Her çalışmak istiyorum dediğimde kavga çıkıyor zaten o çalışıyormuş vs vs kabul etmiyor. Bende bu durumdan bıktım... Aylık elime verdiği 1000 tl oda bana yetmiyor kafamda yapmak istediğim almak istediğim şeyler oluyor malum ekonomi ortada. Bunu diyince çok para veriyor gibi kim kime bin lira veriyor diyor yapmak istediklerimi yapamıyorum birde cimri kendisi. Bu durumdan çok sıkıldım bu yüzden boşanmayı düşünüyorum çünkü çok sabit fikirli ve baskıcı birisi haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu kadar boyun eğmek saçma, benim bir arkadaşımın annesi çalışmak istediğini kendi kocasına söyleyince ölümle tehdit edildi her şeye boyun eğmeyin madem bu kadar bencil düşüncesiz davranmış boşan ayda 1k 15 yaşında bebeye yetmez sen kızı mısın reşit karısı mısın?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇalışma izin vermeyen birisi ile evlendiğin için 1000 TL ye razı olacaksın , sen bir bireysin boyun eğdiğin kadar varsın, kadın ya da erkek ekonomik ve sosyal anlamda bir birey olun, eşlerin çalışmaması vs vs normal şeyler fakat, çalışmama izin vermemesi tamamen insanlık dışıdır, aynı oranda kendizini buyruk altına sokan ve boyun eğen (zoraki şartlar hariç) insanlık dışıdır... Kendinize gelin ve bir insan olduğunuzun farkına varın,,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman kocanızla anlaşın. Evde satış falan yapın. Yani belki kocanız aklı sizde kalmasın diye çalışmanızı istemiyor olabilir. Çünkü gerçekten ortalık çok karışık ve kötü. Ben gördüğümden diyorum. Ama elbet ki kadınların da çalışma hakkı var. Kendi parasını kazanma hakkı var. O zaman kendinize iş bulun. Evden home ofis gibi. Sonra kocanızla konuşun. Bu işi yaparak iyi para kazananları tanıyorum.
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece özentilik ve şımarıklık bana göre. Sanki sana bir şey almayıp kazandığı bütün parayı kendine harcıyor imajı çizmeye çalışıyorsunuz. Bütün gün evde olan bir kadının ne masrafı olabilir sigara içmediği sürece.
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
76Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet zorunda..
20 Yorumla
+1 yılOhoooo öyle hem ayranım dökülmesin hem karım çalışmasın yok. Tamamen sen haklısın. Madem seni çalıştırmıyor o zaman sana mükemmel bir hayat sunmalı. E onu da yapmıyor. Aylık 1000 tl ne ya küfür eder gibi. Cimri de diyorsun. Evlenene kadar aklın neredeydi be bacım? Ne buldun bu hanzoda?
22 Yorumla
Soran+1 yılKafasızlk yaptım
- +1 yıl
Aylık 1000 lira veriyor ondan sonra hç mı istediğin bşyı almıyor hep aylık bın lira al napıyossn yap mı diyor? . Çalıştırmıyor dıyede mükemmel hayat sunması şart mı ne alaka belkı adamın elinden gelse fazlasıyla yaşatır ımkanlar el vermıyordur. Genel olarak çalışmasına izin vermemesıde güzel bazı kadınlarda çalışmak ıstemıyor zorla kocası çalış diyor
+1 yılKendi ayaklarının üstünde durmalisin hocam sen işin bulunca ayakların yere basınca ya terkedilme korkusu yaşıyor ya da kendini güçsüz hissediyor olabilir bence ayrılmadan önce bı psikologa gitmeyi teklif edin kabul etmiyorsa ayrılın hocam
11 Yorumla
Soran+1 yılO var evet eziklik
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSon derece haklısın. Madem çalışmana izin vermiyor. Sana enn az çalıştığın zaman kazanacağım kadar ücreti çıkartıp her ay vermeli.
