Büyük yengem küçük abim evlendiği zaman daha en başından sürekli sorun çıkardı. Nedeni nedir bilinmez ikisinin de dediği kibirli davranmış selam vermemiş yok bilmem ne küsmüşler. Küçük abim evlendi evleneli konuşmuyor yengelerim. Herkes aynı ortamda bulunmuyor çünkü birbirlerine de gitmiyorlar. Ama büyük ve küçük abim görüşüyorlar. Neyse. Büyük abimin küçük yengeme aşık olduğunu öğrendim. Gerçekten istemeden oldu. Büyük abime gitmiştim kitaplığında bir kitap arıyordum ajandasını gördüm ama günlük olduğunu anlamadım. Büyük yengem zaten okumayı seven biri değil diye kitaplığına koymuş öylece. Küçük yengemden bahsetmiş “tüm karalamalar seni bana gösterdi. Sen tüm suçlamaların hedefiydin çünkü tertemizsin. Öyle temizsin ki bu yüzden anlayamıyorlar..” vs yazmış. Bakın büyük abim 2 çocuk küçük abim bir çocuk babası. Abim şerefsiz biri değil ama aşık olmuş ki yazılarında da feryat etmiş zaten. “Seni sevmek istemiyorum. Kalbimden sökül artık.” Falan yazmış. Küçük yengem hastalandığında b. Abim k. Abime sormuştu yenge nasıl iyi mi şimdi falan diye önemsememiştim ama şimdi dönüp bakınca büyük abim gerçekten aşık.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Maalesef artık dönüş yok. Evlenmeden önce olması gerekenler şeyler bunlar. Evlilik oyuncak değil. Ayrıca çocuk olmasa tamam zorla evlendirilmisler geri ayrılsinlar falan derdim ama bir de ortada çocuklar var. Üzüldüm gerçekten. Umarım ikiside doğru yolu bulur. Haklarında hayırlısı olsun.
Kim zorla evlendirildi
Ufff bundan kimseye bahsetme aile faciası olur oda imkansız oldugunun farkında ve belliki kendiylede çok büyük mücadele içinde zamanla kabul edicek görüşmüyolar zaten unutucak unutmak zorunda savunmuyorum dogruda bulmuyorum ama elinde olmadı heralde
Hayır. İki abim de o kadar ahlaklı ki. Gerçekten istememiş. Büyük yengem diretse bile niye kabul ediyor diyordum mesela küçük yengem bizdeyken asla durmazlar hemen giderler. Asıl gitmek isteyen abimmiş, yoksa ikna eder yengemi abim. Senden kaçmak bile yangımı söndürmüyor, seni görmemek aşkı bitirmiyor. Kalbime attığın çentik canımı çok yakıyor yazmış. Ya gerçekten k abim bilse yıkılır. Belli ki acı çekiyor. Ama öğrendiğim için çok mutsuzum. Keşke görmeseydim. Altüst oldum
Keşke ama yapıcak bişey yok kaçıyor demekki her kaçışta canını yakıyor aşık olucagımız kişiyide seçemiyoruz maalesef
Keşke. Abime çok üzüldüm. Bi haftadır öğrendim içim içini yiyor. Abilerimin arası da çok iyi. İstemeden olmuş.
Belliki gönlü kaymış belliki tertemiz sevmiş ben niye ağladım bu soruda bilmiyorum ama aşk işte süründürüyor geçicek geçmek zorunda
Şoktayım bende. Bildiğin sevdalanmış. Unutmaya çalışmış. Yazarak da sağaltmaya çalışmış belli ki. Çöktüm yere öyle okudum. Küçük yengemi o da suçluyor sanıyordum aksine hep onu savunmuş içinde
😔😔😔😔zor çok zor bi durum inşallah unutur
Yaa acayip duygulandim ve üzüldüm keşke olsalarmis ama cocuguda var cocuklarim gunahi ne kötü olur ozamanda ah be
Olsalarmış derken? Evet hemde ikinci çocuğu bu yüzden istemiş biliyor musun? Yeni bir can eve neşe getirecek ve seni unutturacak bana tekrar bir babamla yazmış:(
Tekrar bir babalık
Yazarken şöyle dusundum onceden seviyolardi ama sonra acilmadilar evlendiler falan fistan cocugu var işte kötü durum diyorum cocugu olmasa gidip olsa yine kötü ama en azindan çocuklar karişmaz işin içine büyüdüklerinde onlarin cani yanar
Hayır küçük yengemi k abim başka şehirden getirdi. Büyük abimin eşi olan yengem en başından beri yaygara kopardı. Yabancı kız kimbilir nasıl it mi kopuk mu nereden bilicez falan istemedi. Küçük abimde sana mı sorucam falan dedi. Bizde genelgede kendi memleketinden evlenilir. Evlendiler sonra hiç yıldızları barışmadı yengelerimin. Küçük yengemi biz k abimden sonra tanıdık. Büyük abim küçük yengemden 12 yaş büyük. Bir de tanışmıyorlar. Yengem başka şehirdendi hiç birimiz taanımıyorduk
Sıra sende olabilir
Aile içi entrikalar.. kan çıkar
Sıra bana geliyo
Dikkt et senide gotrmsnler
Çok zor bir durum..
Evet. Annemle büyük yengem uğraşırken küçük yengemle, küçük yengemin tavırlarına kapılmış
Emin misin