obur turlu bekle bekle evlenmek imkansiz
Evlenip koca parasi yiyenler koca parasiyla gezip tozanlar nasil koca bulmuslar?
obur turlu bekle bekle evlenmek imkansiz
Evlenmek istemişler ve evlenmek istediklerini de sadece bir düşünceden ibaret olarak bırakmayıp eyleme geçirmişler çevrelerine sorup soruşturmuşlar tanıdıklarına eşlerine dostlarına ailelerine bu konudaki niyetlerini ve düşüncelerini belirtmişler sen bu konuda ne kadar eylemsellik hareketlerini sergiliyorsun önemli olan bu mükemmelliyetçilik takıntısına sahip olduğunu düşünüyorum ondan dolayı bazı şeylerin doğallık ve gelişip seni bulmasını bekliyorsun ama böyle bir beklentin varsa çok beklersin çünkü bir şey istiyorsan istediğinden eminsen istediğini gider alırsın ya da istediğin için çaba gösterirsin ama sen de hiçbir şey göremiyorum ne yazık ki sadece İsyan
Çalışmak istemiyorsa elbette koca parası yiyecek.
Eşimle evlendiğimde asgari ücretliydim. Ekonomik durumumu sorun etmeden evlendi benimle. Bir süre ikimizde çalıştık. Sonra o bıraktı. Bana da yeni iş fırsatları doğdu. Şimdi çok rahatız. Parayı yemesi gereken birisi varsa benim için odur artık. Bu sadece bir örnek.
Risk alıp hiç parası olmayan ama çalışkan birini eş olarak aldı. Şimdilerde kim alıyor o riski?
Zengin olsun, yakışıklı olsun, baby face olsun ama p*ç olabilir aklıyla eş arıyor herkes.
Bulabilene aşk olsun.
Namuslu ve kadınlığını kullanmadığından bulamıyor olabilirsin. Başka mantıklı bir nedeni olamaz.
Bi sen bulmadın
Cevap
17Cevap
Arayarak bulmuşlardır. ya da güzel oldukları için.
süsleneceksin ilgi çekmeyi bileceksin konuşman aşırı zekiyim varyantlı olmayacak sana fazla muhtacım mesajı da vermeyeceksin arada denge tutturan buluyor zaten ama sonra ayrılık olur parası olan adam eninde sonunda sıkılır ve ayrılacak bir neden bulur ya da aldatarak yaşar
La amma abarttın ha sende canım benim sabır et bak diyorum ne kadar isyan ettin sende ya sabır et biraz sabır bekle hele bı kaderini bekle kendine gel bak hayatının kararır lütfen diyorum ya
Değişmeyen 2 genelleme kızların zengin koca arwyisi erkeklerin taş gibi hatunla sevisme istegi bende dahil
bacım yapan bulur onu bekleyen bulamiyo
rspuluk yapan bulur
Ben hic sevismedim opusmedim bile ama çılgın gibi sevişmek istiuorum hem de defalarca karşımdakini de isteklendirip doyurmak istiyorum
Koca parası yemenin namusla gram alakasi yok ben kendim kuaförüm evlenirsem eşimin durumu çok iyiyse çalışmam bende
aynen millet şimdi k. a. ş. a. r seviyor haklısın oynak olacaksın öyleleri yaranıyor
Oraya "evlenmek isteyip ona göre hareket etmişler"şıkkınıda koy rica ediyorum
Gel ya birbirimizin parasını yiyelim boş ver
Valla canım hiç te koca parasını yemiyoruz ancak ay başını getirmeye çalışıyoruz
Sen evlenemezsin çünkü amacın evlenmek değil insanları kandırma
Sende kullan tutan mı var kilitmi taktılar
evet kilit var o yuzden isyan ediyorum
Niye her şeyi olumsuz dusunuyoreun?
Cunku millet yasarken ben sadece dua edip onlari izliyorum
izlemeye gelmisim
Ne evlilik merakıymış arkadaş bitmiyor 😁😁
evlenirsin ne acele
kısmet bu işler bebeğim dhdhd
Kısmet ne zamansa o zaman olur bence.
Gel evlenek Alacam seni 😄
buna şans denmez. beslemeliği kabul etmek denir