Hem çalışmana engel olup hem de verdiği bin liranın lafını edemez. Artık bin tlye ne alınıyorsa büyük bir nimet gibi davranıyor?10 Yorumla
+1 yıl40k maaş aldığını yqzmışsın ve sana 1000 mi veriyor? Üstelik çalışmana izin vermiyor. İzin vermeme mevzusu zaten saçmalık ama eğer böyle bir şey istiyorsa sana istediklerini vermek zorunda
23 Yorumla
Soran+1 yılEvin eksikleri vs vs alıyorum ya daha ne kafasında. Ekstra 1000 tl vermek onun için çok çünkü cimri.
- +1 yıl
Evin eksikleri zaten sorumluluğu fakat senin çalışıp çalışmaman eşinin tercihi eğer çalışmamanı tercih ediyorsa uapmak zorunda kendi kendine sorumluluk yüklemiş sonucunda
Soran+1 yılAynen öyle
Şu ekonomik şartlarda kimse istediğini alamıyor, böyle bir dönemde para için kapris yapmak bana doğru gelmiyor. İhtiyaç olan şeyler alınmalı o ayrı ama başka sorunlar varsa boşanmayı düşünebilirsin. Şunu da unutma, boşanınca istediklerini alıp istediğin gibi harcayamayacaksın.
30 Yorumla
+1 yılBen normalde dindar bir insanım. Eşinin çalışmasına izin vermeyenler genelde bahaneyi din olarak öne sürüyor. Vay efendim kadın çalışmaz cart curt. Hz Hatice çalışmıyor muydu? Kaldı ki kadın çalışmak zorunda da değil. İsterse prensesler gibi evinde oturur. Kendi çocuğunu emzirmek zorunda bile değil. Yemek, ev temizliği, emzirmek vb gibi tüm işleri yapmayabilir. Erkek bu işleri yapacak birini bulmakla mükelleftir. Erkek kadına bunları sağlayamıyorsa evlenmemeli.
22 Yorumla- +1 yıl
Kadın çalışmamalı lafını paraya muhtaç olduğu içi çalışmamalı lafında diyorlar. Onların argümanlarında da bir yanlışlık var aslında. Demek istedikleri benim dediğim gibi bir şey. Maddi güçsüzlükten çalışmasın, böyle kimselere devlet baksın gibisinden aslında
- +1 yıl
Kusura bakma ama söylediklerinden hiçbir şey anlamadım
+1 yılHer istediğini almak zorunda değil. Öyle bir dünya yok bacım, geç o işleri. Eşin ne kadar maaş alıyor, evin mutfağın her eksiğini gideriyor mu? Seni mutlu etmek için çabalıyor mu, normâlde aranız nasıl, birbirinize ilgili misiniz? Bana az para veriyor boşanacağım dersen hakim bile sana güler.
Kocanla konuşurken nasıl bir yaklaşım sergiliyorsun? Zannedersem alttan girip üstten çıkabilen birisi değilsin. Dümdüz söylersen herkes hayır der.01 Yorumla
+1 yılŞimdi iki yönden bakmak gerekiyor 1. Evet haklısın ekonomi kötü ama anladığım kadarıyla adam tek basına bi ev geçindirmeye çalışıyor ki şu an ki şartlarda bu çok zor senin çalışmanı istemiyor çünkü çalışan insanların ne yaşadığını biliyor ve seninde onu yaşamanı istemiyordur seni muhtaç etmeyip para veriyor bu sana yetmiyor olabilir ama belki de o kadarını verebiliyor 2. cimri diyorsun eğer gerçekten parası var ve bilerek vermiyorsa o zaman orada bi sıkıntı vardır ama sırf para vermediği için de boşanmak haksızlık olmaz mı? Evlenince iyi günde kötü günde diyoruz ya hani :)
00 YorumlaHayatta en sevmediğim insan tiplerinden biri sabit fikirli olanlar boşa gitsin cidden bu kafayla bi ömür geçmez sana değer verse 1000tl vermez verse de bunun lafını yapmaz survivor gibi ayda bin tlye hayatta kalmaya çalışıyorsun üstüne çalıştırmıyor da cidden boşa kurtul
00 Yorumla
+1 yılYorumlara hayret ettm. kız bu yüzden boşanılır mı ıyımsn sen? Sen heralde boşanmayı kolay sanıyorsun ne kadar büyük bı travma blıyormısun yaşamadan bılemezsın.. esın sana bın tl verıp kalan parayı kendine harcıyorsa tamamını orada haklı olablrsn ama yınede kesınlıkle boşanma sebebi değil . ama adam zar zor yetırıyorsa sende bıraz gecınmeyı öğren. kocan ıyıse bazı şeylerıde görmeyıverın elınızdekılerın kıymetını bılın lütfen ama yaa. esını alırken melek diye almadın sonuçta , kmse 4 4 luk değil ıdare edeceksin Evlılık muessesıboyle.. ben evlıyken çalıştm esıme destek oldum yınede kıymet blmedı degerımı blmedı boş ver otur evınının hanımı ol
10 Yorumla
+1 yılÇalıştırmamak ne demek, neden izin istiyorsun?
