Çokca bekleyiş ve hayal kırıklığıyla geçen monoton bir yıl daha...

Çokca bekleyiş ve hayal kırıklığıyla geçen monoton bir yıl daha...
Komşularımız oldu sonra dedem rahmetli oldu köy evinde herşeyi yaşadım ben zaten her olay orada oldu ilk olay ve turdaki hariç ama orada da kızın benzerinin sınavıydı şunu demek istiyorum onun arkadaşıyla ben 23 yaşındaydım fındık ayı gördüm iğrenç bakıyordu sezdim ama canım gibi bekledim sonra Allah yine sınav etti yanlış yaptın? 2021de bu kez sinirli baktım eski anı canlandı hareketler yaptı çünkü ben bunun sınavını 21 yaşında vermiştim en son kuzen bu sene yaptı aynı şeyleri ben zaten arkadaşından dolayı ondan şüphelenmiştim her dediğim doğru çıktı sonra 2 kere düşme teklikesi atlattım Allah korusun düşsem birinde ya da ikisinde iki tane darbe ya yuvarlanacaktım bir yere çarpacaktım ya da başka bir şey olurdu en son babam uyarıyor uyarmasa düşerdim birinde tutundum arka kapı açıldı tutunduğum için bir şey olmadı ama var yine yaptı annem düştü oda neden onun bir kolu şiş o demek tutunamadı zaten biz cenaze evine yani köy evine giderken annesi ve arkadaşı dedikodusunu yapıyordu ben onu uyarıyorum o beni dinlemiyor demek ki kim ne derse umursamıyor o şerefsiz arkadaşı hariç
+salak demek istedim
biraz zordu biraz güzellikleri de var elbette kötü yanları depremi yaşadım ve sonrasındaki o dönem gerçekten hala yeterince iyi değilim gibi hissediyorum..
iyi insanlar da hayatıma girdi buda güzel yanı
Senin adına sevindim ✨her yılın öyle geçmesi dileğiyle
Cevap
31Cevap
Benim için çok boş geçti maalesef
Güzel yanları olduğu gibi kötü yanları da vardı. Yeni bir hayata başladım bu sene. Umarım güzel geçer
Şükür geçen seneden daha berbat ve gelecek seneden de aynı performansı bekliyorum hayalkırıklığına uğramicam kesin🤷
2022 yılının aynısıydı değişen bir şey yoktu 😂 yazlar yine sıcak ve kuraktı bazı insanlar yine yavş@k yine yavş@ktı 😂😂
lanet olsunki bir boşanmam 2 3 iş depiştirip gine dikiş tutturamam genelde kimsenin beni anlamaması
yorucu, bitmiş, hayal kırıklıklarıyla, çıkarılmış derslerle dolu bir yıl.
Bok gibi, 2022 deki halimi gorsem, 2023 te hiç bir yeni kişiyle tanışma derdim.
Henüz bitmediği için geçmiş diyemeyiz. Halen geçmekte. Geçsin yorumlarız.
Harika bir yıldı özellikle zamlar konusunda. 2024 ten de aynı performansı bekliyoruz
niye herkes aynı şeyi yazmış
Kötü şeyi niye tekrar diler ki insan?
Aşırı saçma. Bu ülkede deği misin, sen de etkileniyorsun ve etkilenmeye devam edeceksin. Diğerlerinin umrunda değil ki.
Güzel günlerim de oldu, hayal kırıklığına uğradım günlerim de ama her şeye rağmen şükür tabi ki..
Dünyanın en iyi arkadaşına sahip oldum bir tane bff oldu
Ne mutlu sana 😊
Hayatımdaki belirsizlikler bitti bu yönden iyi geçti
Şanslısın 🤞
hızlı geçti anlamadım... ama son 35 günden umutluyum
Tarih sadece sayıdan ibaret hayatımızı olumlu ya da olumsuz yönde belirleyen bunlar değil
0 sevgili, depresyon ve zor geçen zamanlar, sıkıntılı günler.. umarım 2024 iyi geçer
İstediğim her şey oldu bi manitam olmadı
Bu sene bulman dileğiyle o zaman
Berbat bir seneydi. 2022 ne kadar kötüyse 2023 ondan da beterdi.
Büyük umutlar beklerken çok büyük hayal kırıklıkları ile geçti
her zaman oldugu gibi hayal kirikligi hersey yalan hersey sahte
Hiç bu kadar yaşama sevincimi kaybettiğim bi yıl olmamıştı
Güzeldi baya tutkulu şehvetli geçti
Her yıl olduğu gibi su gibi akıp geçti.
Çok çalkantılı geçti çok hareketliydi
Çok üzücü kırıcı geçti
Karışık iyide oldu kötü de oldu
2022nin verdiği güzel şeyleri aldı
Saçların efekt mi?
@_MorGökyüzü hayır pembe de snap efekti daha açık gosteriyor
Çok hoş durmuş ama orijinalini görmek isterdim :)
@nurdisina11111 harbiden o nasıl saç öyle gözüm kaldı :D :D :P
@SayYesMaster bir maşallah alabilir miyim wkdkskdskkdakdk
Sadece bi maşallah olmaz ki buna :D
@SayYesMaster siz o zaman çay için @nurdisina11111 :D :D
Anne oldum
Tebrikler
hizli geciyor be hocam..
Her gelen gideni aratıyor
İdare eder diyorum
Berbat.
Tuhaf baya tuhaf
Yan gelip yatarak