Aile & Toplum Yılbaşı akşamı için plan yapacak mısınız? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Yeniyılı nasıl karşılamayı düşünüyorsun? Yeniyıla girmeden önce ne yapacaksın. Yılbaşı akşamı için plan yapacak mısınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Planım yok benim hiç. evde takılırım öyle 1 0 Yorumla
Suthain Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Evde kuruyemiş ve bira eşliğinde yapılan yılbaşı kutlamasının yerini hiçbir şey alamaz benim için. 1 0 Yorumla
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı. su ikeanin bardaklarina bayiliyorum ya gecen aynisini alacakdim 😍 Yilbasi zaten benim doğum günüm evdeyim ama kutlamiyorum bisey 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Gelişi güzel geçecek sanırım ama güzel olacağını düşünüyorum. 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Eşimle ilk beraber yılbaşı olacak yapariz sanırım plan 1 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı. The Lord Of The Rings üçlemesi izleyeceğim her sene yaptığım gibi 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Hayır. Hiç öyle bi derdim olmadı. Yatar uyurum, uykum yoksa dizi izlerim her zamanki gibi. Özel bişey yapmam. 0 0 Yorumla
unutmakmıasla0955 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl NE planı yaa sanki 2024 Çokmu güzel gelecekki 2023 den daha beter olacak belamizimi kutlayalım napalim 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Daha aralığa girmedik. Belki ölecem belli değil 😃 daha düşünmedim 0 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey normal sıradan geçiricem en fazla film gecesi vs yaparız arkadaşlarımla 0 0 Yorumla
193lükyakışıklı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Yatarım büyük ihtimalle uykum geliyor 22 olunca amann 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uludağ'a gitmek istiyorum bakalım ilerleyen günlerde ne gibi bir süreç bekliyor beni 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Benim için sıradan bir gün.Erkenden uyurum. 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. yapıldı bile 1 sene önceden :D yıl başı devir işlemleri var çalışacağım 0 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı. Aile buluşması muhtemelen 🦋 hep birlikte vakit geçiririz. 0 0 Yorumla
UzunTıpçı Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Yılbaşından 5 gün önce sınavım var yani plan yok 1 1 Yorumla UzunTıpçı +1 yıl Pardon 5 gün sonra Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ayarlanıyor, güncelleniyor. 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kuruyemiş ve O ses falan 1 0 Yorumla
grişehirr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 495 cevap paylaştı. Çalışıyorum ben ne planı ya :/ 1 0 Yorumla
Yunus6878 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bir planım yok ki ya gece gündüz işteyim berbat bir hayat sosyal hayat zaten sıfır🙁 0 0 Yorumla
kucukomer35 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bara gidip 1 bardak kokteyl içip tekrar yurda dönerim. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bilmiyorum bakıcaz bakıcaz :D 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Kızımla bi kac planım var 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Odamda plansızım 🤣🤣 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı. Sanmıyorum. Yine uyurum galiba. 0 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ben Müslümanım hristiyan veya yahudi değil 0 8 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Helallll👍🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl @pirpirella000 eyvallah Yorumla pirpirella000 +1 yıl 👍🏼nedemek Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl @pirpirella000 teşekkür ederim demek 🌹 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Anladim nedemek derken estagfirullah anlamindaydi:) Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl @pirpirella000 espiri yapmıştım sadece son yorumuSelam ve dua ile kalın Yorumla pirpirella000 +1 yıl Hmm Allah razi olsun Sizde cok naziksiniz😊🌷 Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl @pirpirella000 cümlemizden Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bilmem hiç düşünmedim. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Yok bea.🤦 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Hayır , o olsaydı belki 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Plan yapmam 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. hayır yağmayacağım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Planım yok benim hiç. evde takılırım öyle
Evde kuruyemiş ve bira eşliğinde yapılan yılbaşı kutlamasının yerini hiçbir şey alamaz benim için.
su ikeanin bardaklarina bayiliyorum ya gecen aynisini alacakdim 😍
Yilbasi zaten benim doğum günüm evdeyim ama kutlamiyorum bisey
Gelişi güzel geçecek sanırım ama güzel olacağını düşünüyorum.
Eşimle ilk beraber yılbaşı olacak yapariz sanırım plan
The Lord Of The Rings üçlemesi izleyeceğim her sene yaptığım gibi
Hayır. Hiç öyle bi derdim olmadı. Yatar uyurum, uykum yoksa dizi izlerim her zamanki gibi. Özel bişey yapmam.
NE planı yaa sanki 2024 Çokmu güzel gelecekki 2023 den daha beter olacak belamizimi kutlayalım napalim
Daha aralığa girmedik. Belki ölecem belli değil 😃 daha düşünmedim
Hiçbir şey normal sıradan geçiricem en fazla film gecesi vs yaparız arkadaşlarımla
Yatarım büyük ihtimalle uykum geliyor 22 olunca amann
Uludağ'a gitmek istiyorum bakalım ilerleyen günlerde ne gibi bir süreç bekliyor beni
Benim için sıradan bir gün.
Erkenden uyurum.
yapıldı bile 1 sene önceden :D yıl başı devir işlemleri var çalışacağım
Aile buluşması muhtemelen 🦋 hep birlikte vakit geçiririz.
Hayır anlamı yok benim için
Yılbaşından 5 gün önce sınavım var yani plan yok
Pardon 5 gün sonra
Ayarlanıyor, güncelleniyor.
Kuruyemiş ve O ses falan
Çalışıyorum ben ne planı ya :/
Bir planım yok ki ya gece gündüz işteyim berbat bir hayat sosyal hayat zaten sıfır🙁
Bara gidip 1 bardak kokteyl içip tekrar yurda dönerim.
Nöbetçiyim o gün lanet
isteyen benim planim olabilir
Bilmiyorum bakıcaz bakıcaz :D
Kızımla bi kac planım var
Odamda plansızım 🤣🤣
Kutlama yapmayacağım, planım da yok
Kuzenimle sahilde içicez
Sanmıyorum. Yine uyurum galiba.
Ben Müslümanım hristiyan veya yahudi değil
Helallll👍🏼👏🏼👏🏼👏🏼
@pirpirella000 eyvallah
👍🏼nedemek
@pirpirella000 teşekkür ederim demek 🌹
Anladim nedemek derken estagfirullah anlamindaydi:)
@pirpirella000 espiri yapmıştım sadece son yorumu
Selam ve dua ile kalın
Hmm Allah razi olsun Sizde cok naziksiniz😊🌷
@pirpirella000 cümlemizden
Yapmam, kutlamam öyle yeni yılmış falan
Bilmem hiç düşünmedim.
Bilmiyorum ya uyurum ya tv izlerim heralde
Yok bea.🤦
Yokkk ne yilbasisi hic sevmen
Hayır , o olsaydı belki
Moskova planım var
Ooooooooooo😄