Sana çalışma deme hakkı olamaz ama sen buna laf etmiyorsan o zaman elbette her ihtiyacını karşılayacak, ne istiyorsan alacak, sana ek kredi kartını da verecek sonra çalışma diyecek.
10 YorumlaBence bunu bize sormak yerine, kendine KOCAMIN BANA İZİN VERİP VERMEME GİBİ BİR HAKKI VAR MI, BEN ONUN EŞİ MİYİM YOKSA REŞİT OLMAMIŞ KIZ ÇOCUĞU MUYUM, BEN NEDEN KENDİMİ KOCAMMIN BANA İZİN VERİP VERMEMESİYLE SINIRLANDIR8YKRUM, HAKKIMI SAVUNMUYORUM (ÖZELLİKLE KENDİ PARAMI KAZANMAM, KENDİ EMEKLİLİĞİM DE OLMASI İÇİN ÇALIŞMAM VS.) diye düşünsen iyi edersin.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Mesleğin ne. Çalışmama izin vermezsen ben de sana vermem de.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖnlisans mezunuyum anaokulu hocalığı yapıyordum tekrar yapabilirim ama yok diyor.
+1 yılBoşansan neler yspcan ve nasıl hayatın olucak iyi düşün sonra karar ver
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok param olur o kesin
- +1 yıl
Nasıl Olcak peki
- +1 yıl
İşe girerek tabiki
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1000 tl ne la 35 dolar para eder afrikadaki kakao işçileri senden daha çok harcanıyordur pqoweğqpoweğqpwe
36 Yorumla
Soran+1 yılValla Afrikaya kadar kaçıcam en sonunda:)))
Cevap sahibi+1 yılben seni kaçırırım istersen :)))
Soran+1 yılİyi olur...
Cevap sahibi+1 yılAd soyad numara adres bilgileri plss :)))
Soran+1 yılAçıktan yazarsam sen haric herkes gelir 🤣
Cevap sahibi+1 yılhahahah doğru açıyorum o zaman : )
+1 yılAlmalı eğer kendi için ayıracak para buluyorsa sanada vermesi gerekiyor o para ikinizin parası ya da çalışmana izin verecek ha senin için bir şey alıp borç ödüyorsa ona bir şey diyemem
10 YorumlaÇalışmak için eşinden izin isteme. Böyle bir şeyde seni engellemeye hakkı yok. Şu an evlisiniz, beş yıl sonra boşansanız ne olacak? Kendi ayaklarının üzerinde durmak zorundasın her zaman.
10 Yorumla
+1 yılbir kadın bir erkeğe muhtaç kalmamalı ailede herkes kendi ayakları üstünde durmazsa ilişkiyi zedeler bu arada kaç yaşındasın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1000 TL nedir ya 🤦🏼♀️ hiçbir şey yapılmaz o parayla.
