Birisi abimin numarasını kağıda yazıp dışarıda yerlere falan atıyor numarayı görenler de onu arayıp rahatsız ediyor kağıtlardan biri elime geçti ve bunu yapanın kim olduğunu öğrendim şikayet etmeli miyiz nasıl bir ceza alır

Birisi abimin numarasını kağıda yazıp dışarıda yerlere falan atıyor numarayı görenler de onu arayıp rahatsız ediyor kağıtlardan biri elime geçti ve bunu yapanın kim olduğunu öğrendim şikayet etmeli miyiz nasıl bir ceza alır

Benim fikrime göre Şikayet abinin yapması lazım şikayetten sonra savcılık telefon kayıtlarını talep eder bunu yapanın yaptığını da ispatlaya bilmen lazım kendi yazısı ise kriminalden de bu çözülebilir dava uzun sürer ama çok iyi bir tazminat davası açabilirsiniz
Kişisel verileri hukuka aykırı olarak başkasına verme ve yayma Türk Ceza Kanunu’nun 136. maddesinde düzenlenmiştir. Türk Ceza Kanunu’nun 136. Maddesine göre, “Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.”
Cevap
9Cevap
Kanıt var mı? Somut bir kanıt olmadan bir şey çıkmaz
Maddi manevi tazminat davası açın da yaptığının bedelini ödesin
Belki de abin yapıyodur sjsjs
puahhhhaha ateşli geceler içinn nedir :D
😂
Tutupta Habise atmazlar.
Almaz
Niye
Kanitmi Bu
sikayet ettiginde ogrenirsin polis soyler