Acil dinlemek isteyen var mı? Gece gece kitlendim?

babam bana gecenin 4 buçuğunda mesaj atmış milleti rahatsız etmek ne diye ya yurttan babama mı haber vermişler yeter ya 23 yaşındayım böyle yurt gibi iğrenç yerlerde kalmak istemiyorum babaya haber vermek ne ya ben varya arkadaşlar günde 5-6 kez uyandırmalarına rağmen kimseye bir şey demeyen tuvaleti pis bıraksalar söylemeyip onu kendim temizleyen insanım sessiz sakin insanım yurtta bi psliğe bu yaşa kadar el ele bile tutuşmadığım halde birine para karşılığı masaj yaptığımı söylemiştim sonra o erkekle birbirimizden hoşlandığımızı ve 2. kez gittiğimde çocuğun bana kıyafet üstünden her yerime dokunduğunu ama taksi parasını ben vericem gel diyip bana 500 tl taksi parası ödettiğini hiçbir şey hissedemediğimi söylemiştim ağlayarak, Hayatımda ilk kez bana dokunulduğu için kötü hissediyordum bu mal kız ise bunu 2 ay sonra kykda müdüre söylemiş şok oldum ve ben uzak durmaya çalıştıkça zorla anlattı demiş beni takip ediyor rahatsız ediyor demiş ben o kıza bi daha selam bile vermemiştim o olayı anlattıktan sonra. Babams olayı anlatmamışlar çok şükür ama kızın iftirasını gerçek gibi söylemişler yurtta arkadaşını rahatsız ediyor demişler heralde babam bana milleti rahatsız etmek ne rezil olduk ya diye mesaj atmış

Acil dinlemek isteyen var mı? Gece gece kitlendim?