Neden insanlar bana inanmiyor?

İnsanın yaptığı tek bir hata ağzından çıkan tek bir cümle bütün hayatını yakarmış ya benim de öyle oldu birine tek birsey söyledim bilmeden zarar geleceğini düşünmeden. Ailem bana inanmadılar kimseler bana inanmadi kimseler bana inanmadi. Ölümümü istiyorlar ölmemi istiyorlar ben ölene kadar içleri rahat etmeyecek masum olduğuma inanmıyorlar inandiramiyorum kimseyi. Allaha yaklaşmakta başka yapacak çarem yok. Ben hicbirseyden anlamam ne imadan ne hal ve hareketten hicbirseyi cakmam. Cok aşırı derecede saf bir insanim. Hic arksm olmadi bu yaşıma kadar beni anlayan kimse olmadı hiçbir başarı kazanamadım mutlu olamadım hiçbir yeri gelemedim mesela 10 yıldır ailem beni evden cikartmadi. Ben yalan söylemiyorum hayatta da söylemedim. Artik suçsuzlugum kanitlansin istiyorum daha 29 yaşındayım ve bunun 10 senesinde evden dışarı en fazla markete gittim. Ben kimsenin günahına girmedim. Rabbim şahit ki girmedim. Ailem suçlu gibi susuyorlar niye beni savunmuyorlqr niye susuyorlar anlamıyorum. Ben kimseye birsey yapmadim bir önceki gönderimde günah mı çıkartıyorsun diyorlar ben vallahi de billahi de kimsenin günahına girmedim. Nolur Rabbım bana yardım et ben suçsuzum ben bilmeden boş konuştum ben o konuştuğum arks sandığım insanın benim agzimdakilerden faydalanacagini nerden bilebilirdim. Ben yeminlen bir artniyet gütmedim söylerken ben onu arksm zannettim.

Neden insanlar bana inanmiyor?