- Aile & Toplum konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılHiç uzun süre hayatımda kimsenin olmadığı olmadı. Bazen diyorum ki yalnızlık iyidir bir süre yalnız kalim ama yine dayanamayıp bir ilişkiye giriyorum. şu an yine bir ilişki var bitirmek istiyorum ama bir yandan sonra tekrar pişman olacağımı bildiğim için devam ediyorum şimdilik.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanalı sayarsak 2018'den beri.👀
1109 Yorumla- +1 yıl
Saymazsak 😂
- +1 yıl
2013'ten beri😏
- +1 yıl
Benim gibi oyunlara sardın dimi😂
- +1 yıl
Reel ilişki insan olmadığımı anlayınca sanalcı oldum bende, oyunların verdiği tadı aşk vermiyormuş, onu anladım.
- +1 yıl
Rdr2 😂😂😂
- +1 yıl
Ooo oyunun dibi o
- +1 yıl
Cyberpunk alacaktım bloodborne aldım iyi mi yapmışım
- +1 yıl
Cyberpunk var, yatıyor. Sevmedim ben ve pofpoflandı oyun çok fazla. Güya düzelmiş şimdi.
- +1 yıl
3. Şahış yok galiba
- +1 yıl
Silah gözüken kameralı. 1. şahıs yani. Bloodborne alman daha akıllıca olmuş.
- +1 yıl
God of War Ragnarok ya da önereceğin bi oyunlar var mı yeni oyuncuyum🙂
- +1 yıl
İndirimde varken kap hemen yani Gow'u.
- +1 yıl
PS4 varda gow 1 mi Ragnarok mu sence
- +1 yıl
İkisi de
- +1 yıl
Eyvallah üstadım yine illa dene dediğin varsa öneri de alırım 1 2 tane
- +1 yıl
Last of us
- +1 yıl
Yeni bitirdim 2. cisini başyapıt GTA rdr2 de bitti bende çok anlamadığım için bundan sonra ne oynanır soru işareti oldu 😂
- +1 yıl
Sen ne istiyorsun anlat hele bana tür olarak😃
- +1 yıl
PS4 te oynayabileceğim en mantıklı oyun parasına değer Kasım indirimi varya😂 Ragnarok gördüm ama işi bilendende yorum alayım
- +1 yıl
Valla ben Plague Requiem ve Crime Boss City aldım. Yani baya iyi oyunlar var. Until Dawn, The Quarry, The Dark Anthology, Callisto Protokol, The Sinking City
Bak bunlara bir de. Online plus var mı? - +1 yıl
Online almadım offline olarak oynamak istiyorum sinir olmamak için 😂 açık dünya seven biriyim
Açık dünya önerisi alabilirim üstadım - +1 yıl
The Days Gone o halde hemen.
- +1 yıl
Çok teşekkürler başkan deneyeceğim 😊
- +1 yıl
Umarım beğenirsin. Aklıma gelirse yazarım bitirdiklerimden.
- +1 yıl
Batman Arkham Collection bak bir de
- +1 yıl
Onada bakıyım Kasım indirimlerinden bakıyorum wicther 3 var bide
- +1 yıl
Witcher 3 RPG'nin babası😃
- +1 yıl
Bir daha gelmez bu fırsat, yapıştır kanka Black Friday bu, boru değil
- +1 yıl
Witcherla gow iyi mi diyorsun 😂 cyberpunk almıyorum
- +1 yıl
Cyberpunk düzeldi, şu an iyi konumda. Sen bilin tabi.
- +1 yıl
Gow mu cyberpunk mı son soru 😂 ayıp olmasın sanada
- +1 yıl
Gow, hikaye ilerlemeli ve 10 saat falan sürüyordu galiba. Ragnarok oynamadım, para yetişmedi bu ay. Cyberpunk ise 30-50 saat arası bir oynama süresi var ama ikisinin tarzı bambaşka şimdi.
- +1 yıl
Açık dünya olarak hangisi mesela oyun bitse bile oynayabileceğim
- +1 yıl
Öyle bir oyun yok😂
- +1 yıl
İnternette GTA tarzında yazıyor cyberpunk 😂
- +1 yıl
Gta'nın birince şahıs kamerası gibi düşün.
