Babam hayatımı mahvediyor, kendi evime çıkmak istiyorum ama hiç deneyimim yok. Ev geçindirmekle ilgili tavsiyeleri olan var mı?

Ben 18 yaşındayım. Yeni reşit oldum ama söyleyebileceğim tek şey hayatımın 18 yılını babam tarafından burnumdan getirildiği. Bi yere gittiğimde beni takip eden telefonlarımı kurcalayan sokak kedilerine tekme atan sıkıntılı bir tipleme. 6 yaşından beri döver beni. Karakollara mı gitmedik eve sosyal hizmetler mi gelmedi dersiniz ben tüm kaçış imkanlarını denedim hiçbiri olmadı zaten kendisi polis diye tüm hepsinden sıyrıldı. Ve ben yaz tatilinde 3 ay çalışıp ev kiralamak istiyorum ancak ekonomi çok kötü bunun farkındayım yine de yapıcak bi şey yok kuru ekmek yiyip geçinirim yine o adamla kalamam artık. Sizden isteğim işe girip yeni ev tutacak birine tavsiyeler vermeniz. Bu uygulamadaki abilerim ve ablalarım olarak beni bilinçlendirirseniz çok memnun olurum :)
Babam hayatımı mahvediyor, kendi evime çıkmak istiyorum ama hiç deneyimim yok. Ev geçindirmekle ilgili tavsiyeleri olan var mı?