Çok saf s@lak bir insanım ne yapacağım?

İnsanlara çabuk inanıyorum ortamlarda saf davranışlarda bulunuyorum ve bu insanların bana gülmesini sağlıyor ve her ortamda oluyor ben hep gözden ırak bir insan olmak istiyorum zaten sosyalde değilim ama illaki apt@lca bir şey yapıp kendimi rezil edip insanlara dalga malzemesi veriyorum ve insanların akıllarında böyle hatirlaniyorum zaten utangaç biriyim anında yüzüm kıpkırmızı oluyor resmen herkese rezil oluyorum insanların gözünde saf s@lak biri olarak görünüyorum gerçekten kendimden nefret ediyorum ben akılsız biri değilim ama kişiliğim böylr düzeltemiyorum sizce ne yapmam gerekiyor ya? yaz dizilerindeki kızlar gibi resmen apt@llık ce saflık seviyem ağlamak istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Daha bugün rezil oldum. Üniversitede sınıfta rezil oldum herkes güldü whatsapp grubunda bile muhabbeti döndü bena sal@k ve şaklaban muamelesi yapıyorlar. Hocalara bile anlattılar hocalarda artık benimle dalga geçiyor ve beni akılsız olarak görüyor. Biliyorum bunun mubabbeti uzun süre devam edecek. Üniversiteyi bile bırakmak istiyorum artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bana koyan şey yine aynı hatayla rezil olmak aynı sal@klığı 2 kere nasıl yapabilirim ki? Gerçekten her şey özgüvensizliğimden ve utangaçlığımdan dolayı oluyor. İnsanların gözünde sal@k konumuna düşmekten bıktım artık neden bir kere de kendini rezil etmeyen biri olamıyorum?
Çok saf s@lak bir insanım ne yapacağım?