullanıyor?

Arkadaşlar merhaba biz kayın validemlerle altlı üstlü yaşıyoruz neyse şimdi evlendiğimizden beri eşimin kardeşi zırt pırt yukarı çıkıp kıyafet istiyordu kirlide olan kıyafete kadar siz verin annem yıkar falan diye ve hani yokluk falan da yok çocuk bizden zengin giyiniyor her şeyi var ama doyumsuz hala abisinin 2 parçacık olan eşyasında gözü.

biara işin bokunu çıkarıp ( bence ) yok evde bence biliyorum girip bakcam diyordu abisi vermek istemiyor diye ben bu durumu konuştum rahatsız edici olduğunu söyledim eşime bu durum azaldı çünkü benim eşim köpek gibi çalışıp 2 parça şey alıyo kardeşi hep zara o bu oralardan giyinip hala 2 kıyafete göz koyuyo ve ayakkabılarını falan hep yıpratıyordu ben dedim uyar olmaz hem zırt pırt yukarı gelip böyle canım canım muhabbetlere gerek yok onun giydiğini ben yıkamak zorunda değilim diye

neyse konuştular bu konu kapandı

Şimdi yine başladı yukarıya çıkıyo gizli gizli ayakkabı dolabımızdan ayakkabılarını alıp giyiyo giyip eve gelince de asagı da kapı önünde bırakmayıp merdiven arkasına saklamış yani şimdi ben buna nasıl sinir olmayayım eşimin 2 tane adam gibi ayakkabısı var çocukta 15 tane hala 2 ayakkabıya salça oluyo ve eşim giyemeden o eskitiyor benim kendi malım değil ama eşimin olduğu için benim de zoruma gidiyor isterse kardeş olsun evlenince de bıraksınlar bu kıyafet ayakkabı işlerini ya herkesin parası var aşırı rahatsız edici

simdi ben haksız mıyım bu düşüncem de?

Eşimin kardeşi sürekli onun kıyafetleri ve ayakkabılarını kullanıyor?