224 Yorumla
Soran+1 yılYapılmıyor
Cevap sahibi+1 yılKart falan çıkarttırsın sana. 1000 TL yi para olarak görmekten vazgeçsin. Ne kadar alıyor eşin aylık
Soran+1 yıl40 bin tl
Cevap sahibi+1 yılOha 1000 TL mi veriyor bu paranın yanında? 3 5 versin bir zahmet
Soran+1 yılCimri pslk bunu bile zar zor aldım içi gidiyor. Evin eksiklerini alıyorum yeter kafasinda.
Cevap sahibi+1 yılEvin eksiği. Senin eksiğin mi? Kendi yiyip içmiyor mu? Yok parası da iyiymiş. Boşanma kız 🤭 almasını bil. Yemek yap, para iste. ihtiyacın olan şeyleri onun kartından sipariş et. Cüzdanındaki paraları al şakayla karışık göğsüne sokup, oyna falan. Sonra benim oldu vermem de. Tırtıklamayı bil. Yüzsüz ol az. Gururunla bekleme boş ver. Bütün kadınlar böyle alıyor eşlerinden para 😂 adamlar kızar, kadınlar para harcar bu böyledir. Kendine yakıştıramıyorsun biliyorum. Ama boşansan çetrefilli bir hayat seni bekliyor. Ailenin yanına gitmek zorundasın. Asgari ücretle ayrı eve çıkamazsın falan falan. Geniş düşün. O yüzden yüzsüz ol
Soran+1 yılHaklısın ah bir yüzsüz olabilsem... Doğru ben çok tepeme çıkarttım bence kendi her isi oluyor birde bana ne yapıyorsun ki evde diyor...
Cevap sahibi+1 yılHer şeyi de yapmayacaksın işte. Dağınıklığını falan toplama 1 hafta. Evi bb*ok götürsün. Ondan sonra anlasın ne yapıp yapmadığını. Yemek yapma mesela, yemeğe çıkalım yemek yok de. Sonra tatlı anlarınızda dersin bak evde ne yapıyormuşum diye. Anlamasını sağla. Bunun için boşanılmaz bence ya. Almayı bileceksin sadece bu kadar
Soran+1 yılÇingene işte huysuz pslk süreklide dediğimi yapmıyor ki... Sevmiyorum bu şekilde yürür mu peki.
Cevap sahibi+1 yılişte diyorum ya yüzsüz olup yaptıracaksın. Mesela çıkış saati sen git bi yere otur. Onu bekle. Evde yemek yok, şu restorantta seni bekliyorum gibi. Sabrına bağlı tabi ki. Yolunu bilirsen kolay ama böyle gururlu olursan zor
Soran+1 yılEvden niye habersiz tek çıktın diye benle. kavga eder kesinnn ama sabrım taşıyor artık yapicam böyle birseyler
Cevap sahibi+1 yılYani şart
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yıl@zozan72 calisma geçmişim var bekarken ama şu an işsizim.
Cevap sahibi+1 yıl@zozan72 ben huyuna mı git diyorum? Kölesi mi ol diyorum? Böyle konuşmaya, boşan, ayrıl demeye gelince hepiniz mangalda kül bırakmıyorsunuz. Reel yaşama gelince, adamlar ağzınıza ediyor. Aldatıyor, ağzının içine bakıp kölesi olmaya devam ediyorsunuz. Millete gelince çok kolay boşan demesi. Bu kadın işkence çekmiyor. Aldatılmıyor. Adam sadece pinti. O para kadının da olduğuna göre harca diyorum. Ne var bunda? Hemen ota çöpa yuva yıkmaya pek meraklısınız. Boşansa ne olacak? Ev kiraları olmuş 15 bin TL. Boşanıp, baba evine dönmek kolay kolay zannediyorsun? Boşanmayı istese gider adamı boşardı. Fikir istiyor. Kendini de düşünmek zorunda okey? 40 bin TL de iyi para ayrıca. Keyfi yerindeyse, adamda çalıştırmıyorsa yiyecek parasını tabi oh mis. Ota çöpe boşanılmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@zozan72 ayrıca evlenip, evin ve bu kadının sorumluluğunu almışsa tabi ki değişecek. Bekar, kimseden sorumlu olmayan önceki hayatı yok. Değişmeyi istemiyorsa evlenmeyecekti. Ya da karısının çalışmasına izin verecek. Param cebimde kalsın, karım evde otursun olamaz. Değişecek. Maddi sorumluluğu tek başına yerine getirmeyi istiyorsa paylaşımcı olmayı öğrenecek. Adamı değiştirmeye çalışıyor diyorsun. Değişim diye konuştuğumuzda karısıyla parasını paylaşması. Görende adamı alkole alıştırıyoruz, kötü ortamlara sokuyoruz zannedecek.
