Büyük abimin, küçük abimin eşine aşık olduğunu öğrendim. Ne yapmalıyım?

Büyük yengem küçük abim evlendiği zaman daha en başından sürekli sorun çıkardı. Nedeni nedir bilinmez ikisinin de dediği kibirli davranmış selam vermemiş yok bilmem ne küsmüşler. Küçük abim evlendi evleneli konuşmuyor yengelerim. Herkes aynı ortamda bulunmuyor çünkü birbirlerine de gitmiyorlar. Ama büyük ve küçük abim görüşüyorlar. Neyse. Büyük abimin küçük yengeme aşık olduğunu öğrendim. Gerçekten istemeden oldu. Büyük abime gitmiştim kitaplığında bir kitap arıyordum ajandasını gördüm ama günlük olduğunu anlamadım. Büyük yengem zaten okumayı seven biri değil diye kitaplığına koymuş öylece. Küçük yengemden bahsetmiş “tüm karalamalar seni bana gösterdi. Sen tüm suçlamaların hedefiydin çünkü tertemizsin. Öyle temizsin ki bu yüzden anlayamıyorlar..” vs yazmış. Bakın büyük abim 2 çocuk küçük abim bir çocuk babası. Abim şerefsiz biri değil ama aşık olmuş ki yazılarında da feryat etmiş zaten. “Seni sevmek istemiyorum. Kalbimden sökül artık.” Falan yazmış. Küçük yengem hastalandığında b. Abim k. Abime sormuştu yenge nasıl iyi mi şimdi falan diye önemsememiştim ama şimdi dönüp bakınca büyük abim gerçekten aşık.

Büyük abimin, küçük abimin eşine aşık olduğunu öğrendim. Ne yapmalıyım?