sevgilimle ayrıl barış ilişkimiz oluyordu. 1 hafta kadar önce yine barıştık ve anneme söyledim.
senden utanıyorum falan dedi ona bir şans daha verdiğim için.
bugün de ne yazışıyorsanız aç bakıcam mesajlara diye üzerime geldi, açmazsan konuşmam senle diyor.
ben de bunun benim özelim olduğunu ve saygı duyması gerektiğini söyledim sonra bana bağırmaya başladı
bak seen, özeli varmış diye dalga geçti. senin ne özelin olacak, bana anlatacaksın her şeyi, evlenip gidersin o zaman özel hayatın olur karışmam şimdi senin özel hayatın yok dedi
ona anlatmaya çalıştım ama yok bildiğini okuyor bir de en son bana "ne halt yerseniz yiyin bundan sonra umrumda olmayacaksınız sen beni bir yabancı görüyorsan ben de seni yabancı görürüm" dedi. resmen bana duygusal manipülasyon yapıyor ve yıllardır böyle olmasından bıktım artık.
ben nasıl mücadele edeceğim bu kadınla? ilişkilerim benim özelim değil midir? mesajlarımı okumaya çalışmakla hakkıma girmiyor mu?
bir de en çok annemin destek olmasını beklerken o bana böyle ağır şeyler söylüyor. bir süre susmam daha mı iyi olur?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
annen cok dar goruslu gercekten, resit olduktan sonra anlamı yok karismasinin
bunu anlatmaya çalışıyorum ama bilirsin ya bazı insanlar böyledir, okulumun bitmesine de en az 2 sene var. en rahatsız olduğum şey "şunu yapmazsan senle konuşmam, hakkımı helal etmem" gibi cümleleri çok yoruldum
anliyorum ama bir zamandan sonra hadi ordan basmak gerekiyor
hadi ordan demek gerekiyor*
bu sefer de konuşma benle diyor susuyor günlerce çok sıkıcı
boş ver bencil ol boyle dahs rahat olursun
artık öyle olacağım yoksa üzülen hep ben
aynen
Bu konuda annene sert konuşman lazım
o zaman da siz benden uzaklaştınız ben yalnızım zaten herkes bana böyle gibi şeyler konuşuyor. babamla da araları hiç değil. babam mesajla aldatmalarda bulundu ve bana diyor ki senin de baban gibi ne halt yediğin belli değil. çok yoruldum bunlardan.
Çok özür dilerim sadece empati için örnek vermek istiyorum mesela annenin konuştuğu bir erkek var sosyal medyada sizden saklıyor buna senin karismana izin vermiyor diyor ki sen bana karışamazsın bu benim özel hayatim sende diyeceksin ki ben senin özel hayatına karışmıyorum o zaman sende benim özel hayatima karışamazsın diyeceksin bu sadece örnekti
ne desem diyeyim fayda etmiyor ne yapacağımı bilmiyorum onun bu yersiz triplerinden çok yoruldum
Yemin ederim aynı dertdeyim seni en iyi ben anlarım
sende de mi böyle durumlar var? anlatmak istersen dinlerim
olur canım yoğundum yeni gördüm kusura bakma, akşam saatlerinde konuşabiliriz istersen
18 den sonra anne baba olayı biter
bunu söylediğimde bak sen, ne halt yersen ye diye trip atıyor ben de çok yoruldum artık.
Sallama
anne olunca bu zor işte, ben paylaşmak isterim bir şeyleri ama böyle katı tepkiler verince hiç anlatasım gelmiyor sonra diyor ki sen bana bir şey anlatmıyorsun
Anlatmak zorunda değilsin
değilim de bunu ona anlatamıyorum, diyor ki sen istediğin kadarını anlatıyorsun her şeyi bilmek istiyormuş attığım her adımı verdiğim her kararı
Dogru
neyi doğru?
Ozel hayatin evlendikten sonra olur
özel hayat başka müdahale başka. ben burada seksten bahsetmiyorum. düşün ki senin bir sevgilin var, mesajlaşıyorsunuz ve annen diyor ben de bakcam o mesajlara. kabul eder misin?
Bu sorunu okuyunca aklima şu geldi heryere kamera konmasından kim rahatsiz olur suc işleyen annen babandan annen den gizlese olmaz sende gizleyemezsin korkuyor kadin endiseleniyor senin icin
Aynen özeli seks olarak algılıyor
sonuçta mesajlaşmak da benim özelim değil midir? ben diyorum bir de al benimkilere bak benim kimseden gizlim yok diyor. belki ben sevgilimle konuştuklarımı göstermek istemiyorum kimseye?
Aynen özelin belki annenin dedikodusunu yapıyorsun