• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Sizce de olması gereken bu değil mi?

Sabirvesukur2
Sabirvesukur2 Takip Et
Xper 7 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

https://youtube.com/shorts/nhiiBRQgphA?si=Dk90RR4Xt1YW_0j3

Sizce de olması gereken bu değil mi?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

0

Cevap

• Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Dinde zorlama yok ve baskıyla olmaz diyorsunuz ama başörtü ve ferace alıp dolabına asmanın psikolojik baskı olduğunu bilmiyorsunuz. Baskı sadece sözle mi olur?

0
    23 Yorumla
    • Sabirvesukur2
      Sabirvesukur2
      +1 yıl

Bu zorlama mi oluyor? Kaldı ki bu Allah'ın emri insanların güzel taraftan bakması varken sürekli şeytan ve nefis hesabına çalışması normal mi? Evet herkes kendisi hesap verecek ama insanların olmeyecekmis gibi yaşamaları ve kendilerini kandirmalari normal mi?

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Güzel ahlak sadece örtünmeyle olmuyor, bunu da biliyosunuz dimii

Yorumla
    • Sabirvesukur2
      Sabirvesukur2
      +1 yıl

Güzel ahlak Allah'a hakkıyla kulluk ile bütünleştiğinde anlam kazanır. Bir insanın sevdiği birisine Allah'ın emrine uymaya davet etmesinden daha güzel bir davet olamaz ki ki Peygamberlerde bunun için gelmiştir bunu da biliyorsunuz dimi

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Ayrıca evet zorlama oluyor, bunu sana hediye aldım giymeni bekleyeceğim demektir bu ve o insanın kafasına sokmaya çalışmaktır. Sen doğruları çocuğuna çocukken anlatırsın ya da ergenliğe girerken. Ama tercihi ona bırakmak zorundasın. O kendi yolunu kendi seçmeli ki bazı gördüğümüz zorla kapanmış olan kızların içinde ukte kalan açıklık yüzünden kapalılığının hakkını verememesi gibi olmasın diye. Herkes bireydir, anne babanın ya da başkalarının aynası değildir. Eşine gelince de zaten sen kapalı eş seçmek zorundasın.
      İlk olarak açık görüp de sonradan değiştirmeye çalışmak oyun kendi benliğine saygısızlık etmek oluyor.

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Peygamberler bunun için gelmiştir ama hiç bir zaman kimseye baskı yapmamıştır. Onlar sadece davranışları ile örnek olmuştur. İnsanlar da onu örnek alır ya da almaz, herkesin kendi bileceği iştir.

Yorumla
    • Sabirvesukur2
      Sabirvesukur2
      +1 yıl

Kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz neden diye soracak olursanız Allah'ın iyiliği emredip kötülüğü men etme emrine karşı söylemde bulunmuş oluyorsunuz bu dedikleriniz. Bir insana doğruyu göstermek doğruya davet etmek onun görüşüne düşüncesine saygısızlık değildir. Doğru birdir ona göre bana göre doğru olmaz olamaz çünkü doğru evrenseldir. Bugün baktığınızda bu tür güzel ince İslam'a davetler ciddi anlamda karşılık buluyor. Bahsettiğiniz zorla tesettüre giren kizlarin tesettürün hakkını vermediği hususunda düşüncenize katılıyorum onunda temel sebebi yanlış ve güzel anlatmamalarindan kaynaklaniyor. Davet etmek Allah'ın emrine riayet etmektir. Tercih yine onların ancak kimin nasıl ne şekilde hidayete ereceğini kimse bilemez çünkü kalpler Allah'ın elindedir.

Yorumla
    • Sabirvesukur2
      Sabirvesukur2
      +1 yıl

Kesinlikle aynı şeyi konuşuyoruz anlatmak davetmek ilgilenmek gerekiyor insanlarla. Sokağa inin inanın insanların haline aglarsaniz ozellikle de temel sebebi anne ve babaları çünkü şehadet getirmeyi bile bilmiyorlar böyle düşündüğümüz için toplum ha bire daha kötüye doğru gitmiyor mu? Bence karınca misali tarafımızı seçmemiz gerekiyor ve elimizden ne geliyorsa yapmamız gerekiyor hiç birimiz dört dörtlük değiliz ancak hem kendimizi düzeltmeyi örnek olmayı ve insanlarla ilgilenmeliyiz. Peygamber efendimiz bir insana kaç kere gitmiştir. Mesela amcası Ebu lehebe kaç gere İslam'a girmesi için ayağına giymiş dini anlatmıştı?