- +1 yıl
O zaman CP derim gezmeyi partiye katılmayı seviyorum
- +1 yıl
Öyle yap bari, kaç bütçen var. Baya oyun alıyorsun.😨
- +1 yıl
500 TL var 😂 işi bıraktım maalesef bütçe yok bari eğleneyim şehri dolaşalım dedim
- +1 yıl
Ee iyi de kaç oyuna yetecek?
- +1 yıl
480 lira cyberpunk bi tane onu alayım bari
- +1 yıl
Ee başka oyun almayacan
- +1 yıl
Yok şimdilik bunu alayım dedim açık dünya olduğu için
- +1 yıl
Ben ısınamadım oyuna Cyberpunk'da. Bana gelmiyor açık dünya pek.😃
- +1 yıl
Aldım 😂😂 kaç GB gidecek acaba
- +1 yıl
100 gb idi en son😃
- +1 yıl
Belamı bellicek 😂😂😂 ek paketle
- +1 yıl
Ek paketi yok bende.
- +1 yıl
İnternet ek paketi dedim 😂
- +1 yıl
Ha bende Cyberpunk Phantom Liberty aldın sandım.😃
- +1 yıl
59 GB çıktı PS4 te
- +1 yıl
Düşmüş o zaman.🙄
- +1 yıl
Gow 1 nasıl memnun kaldınmı üstad
- +1 yıl
Güzel ki Ragnarok alamadığım için üzülüyorum.😃
- +1 yıl
Uzun süreli oynanır mı 1 😂
- +1 yıl
Bir kez bitirdim ve sildim😂
- +1 yıl
O zaman benlik değil 😂
- +1 yıl
Açık dünya saplantın var senin
- +1 yıl
Evet huzur veriyor bana
- +1 yıl
Sıkılıyorum ben ne bilim, fazla boğuyor.
- +1 yıl
Şehir havası varya o GTA ve rdrdeki oradan kaldı bende şu an indiriyorum cyberpunk ı 59 GB çıktı 😂
- +1 yıl
Her oyun öyle değil ama açık dünyada. Sen uçuk oyunlardan örnek veriyorsun.
Watchdogs oynadın mı? - +1 yıl
Yok oynamadım daha güzel mi
- +1 yıl
İncele bir.
- +1 yıl
Bi de en çok oyun uzunluğuna bakıyorum cod 3 indirdim mesela kutu da çıkan kodla oyun harika ama çok kısa
- +1 yıl
En çok oyun uzunluğu diye bir şey yok, tamamen senin oynamanla alakalı o. Her şeyi açacam falan dersen anca. Zaten en uzun oyunlar birisi Rdr 2 diğeri Cyberpunk.
- +1 yıl
3 saat kaldı iniyor 😂
- +1 yıl
Baya hızlı iyi😃
- +1 yıl
Bu saatte iyi gidiyor 😂
- +1 yıl
Gece ya ondan demek ki kullanıcı az.😃
- +1 yıl
Merakla bekliyorum cyberı😂
- +1 yıl
Güzel oyun😃
- +1 yıl
60 GB iyiymiş GTA 100 dü
- +1 yıl
180 gb oyunda var Mortal Kombat 1 istersen😃
- +1 yıl
Tekken var 😂 girişlerde geç girsede
- +1 yıl
Call of Duty bir de 200 gb galiba. B. ku çıktı yeminle
- +1 yıl
Cod 3 140 dı bişeyde yok 140 lık
- +1 yıl
Grafik sadece bakma işte
- +1 yıl
Rdr2 den sonra oyun beğenemiyorum sadece kasabalarda fps düşüyor
- +1 yıl
O kadar da olsun, alan büyük.
Fallout 4 güzeldi, açık dünya diyince bak. - +1 yıl
Fallout uda denerim harddiskim var 500gb ona indiriyorum zaten 2 oyun daha rahat indiririm
- +1 yıl
Para olduktan sonra indir affetme 😃
- +1 yıl
Para da yok Tayyip ortalığı zıctı😂
- +1 yıl
Kur yüksek maalesef evet.🤦
- +1 yıl
PS yi ilk 7 yaşında 1 le başladım hiç unutmam sonra satmak zorunda kalmıştık en son 2 aldım onuda ekonomik durumdan satmıştım şimdi temmuzda 4 aldım ömür boyu saklayacağım.. ancak PS1 hala gözümün önünde.. çocukluğumu hatırlarım uktedir
- +1 yıl
Ya zaten eski cihazlardaki oyunların verdiği zevki yeniler vermiyor ki. Ben şahsen aman aman zevk aldığım oyun hatırlamıyorum pek, çok nadir.
- +1 yıl
Tlou2 harikaydı geçen gün bitirdim tam bi şaheser rdr olsun bunların üstüne gelmez gibi
- +1 yıl
O oyun bambaşka tabii. Öyleleri çok zor çıkar. Tek üzüldüğüm Manhunt oyunun çıkmaması. Manhunt 3 söylentileri vardı, fos oldu.
- +1 yıl
PSP simülatör de manhınt denedim değişik bi oyun 😂
- +1 yıl
Manyak bir oyundur kanka oyna. En çok iç geçirdiğim bir yapıt. Yapmıyor Rockstar🤦
- +1 yıl
Oyun yüklendi bi çay içip bakayım 😂
- +1 yıl
Hadi bakalım, iyi eğlenceler. Makineyi fazla zorlama oynayacam diye uzun süre.😃
- +1 yıl
Güzel oyun Türkçe altyazı olması da güzel
- +1 yıl
Beğendiysen iyi, baya tempolu ve eğlenceli oyun seni bekliyor
- +1 yıl
Biyeri baskınla başladı uyumuşum 😂😂
- +1 yıl
Nasıl uyumayı başardın böylesi bir oyun oynarken😃
- +1 yıl
Yeni uyandım 😂
- +1 yıl
Hemen açacan mı gene.😃
- +1 yıl
Bi kahve içeyim 😂
- +1 yıl
Kafein şart o oyunu oynarken😃
- +1 yıl
Mekan basmada kaldım v ile
- +1 yıl
Ben nerde kaldıydım onda hatırlamıyorum.😃
- +1 yıl
Başları beğendim 😂
- +1 yıl
Ben galina Keanu Reeves falan vardı, oralarda bir yerdeydim galiba.
- +1 yıl
Şehirde dolaşmayı bekliyorum
- +1 yıl
Ana görevleri yapmıyor musun?
- +1 yıl
İlk başı biraz tuhaf geldi eve geldim 😂
- +1 yıl
😃😃
- +1 yıl
😂😂😂
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaklaşık olarak 10 yıl olacak kimse yok. İnsanlar o kadar saçmaki güven sadakat yok. Bu şartlarda da hayatımda da kimse olamaz. Yanlızlık güzel, saçma bir insan olacağina böyle olurum daha iyi.
41 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız
+1 yılGerçek anlamda hiç kimse yok hayatımda ne takılmalık ne duygusallık zaten duygularım tamamen bitti artık öyle hisler kimseye duyamam diye düşünüyorum yani hevesim kalmadı açıkçası
39 Yorumla- +1 yıl
Bende öyleyim 😂
- +1 yıl
Ne güzel demek ki bu konuda yalnız değilim ama bundan sonra yalnızlığı tercih ediyorum bu da benim hayat tercihim hiç kimseyi almam hayatıma sevgili anlamında
- +1 yıl
Güven sorunu var bendede sonu belli bir hikaye gibi geliyor ve uzaklaşıyorum
- +1 yıl
Bundan sonra hiç yakınlık kurmuyorum ben kimseyle yani hayatıma almıyorum hatta yanından bile geçmiyorum mümkünse flört olayları falan da bitmiştir benim hayatımdaki tek değerli varlık bundan sonra çocuğumdur bütün sevgimi ilgimi her şeyimi ona yönelttim maddi manevi bütün gücümü çocuğum için harcayacağım bundan sonra sevgiliymiş kocaymış hiçbir şey umrumda değil uzak olsun benden dediğim gibi sadece çocuğum için nefes alıyorum bundan sonra kimse için enerjimi harcayamam yeteri kadar boyumun ölçüsünü aldım zaten bu konularla ilgili benden uzak olsunlar başka da bir şey istemem zaten yaklaşamazlar bundan sonra bana kimseye o cesareti vermem
- +1 yıl
