Selam arkadaşlar ne yapacağım bilemiyorum ne söyleyeceğimi de 11 yıllık bir ilişki 5 yıllık bir evliliğimiz var ve 2 yaşında da dünyalar tatlısı güzeli bir kızımız.
Eşim 2 ay önce beni sevmediğini eskisi gibi hissetmediğini söylüyordu zor bir karaktermişim bu arada eşimi 17 yaşından beri tanıyorum bende 22 yaşındaydım her şeyi beraber yaptık keşfettik gezdik gördük ama o artık büyüdü 28 yaşında oldu ve artık mutlu olmak istiyormuş ölümlü dünya imiş ve benle mutlu değilmiş şaşırdım neye uğradığımı anlamadım yıkıldım ağladım yalvardım çok üzüldüm bu süreçte 8-9 kg verdim hep yalvardım sorun bende ise düzelirim dedim terapiye gittim namaza başladım onu kaybetmemek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdım bir ailemiz yuvamız yaşıtlarına göre inanılmaz zeki akıllı el üstünde sevgi ile büyüttüğümüz bir kızımız vardı ne olacaktık böyle olmamalıydı ailelerimiz bir birini seven sayan insanlardı kocaman bir aile gibiydik dağılamazdık hep ikna etmeye çalıştım el ele verip üstesinden geliriz dedim ama hep bir duvar ördü istemedi.
bu süreçte instgramında işyerinden bir çocuğu sildim aynı firmada çalışıyoruz telefonunun şifresini değiştirdi evde nerde olduğunu unutan bir kaç gün sonra bulan kız telefonunu yanından ayırmamaya başladı şüphelenmeye başladım ama konduramadım şeytan ves vese veriyor dedim. bu arada instgramdan alışveriş yaptığım için telegram indirmiştim bir gün girip baktığımda eşiminde telegram indirdiğini gördüm ve çok şaşırmıştım.
Bir gün ben sapancaya gidiceğim kafamı dinlicem yicem içicem ağlıcam düşüncem dedi ben de gitme boşluktasın ne olur n olmaz dedim dinlemedi ve illa bir ctesi günü gitti ben gece aradım (tabi kendisi görüntülü ararsın demişti) ama ara ara arayınca bir süre sonra yeter arama sapık gibi dedi ve kapattık ertesi gün geldi pazar günü bende özür için kızımla çiçek almıştım kapıda otoparkta bekledim geldi çiçekleri aldı.
Akşamları kızımızı ben uyutuyor oda hava çok güzel yürüyüşe çıkıyorum deyip gidiyordu. bir kaç hafta işte bazen hafta da 2-3 bazen 3-4 gece çıkıyordu11 Kasım gecesi aksam vakti kızımızı banyoda yıkarken bende telefonuna baktım (şifresini görmüştüm ama hiç ellememiştim) o akşam baktım wp şifre koymustu Instagram mesajlara girdim bir şey yok dedim kendi kendime saçmalama kapattım telefonu sonra aklıma telegram geldi bir bakayım eşim başka biri ile konuşuyor şok geçirdim sonra kim diye baktım işyerinden biri (namaza başlamıştım dedim ya cuma da ben allaha yalvarırken o çocukta yanımda dua ediyordu) o an deliye döndüm ve banyoya girdim nasıl dedim ne gördün dedi çılgın gibiydim çanta hazırladım çıktım hiçbir şey yapmadım ist gittim kardeşime. hatalıyım üzgünüm ben böyle olacak düşünmedim dedi ama onu da seviyorum dedi kızımız ne olacak dedi vs çocuk ile konuştu istifa etti oda doğrusu bu demiş ama gel gelelim eşim hala bu evliliğin sağlıklı olacağını düşünmüyor ve ayrılmak istiyor ben ise kızımızı ailemizi anıları yaşanmışlıkları düşünüyor ağlıyor üzülüyorum ne yapacağım? onsuz yapamam eskisi gibi olsun istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer