Evleneceğiz yakında.
İleride sorun olur mu?
Not: zengin değil, orta halli.
Evleneceğiz yakında.
İleride sorun olur mu?
Not: zengin değil, orta halli.
sen daha orta yaşa gelmeden o baya yaşlı biri olacak.. hiç bir zaman fazla yaş farkına karşı değilim ama 26 söylediğim nedenden dolayı çok ama hayat senin tabi
Cevap
16Cevap
Hayır problem olmaz diyecektim arada 26 yaş olduğu geldi aklıma durdum baktım bian yanlış mı yazmış diye 😂 yorum yok bende
Ya bir sixtir git şuradan mideni sixeyim nasıl insanlarsınız bir de evleneceğiz diyor sipastik. 🤮🤮🤮
Ilerde illa ki sorun olacak sen hayatının tadına varmak isteyeceksin adam emekli olmanın hayallerini kuracak
Onda ne buldun da sevdin? Bence bu ilişki yürümez. Seni sadece yatakta sever, sonra gider kahvehaneye falan
Evet insanın babasıyla (!) evlenmesi bir noktada mutlaka sorun olur.
Kızım aklını peynir ekmekle mi yedin?
Senin anan baban da mı yok ya sen ne yapıyorsun böyle demiyor
Yaş 40 olur arkadaşlar eşimin siki kalkmıyor.
Aldatsam yanlış yapmış olur muyum?
Ben Kendimden 3 Yaş Büyük Kabul Etmiyorum Suna Bak Ya
Sen de biraz fazla mi abartmışsin 😅
Ama Öyle Kendi Yaşın Olsun
Kadın ve erkek hem yıpranma olayları hem de olgunluk seviyeleri olarak farklılık gösterdikleri için arada yaş farkı olması avantaj. Fakat bu yaş farkının seviyesi önemli. Az olmasi da fazla olması da sıkıntı
Tabi genel söylüyorum. Tüm insanlık için yorum yapılmaz ve istisnalar kaideyi bozmaz 😅
İlerde sorun olmaz da bol bol hastane köşelerinde beklersin kocanı. Biraz daha ileriye gidersek de çocuklarını anaokuluna bırakıp ordan eşinin kabrine gidersin
Aşk olur da ilişki yaşanacağını pek zannetmiyorum
Ben iki ay sonra 26 o 48 ve çok mutluyuz
Ben 22 babam 48 demek istedin herhalde.
Biraz küçük seçsen iyi olurdu
🤦🤦 bazı kızlar cidden mi aptal
evlen mutlu ol
Babanla evleniyon yani, anladim...
Baban yasinda adamla niye evleniyorsun
Yuhh oha saçmalamışın
Komik
Sorun olur
Ne haliniz varsa görün salın bizi