imam nikahı sırasında hoca mehir ne istiyosun dedi bende oturacağımız evin benim üzerime olmasını istedim kocam bunu kabul etmedi şartımı kabul etmiyosan gidiyorum dedim gitmemi engellemedi bile şu an annemgilin ordayım bana kızıyolar niye böyle bişey istedin diye ne yapacağım kocamın üstünde 2 tane ev ailesinin de 4 tane evleri var durumlari iyi
Güncellemeler
+1 yıl
nişanı attım...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Mehir nikah aninda degil nikahtan once es adayinizla konusmaniz gereken onemli bir konudur. Uzlasmadiginiz bir konuyu aniden soylemeniz sebebiyle de reddetmis olabilir. Cunku veremeyecekse soz veremez. Dogru olani yapmis.
Iyide zaten okadar yuksek birsey mehir olmazdi mehir esinin gonlunden isteyerek verdigi gecerlidir sen mehir istememissin adamin malina goz dikmissin
durumları iyi vermek zorunda istediğim mehiri beni aramadı bile büyük ihtimalle nişanı atacağım uğraşamam çünkü böyle biriyle
Anlaşılan kocan olamamış nikah tamamlanmamış. Mehir istemenin zaten miktarı var ( en az şu kadar olacak diye) ve siz bu miktarı çok mu aştınız?
bilerek öyle söyledim olur ki boşandık diyelim çocuğum da olursa ortada kalmamak için
Birbirinize güvenmiyorsunuz o zaman
ne alaka
Şu alaka. Birbirinize güvenseniz 1 evin lafı olmaz der zaten boşanmayacağız ne olacak derdi. Sen de ama ev diyerek uçmuşsun
Mehir denilen şey evlenmeden önce istenen bir şey. Evlendikten sonra istenmiyor. Ayrıca aranızda bu kadar güvensizlik varken nasıl karı kocasınız
evlenmedik zaten akıllı
O zaman niye kocamdan istedim diyorsun akıllı
kocam olacakya resmi nikah olunca aptal mısın sen?
Aptal olan sensin. Düzgün konuş. Kocan olacak kişi sen de diyorsun git konuşmayı öğren öyle gel. Kocan olmamış daha
bu baskasının malına konmak oluyor.Saçma olsada makul miktarda altın iste. Evi istemek nedir? Çalış kazan.
boşanırsam ve çocuğum olursa kendimi garanti altına almak için istedim
Yani onun da çocuğu sonuçta. Cocuk zaten güvence altında.
Kendini güvence altna almakta senin sorumluluğun. Yani calışarak bu durumun ustesinden gelinilebilir.
Üzgünüm, karşı taraf tarafından aç gözluluk olarak algılanmış.
nişanı atacağım büyük ihtimalle
iki taraf için de iyi olur.
Mehir olarak istediyseniz karşılamak zorunda ve bunu istemeniz kadın olarak en doğal haklarınizdan birisi
durumları kötü değil
O zaman sizinle evlilik düşünüyorsa bunu karşılamalı
o ev onlara koymaz ailesinin bile 4 evi var
Aferin iyi yapmışın bu senin hakkın. Ama öncesinde sormadı mı sana ne istiyorsun diye
sormadı ailesi de yanındaydı bişey demediler onlar da
Sorulması lazım normalde suç onların. Ne olacak şimdi?
nişanı atıcam nolcak
Arayı bulmaya falan gelen giden olmadı mı
Olmadigi iyi olmus adam kurtulmus senin gibi birinden basi yanacakmis yoksa
Kocan en iyisini yapmis
Evlilik ticarethane olmuş 🤣
senin makromusic hesabın var mıydı? Sanki orada da bir Mordecai vardı.
Yok ben değilim
Hadi inş başka kocaya gidersin
Mezhebin ne
Hayırlısı olmuş , adam kurtulmuş
İyi bari adam erken kurtulmuş senden
Hakkındir
Kocan iyi yapmış
O nee