Soran+1 yıl@zozan72 merak etme kardeş o kadar vasıfsız değilim elden ayaktan kesilmedim elimden de her iş geliyor bence sen boş yapıyorsun para kazanmak isteyen iş bulur dünyadan bir haber değilim şu an bile para biriktirip borsaya atıyorum kendi kendime orada ufak çaplı yatırım yapıyorum akilsiz bir kadın asla değilim böyle bir adama denk geldim ve talihsizim diye kafanda yarattığın kadin profilini tahmin ediyorum ama inan görsen veya konuşsan öyle biri olmadığımı anlardın sadece tuzun kuru talihsiz değilsin benim gibi çekmemişsn ailen iyi belli ki böyle aşağılamaya çalışır tarzda üslubunu buna bağlıyorum benim yaşadıklarımın yarısını yaşasan sen ve senin gibiler intihar ederdiniz eminim...
Cevap sahibi+1 yıl@zozan72 ben evli bile değilim. Ayaklarımın üzerinde durmadan evlenmedim. 28 yaşındayım. Paramı yiyip, keyfini çıkarıp öyle evleneceğim. Ben ayaklarımın üzerinde duran güçlü bir insanım bunu anla küçük kız. Ama bu kadın daha 1,5 yıllık eşinden para isteyemiyor. Baba evine gitse farklı mı olacak? O evden çıkmış bir kere. Babasından isterken de utanacak. Her şey öyle senin ergen pencerendeki gibi olmuyor. Herkes güçlü de olmak zorunda değil. Sen sevgilinin bile otuna çöpüne katlanıp, evli insana boşan diye akıl veriyorsun ya komik olan bu. Ayrıca kadına ezik muamelesi yapmayı da kes. Para bu. Her şekilde kazanılır. Yeter ki aklına koysun. Sen hiç 50 yaşında atılım yapıp, destek alan kadınları duymadın mı? Herkesi küçümseyip, önyargılarına boğacağına hayatı tanımaya çalış. Hayattaki tek doğru senin fikirlerin değil.
Cevap sahibi+1 yılSilip engellesene şu ergenin yorumlarını ya. Yaşayınca anlar o da seni merak etme. Uzaktan konuşması kolay diyeceğim ama eminim sevgilisi bunu istemiyorum dediğinde bile aylarca peşinde koşup, yalvarıyor. Sana burada gelip kocanı boşa diyor, ergen.
Soran+1 yılKardeşim boş ver bunun gibilere anlatamazsın ben işkenceci babama rağmen üniversite bitirmiş bir insanım evdeki işkencelere dayanamayıp evlendim hata yaptım her insan hata yapar ama bunun gibilerin tuzu kuru hayatı rahat bırak küçümsesin gerçek hayatta yan yana gelsek inan ağzını açamayan bir tiptir.
Soran+1 yılİşte hayatı kolay sanıyor benim hayatımı yakından bilse böyle konuşamazdı zaten ben 15 yaşından beri akrabaları tarafından bile evlen kurtul sözünü duymuş biriyim benim hayatım benim imtihanım böyle ergenlerden anlamasını bekleyemem zaten.
Cevap sahibi+1 yılBaban bir de öyleymiş. Hayat diyorum ya herkese aynı değil. Seni bu kadar küçümsedi, yargıladı ya. Emin ol bir gün seni anlayacak. Herkesin gerçekleri başka. Sen millete göre değil, kendi hayatına göre kararlar alacaksın. Hayatta başarılar sana, Allah'a emanet ol, umarım çok güzel olur hayatın 🤍🌸
Soran+1 yılSağol kardeşim güzel dileklerin için umarım senin hayatında güzel olur. Evet aynı değil hayat, ben anlatmaya kalksam roman olur her neyse sadece bazen içini dökmek için bile yazmak istiyor insan sağlıcakla kal.🙂
Cevap sahibi+1 yılAminn çok teşekkür ederim ☺️
Çalışmana izin vermiyorsa alsın bir zahmet. Ya çalışacaksın, ya da çalışmana izin vermiyorsa her şeyini alacak.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılZor durumlar
Aylık verdiği para çoğu durumda nir günlük ihtiyaç
Sıkıntıyı karşılıklı ve net olarak konuşmalısın10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet vermek zorunda bu kafadaysa zorunda 1000 yl ile cocuk bile geçinemez terk et en iyisi çulsuzu
114 Yorumla
Soran+1 yılEdicem az kaldi
Cevap sahibi+1 yılNerden buldun bu cimri hanz0tu
Cevap sahibi+1 yılHem çimr hem bencil ne kocalar var karılarına neler yapıyor seninki sana değer vermiyor
Soran+1 yılYa yemin ederim bıktım güzel bi kadınım bakimliyim düzgnüm bana düşen bu ya ama aileden şanssızlık benim ailemden de hep böyle kiz cocuk erkek çocuk ayrımı gördüm değersiz hissettirildim peşine bununla evlendim şansımı...
Cevap sahibi+1 yılGörücü mu kendin mi buldun hic fark etmedin mi cimri olduğunu illa ki vermiştir kendini ele
Soran+1 yılYok vermedi sürekli geziyorduk para ihtiyacın var mı falan diyordu yalanmış hepsi.
Cevap sahibi+1 yılKac ay yıl oldu bu sevgililik kızım nişandır çeyizdir ev dizmedik dugundur o zamanlarda da mı hic ele vermedi kendini
Cevap sahibi+1 yılCimriyle illa ki ele vermiştir
Soran+1 yılHe evliliğe yakın verdi evet ama babam baskıcı olduğu için nisani atamadım.
Cevap sahibi+1 yılNasıl verdi napti ailen ne biçim insan ya insan kızının yanında olur baska adamın arkasındakine resmen nefret ediyorum ailen Kürt mü
Soran+1 yılKürt değil ama biyolojik olarak babam olan insan nişanı atarsa eve almam demiş
Cevap sahibi+1 yılBabanda kocan gibi hanz0 bence boşanmalısın ya ben inanıyorum ailene de kovana da tamah etmeyecen ama boşanmadan önce su altından hallet her seyi iş bak ev bak yani simsi ol ama eşini seviyorsan yapma tabi onemli olan sevgin bar mı sevgi de bi yere kdr gerçi
Soran+1 yılBeni sevmeyen kimseyi sevmiyorum artık.
Cevap sahibi+1 yılBöyle tipler hep aynı evde çocuğuna karısına vermez dısarda arkadasları yer yA da baska kadınlara yedirir o parayı Allah korusun boyle erkeklerden iyi kadınları
+1 yılÇok haklısınız. Hem çalışmasına izin verme hem ekonomik ihtiyacını giderme ne ala
23 Yorumla- +1 yıl
Beni her yerde görüyorsan sende her yerdesin demektir ama
Çalışmana izin vermiyorsa bütün isteklerini yapmak zorunda
20 Yorumla
+1 yılBi kuaför olmuş 300-400 tl giysi öz bakım ihtiyacı ayda 3-4 bin bencede ayrıl gücü yetmiyorsa da bilmem ona göre konuş
24 Yorumla
Soran+1 yılGücü yetiyor aylık 40 bin geliri var kiramiz 7 bin kesin kenarda da para saklıyor bu adam cimri.
- +1 yıl
Böyle tipler başka karılara yedirir kendi karısı kafeste görür koy postayı benzeri arkadaşım vardı karısına bişi almaz gider kendine alırdı
Soran+1 yılGeçen kendine iki pantolon almış 1.500 tl düşün... Boşanıcam
- +1 yıl
Tahmin edebiliyorum üzülüyırm bana mesaj atarmsn bişi sorcam
+1 yılBiraz sakin olmalısın durum belki ruhani durumdandır
10 Yorumla
+1 yılAnlayışsız empatisi yok bu nasıl bir karakter anlamış değilim
10 Yorumla
+1 yılYaptığı çok ayop ya saçmalık hangi devirde yaşıyoruz arkadaş
10 YorumlaBoşan bence. Çalışıp kendi paranı harcarsın. Kesinlikle Boşan.
10 Yorumla
+1 yılNe kadar saçma şimdi insanlar tek maaşla bile geçinemiyor 1.000 neki çok komik rakam yani bence baskısıda varsa boşan gitsin
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılVar oda var
- Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılEğer çalışmana izin vermiyorsa zorunda. Bin lirayla bu devirde hiçbir şey alınmaz
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmamak en iyisi fakat kocanın karısından gizli hiçbir şeyi olmamalı.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayatımın kadınını bulup evlensem ne çalıştırılır ne de bir seyini eksik bırakırım..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBin lira ne ya, at kafasına geri onu da alma, artık yüz lira gibi bir para bu...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 bin kazaniyor demissin.. 40 bin kazanda ne yazar harcamasini da bilmezse mezara mi götürecek yaninda… clmrilik baska biriktirmen baska senin ki cimri belli. Soruyu cevaplamak gerekirse evet calismani istemiyorsa ihtiyaclarinin hepsini karsilamali. 20 bin liraya canta alsin demiyoruz ama ayda 1.000 nedir ya iyi kazanan birine
10 YorumlaAbla boşan böyle adamla ömür geçmez hem senin istediklerini almana engel olacak hem de çalışmanın önüne geçecek mağarasına dönsün o
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen benim eşim çalışmak isterse seve seve kabul ederim ayda 40-50 bin arası para kazanmış oluruz daha güzel bir hayat yaşarız
21 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle san senin maaşın kazancın herkesin onun kazancı onun ve inan her 10 kadından 7 sinde durum böyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalum ekonomi ortada diyorsun 1000 TL ye az diyorsun haa şurası var bence kadın da çalışması gerek, ancak senin evliliğinin sonu yakın
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Derinsd çalışmak sadece maas için değil evde olunca kadın bunalıyor, uğraş gerek
Cevap sahibi+1 yıl@Derinsd ne biliyorsun hiçbiri mi
Cevap sahibi+1 yıl@Derinsd tabi canım
+1 yılEvlenirken tanımadan mı evlendin 1000 tl bu devirde para mı evin bir sürü gideri var. Hadi olmasa bile kendin bi dışarı çiksan zaten cebinden 250 tl hemem gidiyor
00 YorumlaEline verdiği bin TL ise kullanma ve bitti de. Şu oldu bu oldu yetmiyo de. 2 parça eşya alıyorsun bin TL oluyo yaa o ne öyle. At bir yere sakla. Evet sakla. Yarının olmayacakmı senin
00 Yorumla
+1 yılNankörsün sadece ve açgözlülüğün resmen dışa vurmuş. Allaha şükür ki senin gibi biriyle evli değilim.
14 Yorumla- +1 yıl
Bunun nankörlükle Bi alakası yok adam ya da kadın isteyen herkes çalışabilir eğer eşi sıfatı altında karşısındakinin seçimlerine karşıp engel oluyorsa bir şey vermeli. Ki kadın eşim bana bakamıyor, para vermiyor, yani bana bakmakla yükümlü dememiş ben kendi ayaklarımın üzerinde durbailirm kendime yetenilirim demiş şimdi kadın mı nankör çıkın şu mağranızdan
- +1 yıl
@zebilveplatonik kadin daha önce özel sektörde çalışmanın masa başı iş olduğunu sanıyor. Bilmeyen de her çalışan kadın çok iyi şartlarda çalışıyor sanacak.
