Aga en azından 2023 e nazaran biraz daha stressiz bir yıl.
Biraz da şansım yaver gitse fena olmaz
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aga en azından 2023 e nazaran biraz daha stressiz bir yıl.
Biraz da şansım yaver gitse fena olmaz
Genel olarak 2024 olmasa olur çünkü her yeni yılda bu yıl daha iyi olacak derken daha kotu bir durum oluyor sadece sakın , mutlu , istediğimi yapabildiğim, paramın her şeye yettiği , depremin olmadığı , savaşın olmadığı bir yıla girsek güzel olabilirdi
Çok sevdiğim yakınımın hayırlısı ile çocuğunu kucağına almasını diliyorum. Kaç kez tüp bebek ve aşılama denemesi sonrası Ankara da takibini yapıp kendiliğinden gebelik elde eden sayın Sena sveta aghayeva hocamızın elleri dert görmesin. Bir sürü arkadaşım çocuğum olmuyor diye gitti ve hocamız problemleri çözüp gebelik elde etti. Annemde hiç bir şey yok denilip gönderiliyordu kanser öncesi hastalık tanısı aldı hocamız sayesinde, önlemimizi ona göre aldık. Hocamızın elleri dert görmesin mükemmel bir kadındoğumcu ona ve ailesine ve tüm sağlıkçılara mutluluklar şifalar diliyorum
Daha yaşanılabilir bir dünya olmasını yeğlerim açıkçası. Savaşların son bulduğu, masumların öldürülmediği, iyilerin hak ettiği, kötülerin bedelini ödediği bir dünya... Hepimiz için de sağlık, güzel bir kariyer, mutluluk ve huzur bulmamızı temenni ederim, umarım her şey gönlümüzce olur yeni yılda😊. Aslında sadece sayılarda değişiklik olsa da insanoğlu bir umutla bazı şeylerin daha iyi olmasını istiyor, oysaki insanlar hep aynı değişen şey sadece yıl..
Ben teşekkür ederim. İçinden geçenleri aktardığın için. Güzel bir yorumdu.
Saglik, huzur, ev, para, arabam olsun isterim, hiç kimse üzülsün istemem
Cevap
37Cevap
biran önce bitmesini isterim
İş ve aşk istiyorum. Kalıcı ve doğru düzgününü her ikisinin de.
Artık depremin olmasını istemiyorum en ufak sarsintidan sonra uzun süreli durduğum yerde deprem oluyormuş hissi oluşuyor ve gerçektende iyi yönden bakarsak herkesin mutlu huzurlu sağlıklı kaygısız umutlu yaşamasını istiyorum kendimde dâhil
Helalinden içime sinen kimseye mahcup ve muhtaç olmayacağım bir iş istiyorum her şeyin başı sağlık onu da istiyorum tabiki o olmadan hiçbir şeyin anlamı yok çünkü 2024 ten ziyade beni Yaradandan istiyorum bunları 😉
İstemiyorum; Doğal afetler , ölüm haberleri , başarısızlıklar, hayal kırıklığı.
İstiyorum ;Güzel mutlu bir yıl istiyorum
2024'de çok farklı problemlerin olsun istiyorum sıkıldım aynı oyunu sil baştan oynamaktan.
Sadece savas olmasin insanlar/cocuklar ölmesin.
Neler yok ki bir şey değil bir şeyler olmasını istiyorum ama aşk anlamında değil kariyer anlamında
Hayal kırıklıklarının olmadığı bir yıl olsun istiyorum
GS şampiyon olsun, milli takım final oynasın, filenin sultanları olimpiyat şampiyonu olsun!
Dünyada süren savaşların sona ermesi ekonominin düzelmesi adaletin sağlanması kendim için sağlıklı ve mutlu olmak istiyorum
Deprem olmasın... insanlar bu kadar istekli olmasin.. rica ediyorum biraz daha aklinizi koruyun heryer de manyak dolu jsjs bu kadar para istemem
Evlenmek istiyorum aynı yılda uki çocuğum olmasını iki kere aynı yıl içinde hamile kalamayacağım için bunlar ikiz olmalı biri kız biri erkek inşallah.
Yeni yılda bolluk bereket, şans, sağlık, başarı, huzur olmasını isterim tabii ki.. Herkese nasip etsin inşallah..
Kızım sağ salim dünyaya gelsin 💕
Amin 🤭 ne güzel bir yorum ve dua Allah anneli babalı büyütsün adına çok sevindim.
Amin çok teşekkür ederim🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin İnşallah 🫠
Amin inşallah 🫶🏻❤️
Ben her şeyi akışına bıraktım Ne olursa olsun ne Olmazsa olsun Allah'ım bilir
Valla bu sefe üni sinavi kazanım unide ilim inşallah
Artık hayal etmeyeceğim. Son iki yıldır kursağımızda kaldı tüm dilekler. Sağlıklı olalım yeterli…
Sevgilimle nişanlanmak istiyorum , üzülmek istemiyoeum , sınavlarım hepsi iyi geçsin istiyorum , sağlık sorunum çıksın istemiyorum, ailemle aram iyi olsun istiyorum , kariyer istiyorum
Yeni laptop ve başka bir iş istiyorum. Inşallah da olur.
Offf aşk istiyorum offff aşk aşk aşk aşk aşk aşk 😌😌😌😌😌😏
gurultusuz bir yıl olsun. aşk dolu olsun, o çok istediğim kişiyle...
Olmasını istediğim tek şey evimin olması idi. İstemediğim şey ise boşuna harcamalarım olurdu
Benim büyük yayıncı olma hedefim var 2024 de inşallah onun olmasını isterim gereksiz insanların hayatımdan çıkmasını isterim.
Stres istemiyorum, şans istiyorum. Sağlık istiyorum, birazda para tamamdır.
Detaya katılıyorum. Birde makul isteklerim kabul olsa yeterli
Hayallerim için bir miktar para istiyorum yeni yıldan
Mutlu olmak istiyorum artıkkk
2024’de gereksiz insanlar beni bulmasın
Maaşına güzel bi zam insallah
Ekonomik rahatlama istiyorum
İstediğim yere atanmak, ve sevdiklerimin yanımda olması
2024 te aşk olsun mutlu ilişkim olsun , akademik anlamda başarı sağlık aşk aşk aşk
Acının ve yalnızlığın olmadığı bir yıl.
İnşaAllah iyi olur tüm insanlık için
Var maddi manevi zenginlik
İyi bir eşim olsun isterdim
Sadece sağlık istiyorum para bulunuyor bir şekilde
Lütfen artık deprem olmasın...
Kapanmak ve kpss ile atanmak
İstiyorum
doğal afet olmasın tek dileğim bu
Kafa dengi biri olsun yeter beni anlayan dinleyen
Çok param olabilir mesela
Daha çok huzur ve stressiz bir yaşam 🍀