Fiziksel şiddeti kast ediyorum.
Alakasız cevaplar kaldırılacaktır, konu dışı özelden rahatsız edenler engellenecektir.
Fiziksel şiddeti kast ediyorum.
Alakasız cevaplar kaldırılacaktır, konu dışı özelden rahatsız edenler engellenecektir.
Güzel ve çekici kızlar çık şiddet görür 90% "BENCE".
Çünkü, güzel kızlar çoğunlukla, zengin, fiziksel, zeki erkek ister yanında. Bu yüzden onlar çok ezilirler erkeğin yanında, çünkü onu kaybetmemezlik için bu yüzden şiddet görebilirler.
Diğer kızlar ise karakteri güzel bir insan arıyorlar ve erkeğin istedik huzurunu, geri bir şey istemeden veriyorlar.
"BENCE"
Yani sırf güzel ve çekici oldukları için şiddet görmüyorlar değil mi? :/
Güzel olduğu için şiddet görmezler fakat şöyle bir kısa durumda var.
Kıskanç erkekler, seviştik güzel kızı başka birisi ile görürse, "kıskançlığı uyanır erkeğin". Sanki o kız onun bir değerli eşyası gibi. Bu yüzden 80% şiddet göre bilir. (İnsanın psikolojisine bağlı şey).
bu artık yazılı olmayan yasa mı nedir bilmiyorum ama güzel kızlar hep saçma sapan tiplerler oluyor o tiplerde egolu olduğu için her şeyi yapabileceğini sanıyor kızların hoşuna gidiyor tabii bu durum ama sonra işler değişiyor tabii.
Şiddet ile şiddet gören kızların fiziksel özellikleri arasında bir ilişki olduğunu sanmıyorum.
Olay, şiddeti gösteren tarafın beyniyle alakalı daha çok.
Ne yazık ki ilişki var, son soruma baksan anlarsın.
Bu konuyla ilgili bir analiz veya bir akademik çalışma yapılmışsa bilmem ama şiddet uygulayan erkek, birlikte olduğu kadının güzel olması veya olmaması üzerinden tetikleniyor olamaz ki.
Onu ( sözde ) kızdıran davranış olmalı. Yapılan veya yapılmayan, söylenen veya söylenmeyen bir şey yüzünden ( tabii bu bahane ) şiddet uyguluyordur. Yoksa "bu çok güzel vurayım" ya da "bu çok çirkin döveyim" diye bir yaklaşım olabileceğini pek sanmıyorum.
Cevap
11Cevap
Fark etmiyor karaktersiz olan erkek şiddet uygular
canım kızlar sıddet gorur aslında güzel kızlar daha fazla cunku sosyopatlar ya da parası ile sadece ambalajını duzeltıp ıcı les olan erkeklere kananlar
Yani sırf güzel oldukları için şiddet görmüyorlar değil mi :/
sırf bunun ıcın degıl neden sonuç ılıskısını bu kadar basitte indirgeyemeyiz. bellı bır noktada kurdukları ılıskılerın nereye gıdebıleceklerını gormelerı gerekıyor veya neye nasıl tepkı vereceklerını bılmelerı gerek gecıcı önlemler halının altına süpürülen sorunlar sonucları daha kotu oluyor
Bunun dış güzellik ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Kötü erkek tercih ediyorlar muhtelemen ondan. Gerçek yüzünü sonradan gösteren erkekler.
Yani sırf güzel oldukları için şiddet görmüyorlar değil mi:/
Erkeklerin karakteri ile alakalı bir durum. Tabii o erkekleri seven de kızlar.
Of :/
Fiziksel olarak seni saçından tutup kafanı aynaya vurmak isterdim mesela.
Düşünmesi bile..
Şiddet görmenin dış görünüş yâda kadının takındığı tavırla ne alakası var...
Son soruma bakarsan anlarsın alakasını.. :/
İlişkide şiddet olmamalı hanımların hepsi şiddet gormemelidir
Şiddetin güzeli çirkini zayıfı kilolusu fark etmiyor
Ne yazık ki gördüğüm kızların hepsi güzel ve zayıftı.
Güzel ve çekici olanlar daha çok şiddet görüyor çünkü erkeği kıskandırıyorlar
Yani sırf güzel oldukları için değil yani
Ya işte güzellik bağımlılık yapıyor erkek daha çok kıskanıyor falan sen de güzel birine benziyorsun
Yok yani sormak istediğim şu
Güzel oldukları için şiddeti hak ediyorlar gibi bir durum mu var.. hani çirkinler bunu yaşamayı hak etmiyor gibi
Tam anlatamadım sanırım mesaj atsam anlatsam olur mu kabalık etmiş olur muyum
Sorun olmaz.
Takip isteği gönderdim ben yazamıyorum
Bence bu kişiden kişiye değişir ama bence kadın olması gerektiği gibi olmalı.. orjinal tipleri seviyorum.. kendisi gibi olan
Güzel kizlar maalesef 🥺
Neden peki sadece onlar mı hak ediyor
Hiçbir kiz hakketmiyor şiddeti ben hayatta bir kiza şiddet yapmadim ve asla yapmam
Umarım öyledir 😞
Kız arkadaşım olmadi ama sonradan olursa asla şiddet yapmam
O istese bile mi
Umarim bir gün kiz arkadaşim olur ben şiddeti sevmeyen biriyim hatta kadina şiddete karşıyım
Neyi istese bile mi?
Yani şiddet uygulamanı istese diyorum
Istese de şiddet uygulamam
Anladım
😊
Guzel kizlar
Peki niye? Onlar mı hak ediyor sadece
Erkeksi kızmı olur ya itici
Oluyor maalesef. Sorunun cevabı ne peki
Normal kadın
Güzel kızlar tabiki
Peki niye? Onlar mı hak ediyor sadece