LÜTFEN OKUYUN BİŞİ YZKapalıyım üni de başimi açmak istiyorum? Okuyun içimi döktümmm? ÜNİ , AÇILMAK MUHAFAZAKAR AİLE, AKRABALAR?

Evet 18 yaşındayım bu yıl üni sınavına hazilraniyorum açıkçasi liseye geçince ailemin de isteğiyle kapanmiştim ve birazda çevre baskısıyla zaten çevremdeki kadınlarında nerdeyse hepsi kapalı ve muhafazakarda ve kapanmassam günahmiş Saçim gözükürse çünkü Allah beni yakarmiş vs vs saçmalıklar neyse kapandim tabi ben nerden biliyim ileride böyle olucağini çocukken kapanmişim sonuçta ta 14 yaşında neyse şimdi açilmak istiyorum ve son 1 yıldır hayatı sorgulamaya başladim bu din işleri de dahil ailem muhafazakar ama ben tam tersi özgürlüğüne düşkün bi kizim bunu farkettim artik baskilardan sıkıldım bunaldım küçücük kardeşimi bile yurda yolladılar çocuk imamhatipe gittiği yetmezmiş gibi hangi biriyle uğraşsın ağzimi açsam dayak yicem ama kardeşime üzülüyorum işte neyse kendime geliyim açılmak istiyorum iyi bi puan alip üni kazanmam lazim odtü gibi vs vs diğerleri çöp zaten bunları derece yapıp iyi bi puan alip gitmek istiyorum ama orada direkt açilirsam arkamdan konuscak pis akrabalar aaa hemen değişti felan filan birde ben geri dönünce tatilde bunların karşısına çıkınca yüzlerine nasil bakicam bilmiyorum gerçi açılırsam ailem benimle konusmayadabilir ama bazen çok korkuyorum annemin açılıcağımdan haberi var pek bişi demese de ilk dediğim zaman korkunç şeyler demişti babamın şu an haberi yok sadece bi ara demiştim o da unutuldu gitti neyse içimi dökmek istedim ailemle de zıt düşünen biriyim ama onları seviyorum hadi babam neyse zaten küçükken de beni taciz etmişti onu s*klemiyom pek ama annem her seyim bazen ne kadar kötü şeyler dese de ben napicam bilmiyorum belki üni de açılırım buraya gelince kapatırım basımı ama içim rahat olmicak bu sefer

LÜTFEN OKUYUN BİŞİ YZKapalıyım üni de başimi açmak istiyorum? Okuyun içimi döktümmm? ÜNİ , AÇILMAK MUHAFAZAKAR AİLE, AKRABALAR?