Yurt dışında yaşıyorum kocamı şikayet etim iki hafta önce bana şiddet uygulamisti doktordan darp raporu almistim ozamam. iki gün önce yine şiddet uyguladi bu sefer eve 4 polis getirdim ifademizi aldılar onu eşyalarla evden çıkardılar anahtarları alıp 14 gün
Uzaklaştırma verdiler eve gelemez ve 100 metre bana yaklaşmaz diye. karakoldan çıktık az önce ben eve gittim yarım saat sonra evden çıkıp. az önce otobüse bindim teyzeme gelmeye oda aynı otobüse binmiş karşılaştık. küfür etim ona git karşımdan dedim gitti. inince beni aradı niye söylüyorsun yalan sana zorla sahipmi oldum dedi. bende yine küfür etim oldun kim yalan söylüyor pislik arama beni yusuz dedim kapattım telefonu açtığım için suçlu beni gösterebilirmi telefonsa iletişim yasak mı bilmiyorum onu?
Uzaklaştırma verdiler eve gelemez ve 100 metre bana yaklaşmaz diye. karakoldan çıktık az önce ben eve gittim yarım saat sonra evden çıkıp. az önce otobüse bindim teyzeme gelmeye oda aynı otobüse binmiş karşılaştık. küfür etim ona git karşımdan dedim gitti. inince beni aradı niye söylüyorsun yalan sana zorla sahipmi oldum dedi. bende yine küfür etim oldun kim yalan söylüyor pislik arama beni yusuz dedim kapattım telefonu açtığım için suçlu beni gösterebilirmi telefonsa iletişim yasak mı bilmiyorum onu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
gösteremez
Sana zorla mı sahip oldu yoksa yalan mı söyledin? Eğer yalansa yalanın yüzümden ömür boyu başı dertte olacak
Doğrulari anlattım bana şiddet uygulayıp korkutup emir verip ilişkiye giriyordu ben korkuydan yapıyordum istemiyorum diyordum sus diye vuruyordu bana
@moliiiiiii abartma istersen. Kimsenin ömür boyu başı dertte falan olmuyo. Bi şikayeti çekmesine bakar kurtulması.
Korkudan yapmak mı aaçmalama ya eşim senin neden eşinden korkarsın
Cekmiycem ama burdan ya giderse kaçabilir mi memleketine
@Baharl ya bu adama laf anlatma bence baksana sen dayak atıyo yaziyosun o hala gelmiş eşin senin, neden korkasin falan diyo. Seni anlayabilecek biri değil bence uğraşma hiç. sjsjd
Yok sana sordum soruyu
Sizi anlıyorum ama burada tek taraflı dinliyoruz ve şiddetin her türlüsüne karşıyım ben. Yani şiddet uygulayan cezasını çekmeli. Ama zorla cinselliğe zorlanması yani evliliğiniz bitmiş ki sizim demekki. Öte yandan bir yalan varsa ve zorla ilişkiye girme ve şiddet elbet ömür boyu üstüne yapışacak bir işe girerken bile sicilinde görünecek. Eğer dopru değilse iftiraysa da farketmez adam ömür boyu çeker bunu.
Yapmasaymis cekmeseymis?
Hep iftira oluyo zaten aynen. Bir insan kocasına niye böyle iftira atsın ki? Ne çıkarı olacak yani? Adam zaten dayakcıymış
Ben kocamı çok seviyorum ve aşığım niye ona böyle şey ifitkea atayım ki kim mutlu evliliğini bozar delimi ne buda
Hayır adamı cezalandırmak istesen zaten elinde darp raporu var onu sunar cezalandirirsin iftira atmaya gerek yok ki. Eşinde de sıkıntı var yalnız. Korkutup ilişkiye giriyo sonra da ben zorla mı yaptım diyo. Tecavüz olarak görmüyo demek ki o durumu yazık kafasına.
Aynen bir kadın istemiyorum dediyse dokunması bile zorla sayılıyor cahil
Ne yazık ki bizim bazı cahil türk erkekleri evliysen eşin zorla da yapabilir diyo kadını erkeğin malı gibi görüyolar ama kanunlar öyle bakmiyo. Bunlarin zihniyetine kaldıysak yandık valla. Bunlara bakarsan evlilik dışı ilişki yaşarsan da yanlış bir durum karşısında susup oturmak gerekiyomuş. Her naneyi sindirmek zorundaymışız. Hakkini aramaya kalkınca ayaklanıyorlar ama sen de seks yapmasaydın diyorlar. :D
Çok doğru
@Peak212 😕
Karı koca arasına giremem. altina gider yatarsın şimdi sen belli mi olur. A.. mi olanın Dini olmaz
davalı olduğunla telefonda konuşmak yasak veya suç deĝil.
kaçabilir mi memleketine ozaman nolur?
ne fark ederki, aynı kanunlar kolluklar kararlar her sehir icin gecerli. telefon kullandigi sürece konumu belli
Bu ülkeden kaçarsa diyorum
Yaa yanlis anlama ama evlenmeden önce bu tarz bir insan olduğunu nasıl anlayamıyosunuz
Bu soruyu soranlara tilt oluyorum rol yapıyorlar beynindemi yazuyor
Sen onu sosyal ortamda görsen asla dersin bu adam bunları yapamaz öyle kültürlü efendi bilgili akılı konuşuyor ve davranıyor herkes gidince ikinci yüzü çıkıyor küfür hakaret şiddet yalan yusuz arsız biri oluyor
Yaa bak amacım kızmak vs değil gercekten üzülüyorum senin gibi bu kaderi paylaşan kadınlara sen yine kendini polise şikayet ile vs savunabiliyorsun bunu yapamayan boyun eğen kadınlar da var lakin evlenmeden bu insanın aşık olduğu için böyle davrandığını yarın bir gün 2-3-5 yıl sonra aşk bitince saygı çerçevesinde bir iliskiye devam edemeyeceğini yüzündeki maskeyi çıkaracağını görebilmen gerekiyor
Benim kimi erkek arkadaşlarım yarın bir gün evlenince karısına şiddet hakaret psikolojik baskı uygulayabilecegini düsünüyorum
Ve tahminlerim. dogru çıkan insanlar da oluyor
Herkes senin gibi değil ki anlayamayiz
Yakın çevremdeki insanlara haddim değil ama tavsiye veriyorum şunu böyle yapma yarın bı gün şöyle olma ihtimali var diyorum dinlemiyor ve maalesef haklı çıkıyorum
Sana da naçizane tavsiyem ipleri tamamen koparman ve ayrılıp kendi ayakların üzerinde durman çünkü bu tarz insanların değişmesi çok çok zor bir ihtimal oluyor gerekli psikolojik tedavileri görmedikleri sürece değişmiyorlar değişseler de değiştiklerini sanıyorlar belki düzelmiş gibi oluyor birkaç yıl sonra buna benzer bir patlak daha veriyorlar
😞😞😞
Üzgün müsün
Evet seviyorum cnku
Bir tercih yapman gerekiyor ya onu bu sekilde kabul edicen ya da hayatından tamamen silip yoluna devam. edicen
telefondan rahatsiz ettiginide soyle yine git karakola boşan kurtul
Neden actin derseler baskasi ariyor sandim dersin olur biter.
Kayıtlı ya kocamın numarasıni mi bilmiycem sacma
Cozum ariyorsun bende onu soyledim. numarasini bilmek bilmemek onemli degil insanlik hali ekranda gordugunu yanlis okudugu yanlis anladigi oluyor insanin cokmu olaniksiz birsey sanki.
Tamam sağol
Almanyadamisin
Açtığın için suçlu gösteremez açma telefonlarını canını sıkacak bir şey söyler sıkılırsın
O eeninaeamış sen de ona cevap vermişsin. Aradığı için kabahatli o, cevap verdiğin için sen suçlu olmazsın.
bişi olmaz. sen o kocadan kurtul
Sen iyi senaryo yaziyosun
Hayır. bir şey olacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun
çingenistan mı orası?
hangi ülkede yaşıyon
Şimdiden sonra ne olacak
Üzüldüm
Sanmıyorum sırf o yüzden suçlu bulanacagini
geçmiş olsun
bir şey olmaz
Engelle geç
Almanyada misin