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Doğru birdir diye bir şey yok, herkesin bir bakış açısı var ve sorgulama olmalı. Hiç bir şey sorgulamayan insan olamaz, oluyorsa da neyse bir şey demicem. Herkese saygım var. Sizin dediklerinizin doğruluk payı var ama benim dediklerimin de doğruluk payı var. İnsan bir şeyi kendi istemeli ve içinden gelmeli. Bunu söylemeye çalışıyorum.

Yorumla
    • Sabirvesukur2
      Sabirvesukur2
      +1 yıl

Doğrudan kasıt inanan insanlar için Allah'ın emirlerinden bahsediyorum. Bakış acisindan bahsetmiyorum yanlış anlasilmasin lütfen

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Bazı değerlerin kaybolması falan kötü tabi katılıyorum ona.

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Allahın emirlerini sorguluyorum ben..

Yorumla
    • Sabirvesukur2
      Sabirvesukur2
      +1 yıl

Estağfurullah! Neyi sorguluyorsunuz mesela?

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Bazı emirleri çok katı ve bunu sorgulamak istemesem de sorguluyorum, neden böyle vs diye.

Yorumla
    • Sabirvesukur2
      Sabirvesukur2
      +1 yıl

Allah'ın yapmamızı emrettigi ve men ettiği hangi şeyin insanın aleyhine olduğunu düşünüyorsunuz peki?

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

İnsanın aleyhine değil ama insana sıkıcı gelen, insanı hapsettiğini düşündüğüm şeyler var. Mesela az önceki konu. Kadınların el bileklerinin dahi görünmemesi gerektiği.

Yorumla
    • Sabirvesukur2
      Sabirvesukur2
      +1 yıl

Allah bence kadına çok ama çok değer veriyor ama kadınlar bunun farkında değiller. Sizi özel kılıyor aslında bu emirler tıpkı bir inci gibi ama nedense bunu farklı görüyorsunuz? Dışarda açık seçik giyinen birinin ne özeli ne mahremiyeti kalıyor ki? İmtihanda bu ya Allah O na karşı sadakatimizi görmek istiyor O nu ne kadar çok seviyoruz görmek istiyor ve bizde O'nun emirlerine uyduğumuz kadar seviyoruzdur. Cennet ucuz cehennem lüzumsuz değil sözü tam da bu tercihlerimizin neticesini anlatıyor. Fani ya belki şimdi belki bir kaç dk sonra öleceğiz bilemeyiz ki hesap sorulduğu zaman başımız dik ben geldim Ya Rabbi demek varken ve cennetine girmek varken neden diğerini seçmek için var gücümüzle çalışıyoruz ki? İşte burada da akıl devreye giriyor çok ayette sürekli siz aklınızı kullanmaz misiniz diye sorması işte bizi çok bildiğinden hep hatırlatıyor

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Allah kadınlara çok değer veriyor ama çoğu kurallar ve dayatmalar kadın üzerine dinde. Uygulamadığı zaman da kadın kötü sözlerle, şiddetle, tacizle değersizleştiriliyor. Yani mantığım şunu almıyor, bir kadına değerini hatırlatmak için fani dünyada kulları tarafından tüm değersiz hissettirilecek duyguları yaşatmak nasıl bir değer göstergesi olabilir. Tam tersi onlara bu tür şeyler yaşatmamak üzerine kursaydı bu dengeyi, erkekler yapabilir ama kadınlar yapmamalı gibi kurallar koyarak değil de, (tabi de mahrem yerler kadının da erkeğin de açık olmamalı ama saçından dahi tahrik olacak kulların var olmasına engel olsaydı) kadının erkekten geride falan değil yanında olması gerektiğini söyleyerek o değeri biçseydi bize. Benim mantığım bu şekilde kusura bakmayın, Allahım affetsin ama bu tür sorgulamalar zihnimde var.

