Sözlümden darbe aldım, sözü attık. Sonra kendime öyle bir yöneldim ki asla eskisi gibi biriyle olma hayali bile kuramıyorum. Hevesim gitmiş gibi.
Bu durum böyle mi devam edecek?
Bu durum böyle mi devam edecek?
Hayır aslında bu darbeyle ayağa daha güçlü kalkman lazım hayat uzun, önüne bir Sürü fırsat çıkacak, yeni insanlar, ortamlar ama sen bu ortamlarda güçlü karakter olarak devam edeceksin, etmen lazım yoksa hayatını böyle üzülerek ve özgüvensiz olarak sürdürürsün
Doğru söylüyorsun. Ben kendime yönelince kariyerime odaklanıp kendime yatırım yapmaya daha çok özen gösteriyorum fakat duygu yönümü boş hissediyorum.
Yani demekki kariyer ve kendine yönelme tarafın daha tam oturmamış, oturduğu zaman duygu tarafında dolar emin ol sen iki tarafada odaklanmak istiyorsun olmuyor bir öncelik şeç
Umarım ve inşallah öyle olur. Tabii ki önceliğim kariyerim:)
Ve bir gün bir erkeğe tam olarak güvenebilir miyim bilmiyorum.
Beni sevildiğime inandırıp, daha sonra söz aşamasında terk edip gitmesi fena şekilde güvensizliğe mahkum etti.
Güvenirsin biraz zor olur eskisine göre ama bu sefer güvenirsen sağlam olur inan bana, evet yaşadığın şeyler kötü olmuş ama hepsi bir ders sonuçta
Teşekkürler ederim.
Biz kızlar anlaşabiliyoruz ve huzurluyuz. Erkekler çoğu zaman her şeyi mahvediyor:d
Ben valla çoğu kadınla anlaşırım uyumluyumdur ama erkekler kadınların dengesini bozmak için varlar resmen
Ahahahahha
Valla bu cinsle dünya üzerinde bir arada yaşamak zorunda kalmak bize ceza olarak yeter gibi.
Evet sınavı bu dünyada veriyoruz zaten 😀😀
Cevap
2Cevap
kimseye inanmayacaksın artık ve bu böyle devam edecek
Yuhh ama artık. Daha gencim ben ya.
evet, birdaha kimseye güvenemiceksin en ufak sevgi sözlerinde miden bulanacak ve kimsenin sevgisine inanmayacaksın
Off ama ya. Bir yandan güzel diyorum, daha güçlü ve başarılı olurum diyorum. Diğer yandan da duygusal yönden körelirim gibi geliyor.
aynı durumu yaşadım ve hala yaşıyorum hala aklıma geliyor hep orada bir yerde olacak biliyorum ama hayatımda artık yalnızım ve yalnız olmanın keyfini çıkarmana bak derim düşünsene aylar yıllar sonra karşılaşıyorsunuz hayat bu sonuçta hiç belli olmaz ve bir bakıyorsun o hala aynı yerde ama sen eski sen değilsin ve daha iyisin harika olmaz mıydı?
Olurdu tabi ya
Hiç uykum yok sesli olarak dertleşmek ister misin
Yok
Farklı amacim yok İnan ki
Hadi dertleşin
Tamam sen çık
Ne demek zevkle hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?