günlük hayatta utangacım birileriyle tanısma motivasyonum yok, internette tanışıp yakın arkadaş olmak mantıklı mı sizce
internette tanısıp yakın arkadasım olan 2 kisi var bi tane de kız var baya sohbet ettk bulussak yakın arkadas olmak mantıklı mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer günlük hayatta utangacım birileriyle tanısma motivasyonum yok, internette tanışıp yakın arkadaş olmak mantıklı mı sizce
internette tanısıp yakın arkadasım olan 2 kisi var bi tane de kız var baya sohbet ettk bulussak yakın arkadas olmak mantıklı mı
Benim bir arkadaşım var ama tabiki onu da ilk erkek sanmıştım çok küçükken face'de arkadaşla ortak hesap da tanıştık ben güzel sôzler yazardım beğenirdi istek attı herhalde arkadaş olduk sonra biraz konuştuk sonra bayramları kutlardım 3 yıl acı çekince daha hiç konuşmadık nasıl olduysa Instagrama ekliyim dedim kabul etti sonra gôrdüm nişanlandı falan tebrik ettim tanıdı beni olayı anlattı bu kadar ama kız belli yani herşeyi ilk tanıdığım da açıktı kızıldı sonra evlendi kapandı bir çocuğu var
Cevap
7Cevap
Yani mümkün tabi okulda sokakta tanışmaktan bir farkı yok önemli olan iyi tanımak.
Guvenilir biri elbette vardir. Ama uyum guven ve aradigini bulmak denilince maalesef biraz zaman alabilir. Oda sânsina kalmis birsey. Denmedende bilemezsin.. ama tavsiyem yuzde 90 dikkat etmlelisin.
bence olamazsın. onun nasıl biri olduğunu bilmiyorsun gerçekte. belki erkek bile olabilir..
4-5 yıllık sanal arkadaslarım var ve bulustuk gatet normal insanlar
hmm
zor bilmiyorum, sosyal medyada kendilerini çok farklı lanse ediyorlar insanlar
Kürt bi ergen olduğun için sana yaklaşıp insanlık yapmış olabilirler
boşnağım ama kafanı skm knk
Senin kafana sçm
Güvenli değil yani boş ver
Olabilir. Bende buradan buldum
Benimde hiç arkadaşım yok sevgilimde olmadı hiç
Mümkün
Mumkun
Benimde hiç sevgilim olmadı internetten arkadaş bulmaya çalışıyorum