Yorumla
    • Sabirvesukur2
      Sabirvesukur2
      +1 yıl

Ben sizi anlıyorum ama yanlış anlamayın Kur'an'ı Kerim'i hadislari peygamber efendimizin hayatını çok arastirdiginizi düşünmüyorum. Allah aşkına cahiliye döneminde kız çocukları diri diri toprağın altına koyan kimlerdi neyin sonucunda bu kalktı? Dayatma demeniz de doğru değil bence Allah bizi bizden çok iyi bildiği için hem ruhsal hem bedenen sağlıklı ve razı olacağı bir hayat yaşamamızı emrediyor bizim için ama biz bununda farkında değiliz. Allah aşkına sizin benim ibadetlerimize ihtiyacı yok ki onun bununda farkında değiliz? Öyle kadınları yaşadıklarını anlatırım siz bile utanirsiniz hakeza bunu erkek içinde söyleyebilirim ben bile erkekligimden utanirim olurum. Ancak başkalarının yaptığı yanlışlar üzerinden kendimizi bazı şeylerden soyutlamamiz ve taraf görmemiz doğru değil. Allah bizden ne istiyor bunu idrak etmemiz lazım Peygamber efendimizin hayatını iyi analiz etmemiz gerekiyor o zaman sonuca ulaşırız diye düşünüyorum. Mesela Hz Yusuf as kıssası var Kur'an'ı Kerim'de okuyup düşünmenizi tavsiye ederim. Zuleyhanin onu elde etmek için neler yaptığını ve Allah'ın bir oeygamberi olarak nasıl hareket ettiğini bunları düşünmemiz gerekiyor. Kadında erkekte ahseni takvim suretinde yaratılmış ancak onu esfeki safilen götürende yine insanın kendi tercihleri ve yasantisidir. Hep önümüzde iki seçenek olacaktır ölünceye kadar kim artık kendisine neyi yakistiriyorsa onu yapack ve neticesine katlanacaktir

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Evet çok araştırmadım, her zaman katı kurallar olduğunu ve dinde kadınlara bana göre dayatmalarla yer verildiğini düşündüm lise yıllarından beri. O yüzden merak dahi etmedim yani ağırlık vermedim onlara yönelmeye. Bu arada ailem gayet de dinine bağlı ve bana her zaman sizin gibi doğruları anlatan insanlar.

Yorumla
    • Sabirvesukur2
      Sabirvesukur2
      +1 yıl

İslam kadına müthiş değer veriyor lütfen bunun farkına varın ve bakış açınızı değiştirin. Bakın bir örnek veriyim bugün zina haram değil mi evet haram İslam'a göre bir kadında erkekte zina yapamaz şeriata göre bunun cezası vardır. Ama bugün baktığınızda laik sistemine göre yönetilen bir ülkede yaşadığımız için genel evler devletin himayesi altında insanlar ve hükümet Allah'ın emrine savaş açmış durumda. Bakın orada o genel evlerde bu işi yapanlar inanın çoğunun başına neler gelmiş ne durumlar yasamizta oralara düşmüş arastirsaniz varya ağlarsınız. Şimdi burada Allah'ın emirlerine göre yönetilen ve Allah'ın bu kurallarınin uygulandigi bir sistem olsaydı o kadınlar o durumlara dusermiydi? Diyorum ya İslam kadına müthiş değer veriyor ama bunun farkında değilsiniz ve size asıl dayatilan sözde özgürlük yaftasi adı altında çıplaklığı fuhsiyati kötülüğü haramı insanlara güzel gosterip onları degersizlestiren bir sistem ile karşı kasiyayken insanların nefislerine yenik düşüp bunu gorememeleri beni çok ama çok şaşırtıyor. Bakın tek kurtuluş İslam'da dir. Ya İslam ile yuceltiliriz ya da muhalefet olup zelil oluruz bunun ortası yok. Onun için tarafımızı iyi seçmeli bazı şeyleri sorgulamaliyiz

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Doğrudur evet zina ile para kazanmak keşke suç sayılsaydı mesela bunu ticarete dönüştürüp ekmeğini yemeselerdi. Ben tamamen ne fazla sekülerliği ne de fazla muhafazakarlılığı savunuyorum yani ikisine de karşı bir yerdeyim, ortadayım. Ama sizin dediğinizi okuyacağım. Hz Yusuf kıssasını.

Yorumla
    • Sabirvesukur2
      Sabirvesukur2
      +1 yıl

Ortada kalmak iyi değil bence 🙂 Rabbim size de bize de selâmet versin. Kalın sağlıcakla

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Amin :)

Yorumla
  • rümeysabal0
    rümeysabal0 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Hayir

0
    1 Yorumla
    • Sabirvesukur2
      Sabirvesukur2
      +1 yıl

Neden

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sizce de olması gereken bu değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce olması gereken bu değil mi? ne düşünüyorsunuz? 4 cevap verildi
Sizce şart mı yoksa? 9 cevap verildi
Sizce bu durum takılacak bir şey değil mi? 4 cevap verildi
Bu ilşki Olur mu sizce? 8 cevap verildi
Bundan olmaz mı sizce? 4 cevap verildi
Bu iş olmaz mı? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