Annem evlenene kadar benim özel hayatım olmayacağını ve her şeye karışabileceğini iddia ediyor doğru mu bu?

sevgilimle ayrıl barış ilişkimiz oluyordu. 1 hafta kadar önce yine barıştık ve anneme söyledim.

senden utanıyorum falan dedi ona bir şans daha verdiğim için.

bugün de ne yazışıyorsanız aç bakıcam mesajlara diye üzerime geldi, açmazsan konuşmam senle diyor.

ben de bunun benim özelim olduğunu ve saygı duyması gerektiğini söyledim sonra bana bağırmaya başladı

bak seen, özeli varmış diye dalga geçti. senin ne özelin olacak, bana anlatacaksın her şeyi, evlenip gidersin o zaman özel hayatın olur karışmam şimdi senin özel hayatın yok dedi

ona anlatmaya çalıştım ama yok bildiğini okuyor bir de en son bana "ne halt yerseniz yiyin bundan sonra umrumda olmayacaksınız sen beni bir yabancı görüyorsan ben de seni yabancı görürüm" dedi. resmen bana duygusal manipülasyon yapıyor ve yıllardır böyle olmasından bıktım artık.

ben nasıl mücadele edeceğim bu kadınla? ilişkilerim benim özelim değil midir? mesajlarımı okumaya çalışmakla hakkıma girmiyor mu?

bir de en çok annemin destek olmasını beklerken o bana böyle ağır şeyler söylüyor. bir süre susmam daha mı iyi olur?

Annem evlenene kadar benim özel hayatım olmayacağını ve her şeye karışabileceğini iddia ediyor doğru mu bu?