Çocuğunuza odaklanmanız çok güzel ve duygusal bi şey.. annelik böyle demekki.. tahmin ediyorum yaşınız genç önünüzde uzun zaman var.. velhasıl benimde öyle ama huzuru yalnızlıkta buldum bende 🙂
- +1 yıl
33 yaşındayım bence hayatımın baharındayım ama o kadar çok darbe yedim ki sadece çocuğumu büyütmeye odaklanmak istiyorum bu kadar basit bundan sonra hayatımdaki tek heyecan evladım başka da yok
- +1 yıl
30 da insan bir yavaşlamaya giriyor bi uzaklaşıyor. Evladınız sevmeniz çok güzel benim yok ama böylede iyiyim 😊
- +1 yıl
Muhabbet için teşekkürler ama burada kesmek istiyorum size iyi akşamlar
- +1 yıl
İyi akşamlar herkese cevap yazmaya çalıştım teşekkürler yorum için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u +1 yıl23 yıldır.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten aşk anlamında 2022’ den beri kimse yok , daha sonrası hep takılmalik, boşluk vs
51 Yorumla- +1 yıl
Benim gibi 😂
+1 yıl1 aydan fazla oldu b*ktan bir sebepten ötürü terk edildim. Sonra tam birine gönül verdim o da bambaşka b*ktan şeyler anlatıp durdu sonuç galiba hep böyle kalcam
31 Yorumla- +1 yıl
Takma boş ver
+1 yılVallahi nereden baksan 2014 yılından beri herhalde onu da saymıyorum açıkçası ben genelde uzak mesafe ilişkileri işte internet üzerinden okuldan tanıdığım kızlar falan öyle gerçek hayatta buluşmaya da sevgili durumlarım çok olmadı Ben engelli olduğum için biraz sosyal hayatım yok ondan kaynaklı
10 Yorumla
+1 yılBu soru hayatında birileri olup kendini kalabalıkların içinde yalnız hissedenler için de geçerliyse şayet kimse yok hayatımda.
23 Yorumla- +1 yıl
O da olsun seni mi kırıcaz
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim captayn 🙂
O da bişi mi abi doğduğum günden bu yana yalnızım
32 Yorumla- +1 yıl
Ben amca mı oldum sence 😂
+1 yıl1 seneden fazladır yok olmasını çok isterdim
22 Yorumla- +1 yıl
Umarım
- +1 yıl
Olur
Tam 7 yıl olmuş. Unutmak kolay değil severek ayrıldığımiz için bir daha kimseyi o da bende sevmedim
14 Yorumla- +1 yıl
İnşallah istediğine kavuşursun
Benim 1 seneden fazla. Yani hep evlilik odaklı düşündüğüm için dahada fazla sayılır. Zira ilişkileri öyle gönül eğlendirmek için sürdürmem. Artık bu yaştan sonra da zor sanırım.
10 Yorumla
+1 yılKimsenin egosuyla, artistliği ile uğraşamam. Sevince veya konuşunca bile kendilerini bir şey sanıyorlar. Sonra soğuyorum birden
32 Yorumla- +1 yıl
Evet
18 yaşına yeni girdim... bu yaşıma kadar olmadı Insallah da hep böyle yalnız kalırım kimse olmaz hayatında
11 Yorumla
+1 yıl6 yıl oldu sevgilim olmayali ama memnunum. Şimdi kızın biri ile flört etsem hemen izdivaç düşünüyor 1 ay içinde. Bekle hemen olur mu is?
10 Yorumla
+1 yıl1 seneye yaklasti. Bazen gecmisi dusununce bosa gecen zaman kaybindansa boyle yalniz kalmanin iyi geldigini gormek mutlu ediyor.
10 Yorumla
+1 yılKaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba. 😊
10 Yorumla
+1 yıl3buçuk yıl oldu heralde. İstiyozdaaa.. çıtaları çok yüksek tr kızının 😏yalnızlık devam gibi gözüküyo.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru
Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Bayadır yok kimse alıştım artık olsa da olur olmasa da olur
10 Yorumla9-10 ay gibi bir şey oldu şimdi yazınca çok uzun geldi bana 🤔🤔🤔
10 YorumlaArada gelen mental sağlığı bozukları saymazsak 1 yıl oldu heralde🤣
10 Yorumla
+1 yılKeşke hayatımda hiç bir kadın olmasaydı özellikle eşim hayatta boş insanlar daha kooooş😂😂
10 Yorumla2019 dan beri adam akıllı kimse yok arada bir ilkokul arkadaşlarımla görüşmeye başladım
10 Yorumla2018-2021 yıllarında var sanıyordum, o da yokmuş aslında, calculator error...
10 YorumlaHayatım da çok kişi var ardın sıra bakınca kimse yok
10 Yorumla
+1 yıl5,6 yildir yok Kariyer yapiyor sanırım beni bulmadı henüz ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaklaşık bir ay önce ayrılmak istediği için güle güle dedim. Tek bildiğim... çok pişman olacak. Lakin onu uyarmış, gitmemesi için söylemiştim. Çok karşındı artık pişmanlıklar içinde yaşayabilir.(Geleceği öngören profesyonel adam ꜱᴏʀᴜɴʏoᴋꪜ)
10 Yorumla
+1 yılUzun süredir. Çünkü saçma ilişkilerden çok yoruldum ve yalnızlık daha tatlı geliyor. Kafam rahat. İstediğim gibi birini bulursam neden olmasın ama öyle biri neredeyse imkansız
00 Yorumla20 yıldır bekarım bekar kalmayı düsünüyorum 😂 hayat kısa keyfini cıkarın arkadaşlar hele ki bu zamanda hayatınıza birilerini alarak hayatınızı tehlikeye atmayın kendi kendinize mutlu olmayi öğrendikten sonra kimseye ihtiyacınız kalmaz
10 Yorumla
+1 yıl2 yıl 3 ay olcak. Birini hayatıma almaya da niyetim yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende 😂
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılRuhen ve beynen hayatımda iki üç senedir kimse yoktu ama resmi ve net olarak Temmuz ayından beri kimse yok...
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 senedir bir kere hayatıma kadın girdi onla da cok ileri görmedim. Yapamadigimdan değil tercih meselesi. Bazı şeylere küstüm
10 YorumlaYalnızlık şu an keşke yanımda olsa ona sarılsam yalnizli ozledim 🤗
10 Yorumla
+1 yılUzun zaman oldu çok sevdiğim biri vardı 5 yıl konuştum istedim babası vermedi ellerin oldu geçenlerde gördüm belliki oda unutamamış beni yolda giderken arkasına bakarak gitti ve elektrik direğine carptı içim cız etti
09 Yorumla- +1 yıl
😅 ay kusura bakma çarpması komik geldi
- +1 yıl
Sonuna gelene kadar üzülmüştüm de sonunda güldüm
- +1 yıl
@Mikayuiciro aynen o sona bende üzüldüm ama yaklaşıp iyimisin bir şey oldumu diye soramadım bile
- +1 yıl
Ellerin olmuş zaten seni çok sevseydi kabul etmezdi sadece unutamamış
- +1 yıl
Bence hayatının onsuz da güzel olacağını farketmen gerek sadece
- +1 yıl
@Mikayuiciro malasef hayatımın geri kalanı güzel olmadı hep aklımda hiç unutamadım ilk sevdiğim göz ağrımdı bir kez ellerini bile tutamadım uzaktan uzağa bakıştık tel de konuştuk hep korkusundan kaçmadı çok temiz sevgim ve aşkım vardı ona
- +1 yıl
Ya daha iyisini bulursun en başta hata yapmışsın çok bağlanarak neyse sana tecrübe olmuş oldu bir daha kimseye bağlanma bu kadar
- +1 yıl
@Mikayuiciro teşekkür ederim tavsiyen için
- +1 yıl
Bişiy diğil cınım. 😊😊😊
+1 yılArayın o zaman bulursunuz yalnızım demekle olmaz sosyalleşin arkadaşlarınızla görüşün bir yerlere gidin ne bilim birşeyler yapın.
00 Yorumla
+1 yılHayatımda var ama yok gibi de daha çok yok, sevgi delisi bir insanım sanırım, kopmak zor geliyor
33 Yorumla- +1 yıl
Takılmayı, ortam, gezme bar club eğlenme sonra dağılma gibi ilişki seviyon sanırım
- +1 yıl
@1adetKerem yoo hayır o senin işin ama belli ki
- +1 yıl
Severim
+1 yılOldum olası yok iste
37 Yorumla- +1 yıl
Fenerlilerin kaderi mi bizim yani 😂
- +1 yıl
Suçu fenerbahçeme atamam 💛💙, benden kaynaklı (tipimden)
- +1 yıl
Öyle deme ya tiple insan mı olunuyor kanaryam
- +1 yıl
İnsanlar tipe onem veriyor, yani bazilarina gore insam olabilmem icin tipimin de olmasi gerek maalesef
- +1 yıl
Nedir ki sorun belkide değerini bilmediler
- +1 yıl
Ne degerim var ki degerimi bilecekler.. sorun tipim kotu, guzel degilim ve bu yuzden kimse yok hepsi bu
- +1 yıl
Öyle deme çirkin diyen kendi kötüdür her zaman insanın içine bakarım
+1 yılHayatımda hiç kimse olmadı. Sevgili ve flört anlamında.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatımda bugüne kadar tek bir hatun oldu ilişkimiz 5 yıl sürdü sonra o öldü bende 5 yıldır yalnızım
10 Yorumla1 ay a yakın oldu ihanete uğradım kime nasıl güvenecem bilmiyorum
01 Yorumla
+1 yıl2014'deki kız arkadaşımdan beri kimseyle olmadım.
00 YorumlaTek olmak iyi ya uğraşamam ben iki ay olacak
13 Yorumla- +1 yıl
Uzun süre 😂😂😂
- +1 yıl
Yaşasın yalnızlık
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİki yıl olacak herhalde bilmiyorum ki
11 Yorumla- +1 yıl
Benim de yakın
- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılYedi seneyi devirdik çok şükür :D
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yıl6 ay falan oluyor sanırım.
11 Yorumla- +1 yıl
Yinede iyi 😂
Saymıyorum bereketi kaçmasın
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 doğru
+1 yıl4 ay oldu sanırım, şu an tam sevgiliyle kuzinenin yanında kestane yapıp uyuma havası.. bilin bakalım ne eksik.
00 Yorumla
+1 yıl3 yıl o gittikden sonra kimsenin beni sevebileceğine olan inancımıda aldı.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,5b cevap paylaştı. 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hayatımda kimse olmadı hep yalnızım
00 Yorumla7 sene 2 ay insan yediği kazıktan sonra başkasına güvenemiyor
10 Yorumla
+1 yılHiç olmadıki beni seveni ben benim sevdiğimde beni sevemedi
10 YorumlaHiç olmaması çok güzel egolu bir bayanın kölesi olamam daha doğrusu kadının kölesi olamam.
10 Yorumla1 il oldu. Öncələr biraz canım sıxılırdı, amma zamanla yalnızlığı sevməyə başladım
10 YorumlaKimse yok diyemem ama en yakin arkadasimdan kazik yrmistim o sayilir mi bilemem o gideli 2 yil oldu
10 Yorumla
+1 yılHerkes yazmış bir ay iki ay biz nasıl 3 yıldır yalnızız abi
10 YorumlaDüzgünü bizi bulmaz delisi... ayrılmaz reis yani olsa bile hayatîmız hep yalnız kalmıştır 🤣🤣
10 Yorumla2 yılı geçti zaten o da 3 ay falan sürmüştü dksksnd
10 YorumlaBende yalnizim (( ne yapiyorsunuz? Bunu hiss etmemek ichin
25 Yorumla- +1 yıl
Oyun oynuyorum 🙂
- +1 yıl
Gel oyun oynayalım 😂
- +1 yıl
Ne seviyosun 😂
2019 dan beriiii iyi mi kötü mü karar veremiyorum 😅
20 YorumlaBenim hiç olmadı bilmiyorum bakıyorum tipi olmayanın yanında var benim kimse yok ne kadar çabaladım olamadı
00 Yorumla22 yıllık hayatımda hiç kimse olmadı :D
310 Yorumla- +1 yıl
Belki olur
- +1 yıl
Kısmet herkesin 🙂
+1 yılHiç olmadi ama ben istemedim
10 Yorumla1-2 senedir yok adam akıllı biri hayatımda
10 Yorumla- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri