Aram cok kotuydu kaynanamla, kocam sürekli diyordu bana iste bilenmistim. Kocama dedim anlatma bilmek istemiyorum diye yine devam etti. Bence kaynanama soyledim, Benim haberim oluyor haberin olsun dedim. Sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılErkek olamamış erkeğimsi. Ulan evlenmişsin ve o kadınla aynı yatağa giren sensin. Zırt pırt anana karını eleştirtmek ne demek? Ben sevdim evlendim anne de geç. Bitti gitti. Kadın da kaynanasına saygısızlık etmesin. Ya arkadaş herkes herkesi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Sizin eviniz ve eve giren paranız ayrıysa kocanın annesinin senin hakkında konuşmaya hakkı yok. Arada sırada bir araya gelirsiniz hoş geldin beş gittin havalar da iyice soğudu etti. Hadi yemek yiyelim. Yemek yensin sonra çaylarını yap ver ellerine koy bir tabak meyve çerez yesinler sonra yataklarını hazırla yatsın uyusun sonra defolsun gitsin evine. Daha ne bekliyorsun yani?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKocan demekki seni tutuyor ki sana anlatıyor. Kayın validene o sözü söyledikten sonra kayınvalidende sana oğlumda senin söylediklerini bana anlatıyor derdi. Başkası olsa annesinin söylediklerini anlatmaz sorun olmasın karım soğumasın ailemden falan diye düşünür. Bide genelde erkekler annelerine düşkün oldukları için daha olası bir durum. Bence şanslısın eşin seni destekleyip senin tarafını tutuyor. Başkası bunu yapmaz
04 Yorumla- +1 yıl
@Gizemmİrfan ben de öyle yapardım
Soran+1 yılEvet biliyorum. Kocam arada kaldi abla. Bende o yuzden dedim kaynanama Benim herseyden haberim var haberin olsun dedim. Bilerek soyledim. Kocami arada birakmasin diye.
- +1 yıl
Bundan sonra arkandan konuşmaya cesaret edeceğini sanmıyorum. Konuşur ama anca akrabasına komşularına söyler anca. Eşin de yanındaysa gerisi önemli değil. Siz mutlu olun.
- +1 yıl
@meraklıbilginpanda her erkek değil tabiki de ama çoğunluğu eşini savunmuyor.
+1 yılKadının anlatmak istediği şu , kayınvalidesi oğlunu fitlediği için eşi etkileniyor ve bu durumda ilişkilerine yansıdığından kaynaklı kadın doğal olarak kayınvalidesine haberim var yaptıklarınızdan konuştuklarınızdan anlamında demiş yani farkındayım durumun anlamında belirtmek istemiş yanlış anlamadıysam böyle
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Kocam arada kaldigini soylemisti o yuzden soyledim kadina. Yani haberim var haberin olsun dedim.
- +1 yıl
İyi demişsin farkında olmalı senin bildiğinden karışmasın ilişkinize oğlunu mu kıskanıyor ne yapıyor 😂
Soran+1 yılEvet tam olarakta haberimin oldugunu bilsin istedim. Yani aramizda gizli birsey yok haberin olsun diye diyorum dedim. Anlatma dogru degil dememe ragmen anlatiyor dedim. Bende annemle konusurum Iyi veya kotu ama evime tasimam dedim.
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin laf taşımasına çok karşıyım
Anne ilişkisi farklı
Eş ilişkisi farklı, düşman yarata bileceğinin bilincinde değil. Ama evet iyi yapmıssın. En azından Annen bundan sorna laflarını tartarak oğlu ile konuşur04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende oyle demek istedim. Cunki cok bilenmistim annesine gorusmuyorduk.
- +1 yıl
İçin rahat olsun iyi sinide kötü sünüde aktardığını bilsin yeterli
Soran+1 yılKarisiyim Bu normal bir durum. Fakat Kadin anlatmadigini dusunuyordu. O yuzden dedim.
- +1 yıl
Benim Eşim laf taşımaz mesela, keza bende öyle. Karısıyım diye herşeyi bilmek zorunda değilim, belki kin tutarım duyduklarımın karşısında Erkekte bu yüzden Ailede Terazi durumunu oynaması şart.
Anneye lafım yok, istemsiz konuşur evladıdır. Ama Eşine biri dur demesi lazım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
27Cevap
+1 yılDemeseydin iyiydi şimdi anlatmayacak kocan. Ben hayatta bunu demem anlatsın sıkıntı yok bilgi bilgidir😏
13 Yorumla
Soran+1 yılNe bilgisi Ya kocam Eve gelip benimle tartisiyor. O yuzden dedim
- +1 yıl
Annesiyle konuştukları konudan seninle nasıl tartışma yaratıyor yahu. Neyse sen nasıl biliyorsan öyle devam et bacım. Hayırlı geceler olsun.
Soran+1 yılYanlizim diyor kimse gelip gitmiyor diyor annesi kotu konusmuyor kocamda bana kiziyor gitmiyorsun diye. Durum Bu. Arada kaldigini hissediyor kocam Bu yuzden.
+1 yılsenin derilerini de kaynanana söylüyor zaten hshsh sen desen kaç yazar o gevşek ağız kocanin ağzını dik
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onu demeye getirdim iste cenesi dusuk dedim yani arada kaldigini soyluyor kocam ama kendi yuzunden demeye getirdim. Kadin kotu niyetli degil
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. En büyük istihbarat ağını kendi ellerinle kesmişsin.
17 Yorumla
Soran+1 yılYa durum oyle degil kocam Eve gelip benimle tartisiyor. Huzurumuzu bozuyor. Annesinden cok etkileniyor. Bilerek dedim.
Soran+1 yılHaberim var haberin olsun diye
Soran+1 yılAnnesine cok duskun abla O yuzden. Bilerek dedim yani
Soran+1 yılYas 35
Soran+1 yılEvet bilerek isteyerek anlattim annesine. Haberim var evet ama olumsuz sekilde hep haberim oluyor. Bende göz dagi verdim herseyden haberim var dedim yani
+1 yılproblem çözmüşsün kötü bir şey yapmamışsın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi lutven
elinden gelse kaynananı bi kaşık suda boğarsın, eşinede bir müddet uzaklaştırma cezası verirsin.. dimi.
00 YorumlaBir haftaya kalmaz kocanla çok büyük tartışma yaşarsınız yaz bunu koy kenara
04 Yorumla
Soran+1 yılKadin Oyle biri degil.
Soran+1 yılBurdan yazarim 😂
Kocanı hiç mi düşünmedin? Biraz alttan alsanız nolucak acaba? 🤦🏻♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir dusunmedim. Baba evine kadar gittim ben. Beni dusunen olmadi. Kaynanama bilerek dedim. En azindan haberim var herseyden diyerek göz dagi verdim devam ederse size sorarim sebebini demeye getirdim.
+1 yıl🤣 🤣 İşte tam gelin bu anne ile oğlunun arasını açıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılValla kotu niyetle demedim. Kocam cok etkileniyor annesinden huzur birakmiyor kac kere dedim annenle konustuklarini gelip bana anlatma dedim. Artik son care kaynanama dedim herseyden haberim var gelip anlatiyor dedim
- +1 yıl
😀 Ne kadar masumca olmuş
Soran+1 yılNapim Kadin sürekli acindirsin kendini ozaman kocama kocamda gelsin Benim basimin etini yesin.
- +1 yıl
Böyle de kötü olmuş eşinde tuhaf adam
Soran+1 yılEvet abi gina geldi. 100 kere konustum kocam anlamadi. Artik anasina dedim. Haberim var herseyden dedim
- +1 yıl
ne diyor ki
Soran+1 yılYa aslinda birsey demiyor yanlizim kimse gelmiyor diyor Kadin sadece. Kocamda bana kiziyor ilgilen diye. Aramiz Bu yuzden hep bozuldu. Kocamda yani sorun. Bende kaynanama dedim iste haberim var herseyden anlatma dememe ragmen anlatiyor, ben bilmek istemiyorum annenle Senin Aranda kalsin dedim. Yani o Senin sorunun oglun Eve tasiyor demeye getirdim.
- +1 yıl
evler yakın mı
Soran+1 yılFazla degil. Ama uzaga gitmeyi dusunuyoruz.
senle konuştuğunu ona anlatalı çok oluyorsa senin ne dediğin sorun olmayacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFitnecilik yapıyorsa on numara yapmışsın. Allah da yardımcın olsun eğer öyleyse,
01 Yorumla
Soran+1 yılFitnecilik degil ama kendi isteklerini daha cok ön planda tutarak oglunu yanina almak istiyor diyelim. Bende haberim var diyerek göz dagi verdim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSinamadaki yani vay ksarr rahat bırakıyorum isteğinle beraber olabilirsin malll görďüğüm en kasar artık yemezler görüşün sizler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aferin kız iyi yaptın bravo sana
07 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisiniz? Cok kararsizim
Soran+1 yılEvet. Aslinda kocam arada kaldigini soyluyordu bende artik buna dur demek adina dedim kaynanama. Haberin olsun Haber oluyor anlatiyor bana anlatma dememe ragmen dedim. Bende annemle konusurum Iyi veya kotu ama gelip kocama demem dedim. Kotulemisim gibi duruyor ama kocam artik arada kalsin istemiyorum kadinin haberi olsun diye dedim.
Soran+1 yılEvet ama sanki kotulemisim gibi duruyor Fakat oyle degil. Kadin ne anladi Bilmiyorum
Soran+1 yılKotulemisim gibi durmuyor demi abi.
Sen burada kocana ihanet ediyorsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılYok abi arada kaldi kocam. Kurtarmaya calisiyom. Kaynanama göz dagi verdim haberim var dedim
Kaynanaya iyilik sjsjjs
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılBence pek de doğru değil
01 Yorumla
Soran+1 yılSebeb?
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Ayrıl abla
Ayrıl arkandayim00 Yorumla
+1 yılNeyi paylaşamıyor sunuz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılAdam daha anlatmaz 😅
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. İntikam asaletimdendir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. ortalık fena halde karışacak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi yaptın bişe olmaz
011 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin abla
Cevap sahibi+1 yılYani bilmese daha kötü en azından bilirse kocanı da darlamaz belki
Soran+1 yılEvet o yuzden dedim bende. Kocam arada kaldigini soyledi. Bende kaynanama dedim haberim oluyor herseyden haberin olsun dedim. Kocama ihanet etmisim gibi duruyor ama kurtarmak niyetim.
Cevap sahibi+1 yılKocana söylerse belki aranız bozulabilir ama bence de iyisini yaptın
Soran+1 yılEvet dedim kaynanama soyleme ogluna dedim. Uyardim.
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Soran+1 yılSence ise yarar mi abla
Cevap sahibi+1 yılBence yarar yani
Soran+1 yılBende oyle dusundum iste InsAllah. Sence annesi ne dusundu ben boyle deyince?
Cevap sahibi+1 yılYani kizmistir icten içe tabi
Soran+1 yılEvet yüzü biraz düstü. Hos birsey degil tabi ama ben karisiyim Bunu idrak etmesi icin dedim.
Gizli Üye(18-24)+1 yılbunu yapmicaktin işte
00 Yorumla
+1 yılİyi yaptın
01 Yorumla
Soran+1 yılIyi yaptim demi abi kararsizim
+1 yılPeki sence yermi anadolu kaynanası jsjsjs
01 Yorumla
Soran+1 yılValla kendi bilir gercek Neyse onu dedim.
+1 yılAferin
01 Yorumla
Soran+1 yılIyi yaptim demi
- Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yapmamışsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılDemi. Kocam cok etkilendigi icin. Binevi kotulemisim gibi gorunuyor kocami ama Bu durumdan kurtarmaya calisiyorum onu. Kaynanama haberim var haberin olsun demeye getirdim
Yapmış olduğunuz şey yalnıs
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Kocam cok etkileniyor. Huzurumuzu bozuyor.
Soran+1 yılHem o ajani yok etmek niyetim hemde kocami arada birakmamak artik.
Soran+1 yılKotulemis gibi gorunuyor kocami ama onu kurtarmak niyetim Ve mutlu olmak artik. Bencede Iyi yaptim demi
Soran+1 yılUmarim ise yarar sizde ne oldu
Hayır kötü olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılCook iyi yapmissin
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisiniz? Durust olun
+1 yılfitneyi atmışsın
032 Yorumla
Soran+1 yılKaynanam kotu niyetli degil. Kocam ana kuzusu.
- +1 yıl
, işin kötü desene
Soran+1 yılEvet o yuzden soyledim. Yani sana duskun biliyoruz ama benimde haberim var herseyden diyerek göz dagi verdim. Cunki biliyorum hakkimda bizi istemiyor dedigini. Kotu niyetli degil Kadin O yuzden dedim. Onun derdi baska..
- +1 yıl
ne değişecek sence
Soran+1 yılCok. Kadin benden cekiniyor. Cazgir biriyimdm biliyor. Haberim var dedim. Bilmiyordu.
Soran+1 yılYani binevi hakkimda kotu konusmayin haberim oluyor haberin olsun dedim.
- +1 yıl
ben bile korktum senden :)
Soran+1 yılEvet Bu duruma dur demem lazimdi. Acik acik dedim haberim var Hatta ogluna soyledim bana anlatma diye ama anlatiyor haberin olsun dedim.
- +1 yıl
hakkında çok konuşuyorlar mı
Soran+1 yılKadinin derdi ilgisizlik. Kocamda benden bekliyor sürekli git ilgilen diye cok huzurum bozuldu Bunun icin. Kocam etkileniyor yani. Bende bilerek dedim anlattigin herseyi gelip bana diyor dedim ki Ona göre konussun ogluyla haberi var artik fazla ileri gidemez.
- +1 yıl
kayınbaban ölöüş mü
Soran+1 yılYok yasiyor ama kadini ilgisiz birakiyor. O yuzden Bu durum boyle iste. Ama artik kestim attim. Anlatacsgin herseyden haberim var olacak dedim. Artik kendi bilir. Benden biraz cekiniyor cazgir biriyim.
- +1 yıl
kaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl2 yil
- +1 yıl
anne oldunmu
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
tebrik ederim. Allah bağışlasın. salla gitsin o zaman kimse vazgeçemez senden
Soran+1 yılNe icin tebrik ettiniz tam olarak. Sagolun cumlemizin.
- +1 yıl
anne olman çok güzel. kız mı erkek mi
Soran+1 yılHa saolun😅 kiz abi. Sizce dogru yaptim mi? Kocam cok anaci bende annesinin gozunu korkutmak icin oyle dedim ama dogru yani dedigimde
- +1 yıl
bence güzel yaptın. bekle gör bkalaım neler olacak
Soran+1 yılUmarim. O suphe Yeter Bence. Cunki yüzü düstü kadinin hosuna gitmedi tabi kimsenin hosuna gitmez bu durum. Bide ustune cenesi dusuk dedim.
- +1 yıl
kadın pasif biri mi kişilik olarak
Soran+1 yılPasif degilde kotu niyetli biri degil
Soran+1 yılKocam cok anaci
- +1 yıl
sen çalışıyor mususn
Soran+1 yılCalisiyorum
- +1 yıl
senden çekinmesi normal
Soran+1 yılEvet. Napim abi InsAllah haldan anlarda cekilir aradan.
- +1 yıl
ne zaman konuştunuz
Soran+1 yıl30 dak önce
- +1 yıl
bir kaç gün beklemen lazım faydalı olup olmadığını anlamak için
+1 yılSlak sin valla
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Kaynanam kotu niyetli degil. Kocam ana kuzusu.
+1 yılHelal ajsjsj
10 YorumlaKız naptin ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAbla kocam cok etkileniyor huzurumuzu bozacak kadar. Bende kadina soyledim haberim var olacak herseyden haberin olsun dedim. Bunu bilerek devam etmez. Kim devam eder ki? Kotu niyetli degil derdi ilgisizlikd
+1 yılBu iyi olmuş vallaha 😄
00 YorumlaAynen
00 YorumlaSıkıntı bir durum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıldemese iyidi
00 Yorumla
+1 yılİkisinin arasında kalıp yok olacaksın muhtemelen
00 YorumlaAferin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılstratejik hata
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Kaynanam kotu niyetli degil
Cevap sahibi+1 yılee sen bindigin dali kesmissin. kocani ele verdin
Soran+1 yılHayir bilerek yaptin. Kocam cok etkileniyor kaynanamdan benimle tartisiyor O yuzden dedim. Aramiz bozuldugu icin göz dagi verdim haberim oluyor hatta anlatma anliyor yine dedim.
Soran+1 yılYani Benim icin olumlu hicbirsey yok huzurum bozuluyor. Kocam ana kuzusu. Bende haberim var herseyden haberin olsun dedim.
Cevap sahibi+1 yılkocan henuz denge kuramiyor o zaman
Soran+1 yılEvet. Bende buna dur demek icin soyledim kaynanama. Herseyden haberim var bana anlatiyor anlatma dememe ragmen diyerek hakkimda konusursan anlarim demeye getirdim. Olumlu olsa zaten kocamin bana anlattiklari kendi cok etkilendigi icin dedim.
Cevap sahibi+1 yılsorun esinin bunu algilayamamasi
Soran+1 yılEvet. Bende o yuzden kadina dedim artik dert yanma kocama bana gelip anlatiyor aramiz bozuluyor demeye getirdim. Haberim var herseyden dedim. Kocam etkilenmese zaten Benim canima Minnet
Cevap sahibi+1 yılkadinligini kullan sen yonlendir kocani
Soran+1 yılYapiyorum kocam ana kuzusu abi. Ozet Bu. O yuzden dedim kaynanama dur demek icin.
Soran+1 yılBenden cekiniyor cazgir biriyimdir. Kadin kotu niyetli degil.
Cevap sahibi+1 yılok
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yaptin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç neydi burada
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış
00 Yorumla Ne gerek vardı
01 Yorumla
Soran+1 yılKocam cok etkileniyor O yuzden.
Hatun hoşsun aferin
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden oyle dediniz?
Soran+1 yılBurdan soyle
+1 yılKötü yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılSlk sin sen
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kaynanama oğlun seninle konuştuklarını gelip bana anlatıyor, haberin olsun dedim. Sizce iyi yaptım mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler