Aile & Toplum Yeniden doğacak olsanız nereli olurdunuz tahmin etmemizi ister misiniz? Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor @ΙιΙιτh ile yeniden doğacak olsanız nereli olacağınızı tahmin ediyoruz. Yeniden doğacak olsanız nereli olurdunuz tahmin etmemizi ister misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. olur sen edebilirsin sadece. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Haydi edin edin :D 2 11 Yorumla Suvenir +1 yıl Manisa diyorum 💕 Yorumla HeartofFire +1 yıl geliveriyom garii 🤣🤣 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Simelim sana Norvec diyorum shdhsh Yorumla HeartofFire +1 yıl Uykudan uyandım dedim ne diyor ahdh😂❤️ Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl 😂😂😂😂 keske bende uyuyabilsem shdj Yorumla HeartofFire +1 yıl Uyudum da noldu uyandım öksürükten🥺 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Yiiaaa kiyamam sana ben ama o zencefil bali yapip ye yaaa Yorumla HeartofFire +1 yıl Şimdi hiç kalkamam da sabah bakicam 🥹 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Peki :/ öksürüyorsun ama.. 😑 Yorumla Suvenir +1 yıl Ballı süt de yap o da iyi gelirr Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Yapmaz ki baksana nassssssi üşengeç gormuyor musun 😑😑😑 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Edin bakalım 😂 2 6 Yorumla Suvenir +1 yıl Samsunlu olurdunuz 🌸 Yorumla 54srp +1 yıl Sakarya'dan sonra sarmadı ama idare edicez artık 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Abla sen Rusyali ol yaa Yorumla 54srp +1 yıl @ΙιΙιτh Rusya'da çok uzak 😬😂ben en iyisi Sakarya'lı olmaya devam edeyim 🙈😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl 😂 olur olur Sakarya cok guzeeeeellll Yorumla 54srp +1 yıl @ΙιΙιτh çok güzel canım memleketim 🖤😂 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kore aşkına süleyinn 2 4 Yorumla Suvenir +1 yıl Rize Yorumla ChungCha +1 yıl Çay peyileyi vayy oyada beni yeyleyy Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Kuzey Kore Yorumla ChungCha +1 yıl @ΙιΙιτh Ayırr Kim Jong-Un beni çiğ çiğ yey Yorumla
ỊɓrahỊm Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Olur. Edin bakalım 2 10 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Mısırlı olurdun sen ibrahim al-fayed bin mahmood el saaani? Yorumla Suvenir +1 yıl Ankaralı olurdun 😂😂 Yorumla ỊɓrahỊm +1 yıl Teşekkür. Mısırlı olmayı yeğlerim 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Hiiiihh eyvaaah Ankara'ya laf etti Yorumla Suvenir +1 yıl Haydaa Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Olucakijdiil Yorumla ỊɓrahỊm +1 yıl Yok be laf etmedim. Dur sende beni linç ettirme şimdi 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl LincetLincetLincet Yorumla ỊɓrahỊm +1 yıl Bende sizi tahmin edeyim mi Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Et et et Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Lilit Mardinli der 😃 edin bakalım 2 4 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Ahshahdhshd hakket ha benziyon da ama ben Hindistan diyorum 🤪 Yorumla Suvenir +1 yıl Meksikalı olurdun diyorum 😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Allahım inşallah zenci olurum ajsjsjs Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Ahshahshshsha Yorumla
Ahmet9899 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Diyarbakırlı Arap kökenliyim doğuma büyüme İstanbuldayım kendimi Türk hissediyorum biraz garip gelebilir sana bu kadar yoğun Kürt yaşayan şehirde Arap kökenli olarak kendimi Türk hissetmem 😄🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️❤️ 1 6 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Doğuma? Yorumla Ahmet9899 +1 yıl @ΙιΙιτh doğuma derken anlamadım? Doğuma büyüme İstanbul. Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl 😂😂😂 tamam sen Hakkarilisin Yorumla Ahmet9899 +1 yıl @ΙιΙιτh pardon yaw yeni anladım doğma büyüme Allah'ım yarabbim yaw şimdi anladım "doğuma" diye bir şey yok Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Ay anlamana baya sevindim Yorumla Ahmet9899 +1 yıl @ΙιΙιτh Sen nerelisin ki? Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım 2 4 Yorumla Suvenir +1 yıl Muğlalı olurdunuz 🍀 Yorumla _KalbiSükûn_ +1 yıl Hay ağzın bal yesin 😅 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl İran Yorumla _KalbiSükûn_ +1 yıl Muğla iyiydi yahu😅 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Oluuur 😅 2 4 Yorumla Suvenir +1 yıl Edirne 😃 Yorumla Semih6934 +1 yıl Güzel yer 😊 Çok teşekkür ederim 😃 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Bayburt shdhhdh Yorumla Semih6934 +1 yıl Memnun oldum 😂 Yorumla
Edadjkx Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hadiii buyurr 2 4 Yorumla Suvenir +1 yıl Adana Yorumla Edadjkx +1 yıl Aggaga hic sanmamm Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Nepalli olurdun Yorumla Edadjkx +1 yıl @ΙιΙιτh saka saka olabilirim tabii niye olmasin Yorumla
Fenerbahçelibiriyim4 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olurr 2 2 Yorumla Suvenir +1 yıl Bursa Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl İstanbul Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olurr... 2 2 Yorumla Suvenir +1 yıl Eskişehir Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Kosova Yorumla
Hopss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gönderin gelsin 😃 2 27 Yorumla Suvenir +1 yıl Sen Tekirdağlı ol 😃 Yorumla Hopss +1 yıl İyi deniz var en azından 😃 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Bu arkadaş Kolombiyalı olsun shdhshxh Yorumla Hopss +1 yıl @ΙιΙιτh abart 😂 uyuşturucu ticareti yaparım artık oralarda Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Yaparsın bizi de görürsün inş 😂 papelleri bize de ucurmayi unutma ha Yorumla Hopss +1 yıl @ΙιΙιτh inş diyor 😂 Allah rızası için uyuşturucu satıyoruz sanki kendine gel Yorumla Suvenir +1 yıl Ay ben buna çok güldüm 😂😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Kolombiyali herkes uyusturucu mu satiyo 😒 sende cicek bocek satarsin shdhshdhd Yorumla Suvenir +1 yıl Kolombiya kahveleri iyiymiş bak onları satar artık 😂 Yorumla Hopss +1 yıl @Suvenir çekirdek de al yanına 🧐@ΙιΙιτh çiçek böceğe bakarlar mı hiç oranın halkı? Zaten kafayı bi çekiyorlar her yer çiçek pırıl pırıl 😂 Yorumla Hopss +1 yıl Ya siz belediye misiniz, işkur musunuz? Bi şehir veriyorsunuz, bi iş veriyorsunuz 😶 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl @Suvenir kahve cok mantikli shdhsh kahve sat bize de pisir hopssss 😝 Yorumla Suvenir +1 yıl Olur, kolamı da alayım iyi gider 😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Biz ikisiyiz Yorumla Hopss +1 yıl @ΙιΙιτh Evraklarınızı gösterin. Daha çok 2 dolandırıcı gibisiniz 👮🏻♂️ Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Bizim belgeler kalubelada kaldi Yorumla Suvenir +1 yıl Kalubela nedir 😂😂 Yorumla Hopss +1 yıl Doğru yazılışı bu değildi sanki doğrusunu unuttum Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl @Suvenir dunya yaratilmadan once ruhlarin toplandigi yere deniyor 😂orda kaldi işte belgeler shdhsh @hopss nasi yaziliyomus hele sole Yorumla Hopss +1 yıl @ΙιΙιτh tamam doğrusu buymuş. Yani yanlış gördüğüm doğru aslında yanlış değil, doğruymuş fkfdk biraz beyin yakayım. Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Yanmisti zaten sen kül ettin shdhshdhs bugun baya ya di beynim offfff icim şişti yeminle offf ahdhshs Yorumla Suvenir +1 yıl Dikkat et patlamasın Yorumla Hopss +1 yıl @ΙιΙιτh beynim şişti diyince benim aklımda canlanan; ciğer şişten, beyin şiş gibi enteresan bir yemek geldi. Mideme öpücükler Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl @Suvenir -_- Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl İcim sisti beynim diil offfffffffff shdnsjdncndj Yorumla Hopss +1 yıl Haa insan ne görmek isterse onu görüyor resmen fkdk Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Edin 2 7 Yorumla Suvenir +1 yıl Fransız olurdunuz Yorumla ouzinyo +1 yıl gene olamadık ya belki lilit bulur Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Sen Kırgızistanli olurdun Yorumla ouzinyo +1 yıl @ΙιΙιτh al işte biriniz İngiliz yapmadı teşkürler teşkürler Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl İngiliz olmak himmm sen olamazsin ki Yorumla ouzinyo +1 yıl @ΙιΙιτh Nedenn olamazım Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl İşte Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Evet eveet 2 5 Yorumla Suvenir +1 yıl Britiş ol sen de 😂😂 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Sende bi Yunanistan tipi görüyorum Yorumla KnightsSword +1 yıl @ΙιΙιτh yunan ne yav suve iyi dedi ama ben daha iyi şeyler beklerdim peh Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Buna da bisi beğendiremiyoz ya Yorumla KnightsSword +1 yıl Japonya dicen japonyaa Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İsterim. 2 2 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Eveeeettt sen İzlandali ol nerden aklima burasi geldi bende anlamadim shdhs Yorumla Suvenir +1 yıl İtalyan olurdun Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Olur söyleyin 2 10 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Papua Yeni Gineli olursun Narkozzzz Yorumla Suvenir +1 yıl Amerikalı olursun 😃 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl @Suvenir amarikali mi suve Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl @ΙιΙιτh Suriden iyidir Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Hiiiii Yorumla Suvenir +1 yıl Doğru dedin bak 😂 Yorumla Suvenir +1 yıl Hee amerikalı Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Keske Amerikali hakkini kullanmayaydin yaaaaaa 😂😂😂 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl @ΙιΙιτh Ağla :D Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Oğlo Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Haritadan düşürün mümkünse 1 5 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Sen Tanzanya ol Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Fazla güneyde olmadı bu Yorumla Suvenir +1 yıl Fransa Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Olur olur Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Olur olur Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu güzel kız nereli olsun? Ixndidns 1 2 Yorumla Suvenir +1 yıl İzmirli olun 😃 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Bursa Bursa shdhsh Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl bana da sallayın bişey 1 5 Yorumla Suvenir +1 yıl Antalyalı olurdunuz siz de Yorumla cankurtaramayann +1 yıl güneşten de nefret ederim :D neyse teşekkürler :D Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Hawaiili Yorumla cankurtaramayann +1 yıl @ΙιΙιτh o kadar mı yalnızım :D Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Yanealakaaaaa Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Söyleyin bakalım 1 3 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Sen net Almanyalisin Yorumla Suvenir +1 yıl İstanbullu olurdun Yorumla FigmudSreud +1 yıl Heil Führerrrr Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Zorluk derecesi düşük olmuycaksa söylemeyin 1 4 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Bangladeş Yorumla Mkocbas +1 yıl @ΙιΙιτh hayir kabul etmiyorum Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl İster et ister etma Yorumla Mkocbas +1 yıl @ΙιΙιτh istedim ve etmedm Yorumla
XxVişnexX Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merak ettim 😅 1 1 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Azerbaycan 😃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Buyrun 2 4 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Sen Urfalisin Yorumla Suvenir +1 yıl Anteplisin Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Gizlenme la tirrrreeekkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tirrek? Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Aydın Antalya mugla 0 1 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Cehennemin dibi? Yorumla
wolverine1 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl bil bakalım :D 1 8 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Makedonyali Yorumla wolverine1 +1 yıl teşekkürler :))) Yorumla Suvenir +1 yıl Trakyalı Yorumla wolverine1 +1 yıl aha dışardan başkası gelip o da bişey yazmış :D :D Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Disardan baskasi dedi ya la offf bura neden bu kadar cahille dolu suveeeee kesicem kendimi Yorumla wolverine1 +1 yıl @ΙιΙιτh cen kızdın mı :P assdşfjoalnjık Yorumla Suvenir +1 yıl Soruyu ortak soruyoruz ondandır 😂 Yorumla wolverine1 +1 yıl Suvenir teşekkür ederim destek için :D açıklamayı okumamıştım :/ Yorumla
amakafamizguzel Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı. Olur, tahmin edin.. 1 3 Yorumla Suvenir +1 yıl Muğla Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Edirne Yorumla amakafamizguzel +1 yıl keşkee muğlalı olsam Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Olur. 1 2 Yorumla Suvenir +1 yıl Bursa Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Tunceli Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı. Et bakalım 1 3 Yorumla Suvenir +1 yıl Ankaralı olurdunuz Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Orta Afrika cumhuriyeti Yorumla terziayca +1 yıl Hayatımın çeyreğinin çeyreği orada geçti yeter bence Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Olur 1 6 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Kamboçya Yorumla FreePowerFullll +1 yıl @ΙιΙιτh oraliyim zaten😏 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Puahhahshshd Yorumla Suvenir +1 yıl Urfa Yorumla FreePowerFullll +1 yıl Teyzemgiller Urfalı baba tarafı Kamboçya Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl 😂 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Et bakalim 1 13 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Van Yorumla Suvenir +1 yıl Eskişehir Yorumla Yaban00 +1 yıl @ΙιΙιτh 🤣🤣 iyiymiş. Keşke daha batıda olsaydı ya. Yorumla Yaban00 +1 yıl Ana tarafım Van olsun, baba tarafım Eskişehir. Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Bak yaaa shdhsh yine dondun dolastin Vana geldin desene shdjsjd Yorumla Yaban00 +1 yıl @ΙιΙιτh o zaman başka yere taşıyın beni.🤣🤣 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Shdhshdhd benim bel sıkıntılı ya ahahah Yorumla Yaban00 +1 yıl @ΙιΙιτh valla benimkinde sıkıntılı, ama sen söyle şehri ben taşırım🤣 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Yahshadhsjxhnx o zaman Balikesir olsun hadi shdh Yorumla Yaban00 +1 yıl @ΙιΙιτh 🤣🤣🤣 tm o zaman ama güzel bir semt olsun. Gelirken ttli getirmeyi unutmayın ama🤣 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Semtlerini bilmem ben shdhsh idare et bunla sonra yurtdisi yapariz belki shdhsj Yorumla Yaban00 +1 yıl @ΙιΙιτh ooo tm kız. Kabulumdur. 🤣🤣 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl 😁 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Olur. 1 4 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Saturn Yorumla MuhteşemGüneş +1 yıl @ΙιΙιτh uzaylı yani direk 🫢 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Hayir Saturnlu 😑 Yorumla MuhteşemGüneş +1 yıl @ΙιΙιτh pardon 🤦♀️ Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Gelsin😆 1 3 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl İrlanda 😂 Yorumla Ahh_kalbim +1 yıl @ΙιΙιτh amin😄😄😄 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Ahahahdhshd Yorumla
_Chava_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Buyur 1 5 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Diyarbakır Yorumla _Chava_ +1 yıl @ΙιΙιτh ya bugün bunu söyleyen ikinci kişisin😄 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Haydaaa shshsh Yorumla _Chava_ +1 yıl @ΙιΙιτh Sen nerelisin Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Bursa Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Portekiz shdjsj Yorumla Boavistaa +1 yıl :D Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olurr 1 1 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Kübaaaaa Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Edin bakalım 1 2 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Beyaz Rusya olsun 😃 Yorumla Kaunis +1 yıl @ΙιΙιτh hadi olsun😅 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. Buyrun 1 1 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Brezilya diyorum Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Et bakalım 😉 1 10 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Goz kirptin tahmin etmicem Yorumla Cod2009 +1 yıl Niye ama küserim bak Yorumla Cod2009 +1 yıl Senjn tahminlerini seviyorum Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Uydurma la Yorumla Cod2009 +1 yıl Bende yalan olmaz 😅 Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Tamam sen Nepalli ol Yorumla Cod2009 +1 yıl Sen yeniden doğacak olsan izmirli olurdun çünkü güzel sin dir eminim Maşallah Yorumla Cod2009 +1 yıl İzmirin kızları tatlı şeker olur Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl Abartma Yorumla Cod2009 +1 yıl Ama bana göre güzel kız her şehirden olabilir elbette ki 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
olur sen edebilirsin sadece.
Haydi edin edin :D
Manisa diyorum 💕
geliveriyom garii 🤣🤣
Simelim sana Norvec diyorum shdhsh
Uykudan uyandım dedim ne diyor ahdh😂❤️
😂😂😂😂 keske bende uyuyabilsem shdj
Uyudum da noldu uyandım öksürükten🥺
Yiiaaa kiyamam sana ben ama o zencefil bali yapip ye yaaa
Şimdi hiç kalkamam da sabah bakicam 🥹
Peki :/ öksürüyorsun ama.. 😑
Ballı süt de yap o da iyi gelirr
Yapmaz ki baksana nassssssi üşengeç gormuyor musun 😑😑😑
Edin bakalım 😂
Samsunlu olurdunuz 🌸
Sakarya'dan sonra sarmadı ama idare edicez artık 😂
Abla sen Rusyali ol yaa
@ΙιΙιτh Rusya'da çok uzak 😬😂ben en iyisi Sakarya'lı olmaya devam edeyim 🙈😂
😂 olur olur Sakarya cok guzeeeeellll
@ΙιΙιτh çok güzel canım memleketim 🖤😂
Kore aşkına süleyinn
Rize
Çay peyileyi vayy oyada beni yeyleyy
Kuzey Kore
@ΙιΙιτh Ayırr Kim Jong-Un beni çiğ çiğ yey
Olur. Edin bakalım
Mısırlı olurdun sen ibrahim al-fayed bin mahmood el saaani?
Ankaralı olurdun 😂😂
Teşekkür. Mısırlı olmayı yeğlerim 😂
Hiiiihh eyvaaah Ankara'ya laf etti
Haydaa
Olucakijdiil
Yok be laf etmedim. Dur sende beni linç ettirme şimdi 😂
LincetLincetLincet
Bende sizi tahmin edeyim mi
Et et et
Lilit Mardinli der 😃 edin bakalım
Ahshahdhshd hakket ha benziyon da ama ben Hindistan diyorum 🤪
Meksikalı olurdun diyorum 😂😂
Allahım inşallah zenci olurum ajsjsjs
Ahshahshshsha
Diyarbakırlı Arap kökenliyim doğuma büyüme İstanbuldayım kendimi Türk hissediyorum biraz garip gelebilir sana bu kadar yoğun Kürt yaşayan şehirde Arap kökenli olarak kendimi Türk hissetmem 😄🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️❤️
Doğuma?
@ΙιΙιτh doğuma derken anlamadım? Doğuma büyüme İstanbul.
😂😂😂 tamam sen Hakkarilisin
@ΙιΙιτh pardon yaw yeni anladım doğma büyüme Allah'ım yarabbim yaw şimdi anladım "doğuma" diye bir şey yok
Ay anlamana baya sevindim
@ΙιΙιτh Sen nerelisin ki?
Hadi bakalım
Muğlalı olurdunuz 🍀
Hay ağzın bal yesin 😅
İran
Muğla iyiydi yahu😅
Oluuur 😅
Edirne 😃
Güzel yer 😊 Çok teşekkür ederim 😃
Bayburt shdhhdh
Memnun oldum 😂
Hadiii buyurr
Adana
Aggaga hic sanmamm
Nepalli olurdun
@ΙιΙιτh saka saka olabilirim tabii niye olmasin
Olurr
Bursa
İstanbul
Olurr...
Eskişehir
Kosova
Gönderin gelsin 😃
Sen Tekirdağlı ol 😃
İyi deniz var en azından 😃
Bu arkadaş Kolombiyalı olsun shdhshxh
@ΙιΙιτh abart 😂 uyuşturucu ticareti yaparım artık oralarda
Yaparsın bizi de görürsün inş 😂 papelleri bize de ucurmayi unutma ha
@ΙιΙιτh inş diyor 😂 Allah rızası için uyuşturucu satıyoruz sanki kendine gel
Ay ben buna çok güldüm 😂😂
Kolombiyali herkes uyusturucu mu satiyo 😒 sende cicek bocek satarsin shdhshdhd
Kolombiya kahveleri iyiymiş bak onları satar artık 😂
@Suvenir çekirdek de al yanına 🧐
@ΙιΙιτh çiçek böceğe bakarlar mı hiç oranın halkı? Zaten kafayı bi çekiyorlar her yer çiçek pırıl pırıl 😂
Ya siz belediye misiniz, işkur musunuz? Bi şehir veriyorsunuz, bi iş veriyorsunuz 😶
@Suvenir kahve cok mantikli shdhsh kahve sat bize de pisir hopssss 😝
Olur, kolamı da alayım iyi gider 😂
Biz ikisiyiz
@ΙιΙιτh Evraklarınızı gösterin. Daha çok 2 dolandırıcı gibisiniz 👮🏻♂️
Bizim belgeler kalubelada kaldi
Kalubela nedir 😂😂
Doğru yazılışı bu değildi sanki doğrusunu unuttum
@Suvenir dunya yaratilmadan once ruhlarin toplandigi yere deniyor 😂orda kaldi işte belgeler shdhsh
@hopss nasi yaziliyomus hele sole
@ΙιΙιτh tamam doğrusu buymuş. Yani yanlış gördüğüm doğru aslında yanlış değil, doğruymuş fkfdk biraz beyin yakayım.
Yanmisti zaten sen kül ettin shdhshdhs bugun baya ya di beynim offfff icim şişti yeminle offf ahdhshs
Dikkat et patlamasın
@ΙιΙιτh beynim şişti diyince benim aklımda canlanan; ciğer şişten, beyin şiş gibi enteresan bir yemek geldi. Mideme öpücükler
@Suvenir -_-
İcim sisti beynim diil offfffffffff shdnsjdncndj
Haa insan ne görmek isterse onu görüyor resmen fkdk
😂😂😂😂😂😂
Edin
Fransız olurdunuz
gene olamadık ya belki lilit bulur
Sen Kırgızistanli olurdun
@ΙιΙιτh al işte biriniz İngiliz yapmadı teşkürler teşkürler
İngiliz olmak himmm sen olamazsin ki
@ΙιΙιτh Nedenn olamazım
İşte
Evet eveet
Britiş ol sen de 😂😂
Sende bi Yunanistan tipi görüyorum
@ΙιΙιτh yunan ne yav suve iyi dedi ama ben daha iyi şeyler beklerdim peh
Buna da bisi beğendiremiyoz ya
Japonya dicen japonyaa
İsterim.
Eveeeettt sen İzlandali ol nerden aklima burasi geldi bende anlamadim shdhs
İtalyan olurdun
Olur söyleyin
Papua Yeni Gineli olursun Narkozzzz
Amerikalı olursun 😃
@Suvenir amarikali mi suve
@ΙιΙιτh Suriden iyidir
Hiiiii
Doğru dedin bak 😂
Hee amerikalı
Keske Amerikali hakkini kullanmayaydin yaaaaaa 😂😂😂
@ΙιΙιτh Ağla :D
Oğlo
TÜRKÜM LA BEN🇹🇷🇹🇷🇹🇷🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
Haritadan düşürün mümkünse
Sen Tanzanya ol
Fazla güneyde olmadı bu
Fransa
Olur olur
Olur olur
Bu güzel kız nereli olsun? Ixndidns
İzmirli olun 😃
Bursa Bursa shdhsh
bana da sallayın bişey
Antalyalı olurdunuz siz de
güneşten de nefret ederim :D neyse teşekkürler :D
Hawaiili
@ΙιΙιτh o kadar mı yalnızım :D
Yanealakaaaaa
Söyleyin bakalım
Sen net Almanyalisin
İstanbullu olurdun
Heil Führerrrr
Zorluk derecesi düşük olmuycaksa söylemeyin
Bangladeş
@ΙιΙιτh hayir kabul etmiyorum
İster et ister etma
@ΙιΙιτh istedim ve etmedm
Merak ettim 😅
Azerbaycan 😃
Buyrun
Sen Urfalisin
Anteplisin
Gizlenme la tirrrreeekkk
Tirrek?
İsterim et bakalım🥰
Aydın Antalya mugla
Cehennemin dibi?
Yine Eskişehir li olurdum
bil bakalım :D
Makedonyali
teşekkürler :)))
Trakyalı
aha dışardan başkası gelip o da bişey yazmış :D :D
Disardan baskasi dedi ya la offf bura neden bu kadar cahille dolu suveeeee kesicem kendimi
@ΙιΙιτh cen kızdın mı :P assdşfjoalnjık
Soruyu ortak soruyoruz ondandır 😂
Suvenir teşekkür ederim destek için :D açıklamayı okumamıştım :/
Olur, tahmin edin..
Muğla
Edirne
keşkee muğlalı olsam
Olur.
Bursa
Tunceli
Et bakalım
Ankaralı olurdunuz
Orta Afrika cumhuriyeti
Hayatımın çeyreğinin çeyreği orada geçti yeter bence
Olur
Kamboçya
@ΙιΙιτh oraliyim zaten😏
Puahhahshshd
Urfa
Teyzemgiller Urfalı baba tarafı Kamboçya
😂
Et bakalim
Van
Eskişehir
@ΙιΙιτh 🤣🤣 iyiymiş. Keşke daha batıda olsaydı ya.
Ana tarafım Van olsun, baba tarafım Eskişehir.
Bak yaaa shdhsh yine dondun dolastin Vana geldin desene shdjsjd
@ΙιΙιτh o zaman başka yere taşıyın beni.🤣🤣
Shdhshdhd benim bel sıkıntılı ya ahahah
@ΙιΙιτh valla benimkinde sıkıntılı, ama sen söyle şehri ben taşırım🤣
Yahshadhsjxhnx o zaman Balikesir olsun hadi shdh
@ΙιΙιτh 🤣🤣🤣 tm o zaman ama güzel bir semt olsun. Gelirken ttli getirmeyi unutmayın ama🤣
Semtlerini bilmem ben shdhsh idare et bunla sonra yurtdisi yapariz belki shdhsj
@ΙιΙιτh ooo tm kız. Kabulumdur. 🤣🤣
😁
Olur.
Saturn
@ΙιΙιτh uzaylı yani direk 🫢
Hayir Saturnlu 😑
@ΙιΙιτh pardon 🤦♀️
Gelsin😆
İrlanda 😂
@ΙιΙιτh amin😄😄😄
Ahahahdhshd