- +1 yıl
Ne şartla çalışırsa çalışsın mesele kadının nerde hangi şartlara çalışması gerektiği değil (ki bunu yorum yapmaya da hakkı, hakkınız yok) konuyu sapıtmayın
- +1 yıl
@zebilveplatonik iyi o zaman gidin dışarıda el alemin işlerinde çalışın görün rezilliği. Sanki çalışmak o kadar kolay bir şey mis gibi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonra kadinlar neden hesap ödemiyor diyorlar yemeğini hesap eden adamdan koca mı olur peh
21 Yorumla
+1 yılİsteklerin neler? Bunları duymadan yorum yapmak saçma olur.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvden çalışma şekillerine izni olacaksa buna göre araştırma yapıp ve ekipman alacaksa bunu konuşmayı deneyin.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirak bu hiyari, izin vermiyormus. Izin alma sen de.
10 Yorumla
+1 yılÇalışmana izin vermiyor ise eşşek gibi istediğini yapacak
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Aman hiç cekiomez bosan hayatına bak kim ne hali varsa görsün
11 Yorumla- +1 yıl
Bu kafayla rezil olursunuz işte.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAylık bin tl ne allah aşkına markete gitsen iki parça canın bişi çekip alsan zaten 200 tl 30 güne 1000 tl çok az madem 1000 tl yeteceğini düşünüyor parayı bana ver ben yöneteyim sana 1000 tl vereyim sen kaç gün idare edeceksin bakalım de
00 Yorumla
+1 yılKocan izin vermiyor diye kariyerinden feragat ediyosan hicbir şey yapmak zorunda değil kölelik antlaşması imzalanmış
00 Yorumla
+1 yılEvet calistirmiyorsa ihtiyacini karsilamak zorunda. Ama isteklerine de bagli simdi.
00 Yorumla
+1 yılEğer sevginhuzur bitmiş ise o evliliği sürdürmenin anlamı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni mi elisiniz bence otur konuş bende 3 Ay lik evliyim eşim çalışmamı istemedi her hafta alışveriş e bin lira verir 1 lira gitmiyor zaten hepsi pazar dan alicaklara istediğim şeyleri alıyorum
00 Yorumla
+1 yılYanii maddi durumunuz müsaitse almalı sonuçta sen karısısın
00 Yorumla
+1 yılBunlarla nasıl evlilik fikri kurabiliyorsunuz aklım almıyor sizi. Köpeğin, kedinin bile aylık gideri en az 2500 lira :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn rahati benim . Bosadim sorumsuz adami. Maasinda iyi istediğimi aliyorum sukurler olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılDarısı başıma
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı
+1 yılOhoo o iş yaş her ay 10 bin ayırıyorum kendime sana verebilirim istersen 5 bin yeterli olur mu
10 Yorumla
+1 yılSırf aylık bın lira veriyor diye ve çalışmana ızın vermıyor diye böyle düşünüyorsan boşan ztn adama yazık kurtulur senden
46 Yorumla- +1 yıl
Bn eşime aylık öyle ödeme yapmyrm bin lira vermıyorum ne lazımsa ıstıyor alıyorum marka ayakkabı marka kıyafet alıyor mağazaya götürüyorum ıphone 14 pro Max aldım bunun ispatınıda yaparım video ve fotoyla ınanmazsanız bn sadece yanlış davranış çalıştırmıyor diye kocadan mı ayrılınır mantığı yanlış
- +1 yıl
Calıştırmıyorsa ihtiyacını görsün o zaman
Ihtiyacını görmüyorsa çalışmasına izin versin o zaman
Köle mi bu - +1 yıl
Hahah bunun uygulamada olmayla ne alakası var uygulamada problemli însanlar mı olur sadece
+1 yılHaklısın şekerim hem de sonuna kadar. Boşan gitsin bunla bir ömür mü geçer be.
20 YorumlaÇalışmana izin vermiyorsa isteklerini yerine getirmek mecburunda
00 Yorumla- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çalışmama izin vermeyen kocam, istediğimi almak zorunda değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler